עונה 9 פרק 9

מסטרי

New member
אוי לא.....

פרק מעצבן....איכשהו כל מה שדין עשה התפוצץ לו בפנים....
שוב עונה שסם רע:( ודין יצטרך לעצור אותו . אתם חושבים שיש סיכוי שקאס יציל את קווין או שכפי שנראה הוא כבר אבוד?
אוף איזה באסה עכשיו לחכות יותר מחודש לפרק הבא...אוי סםםםםםםם

חור חור חור חור חור חור חור חור חור

אמורים להיות archangels שמגינים על הנביאים...

מסטרי

New member
אבל

ברגע שאין גדן עדן אין מי שיגן עליו,ו בכלל המערה זאת שמוגנת מפני מלאכים....

משי22

New member
אני באמת בספק

אם מישהו מהמלאכים עושה כרגע את התפקיד שלו. נראה לי שכולם מוטרדים בבעיות משל עצמם.

מסטרי

New member
והפרק הבא

http://www.youtube.com/watch?v=NeAKuOfs49g
ועוד מחשבות ל הפרק......
חשבתי דווקא שזיק יתגלה כלוסי....שלוצפר יחזור ויעבוד על כולם.....
כי אם כל המלאכים בארץ כולל הכלואים מה קורה עם מייקל ולוסי? או שאותם מדיטרון לא סבל והצליח שלא לשחרר אותם בלחש שעשה...

וקאס רק היה צריך לפגוע במלאך כדי לקבל סוג של "חסד" הכוח שלו בחזרה חבל שלא עשב למלאכית הראשונה שראה בדרכו....

לא נראה לי

לוציפר ומייקל נמצאים בכלום שנמצא בגיהנום, לא בכלא בגן עדן כמו גדריאל.

my name is eti

New member
NO THEY DIDNT !

למה ? למה להרוג את קווין למה ?
למה הם הורגים את כל הדמויות שאני אוהבת למה? גו', אדם, בובי ועכשיו קווין?
העונה הזאת מתחילה לעצבן אותי

משי22

New member
האמת

שעד עכשיו חשבתי שבטוח קווין יחזור. אבל אחרי שראיתי את ההודעה שלך, פתאום הבנתי שהסיכויים שלו באמת נמוכים מידי. הם באמת הורגים כמעט את כל הדמויות הטובות

my name is eti

New member
איזה קטע (ספוילר)

אני עד עכשיו חשבתי שזהו, הדמות של קווין מתה. אבל, כשקראתי את ההודעה שלך פתאום נכנס לי לתודעה האפשרות שהם יחיזרו אותו. אני ממש ממש ממש מקווה שיחזירו אותו. למרות שלמען האמת, אני עד עכשיו מקווה שאדם יחזור אבל אין מענה לתקוות :)

הם גם בדרך פלא מתחילים להמאיס עליי את הדמות של קאס. דמות שעד לא ממזמן הייתה אחת מהדמויות האהובות עליי..

אני מקווה שהם יתעוררו שם ויתחילו לכתוב עלילות מעניינות..

שירטע

New member
אני אפילו לא בטוחה מה הולך פה

הפרק הזה עצבן אותי נורא. the shit finally hit the fan...
קודם כל קווין

ומטטרון הנחש, ואיזיקיאל/גדריאל עם הביצ'פייס שלו כל פעם שקאס בסביבה, וסאמי
וגדריאל מנוול שכמוך! ודין תקוע לבדלבדלבד עם הדייסה שבישל ואוף

וקאס - רק לי הוא הרגיש OOC לפעמים? לא יודעת. מצד שני כן נהנת לראות אותו.
ודה פאק אפשר לקחת גרייס מסתם מלאך?! אני זוכרת שאנה אמרה אז שאפשר להחזיר רק את הגרייס שלך...
בקיצור לא יודעת מה הולך פה

משי22

New member

כמו שאמרת- דין תקוע לבד וזה באמת מה ששובר לי את הלב.
אני מנסה לחשוב עד כמה זה באשמתו, אבל מעבר לעובדה שתמרן את סאם ולא נתן לו אפשרות לבחור (אני עדיין חושבת שהוא היה צריך לספר הכל לסאם בשנייה שבה הוא התעורר), קשה לי להאשים אותו באיך שהתגלגלו העניינים. הוא היה חשדן כלפי יחזקאל בהתחלה. הוא ניסה לברר עליו באמצעות קסטיאל. לא היתה לו דרך לדעת שהוא מתחזה.
לדעתי בשבועות האחרונים, שיחזקאל כל הזמן התעקש שהוא צריך עוד זמן ועוד זמן לדין כבר הייתה הרגשה רעה, אבל עכשיו הוא כבר לא יכול לסלק אותו בלי סאם.
אולי שוב- הבעיה שלו זה שהוא לא משתף אנשים ונוטה לסמוך רק על עצמו. אם למשל הוא היה מזהיר את קווין לגבי סאם, אולי גדריאל לא היה מצליח להתקרב ולהרוג אותו כל כך בקלות.

בכל מקרה, ממש עצוב. נראה לי שדין לא הרגיש כל כך אשם לגבי משהו מאז עונה 2, כשסאם מת.

שירטע

New member
וול

מלכתחילה אני לא חושבת שזו הייתה אשמתו - כמו שכתבתי לך בתגובה השניה - לא כ"כ הייתה לו ברירה, במצב הנפשי שלו כרגע. הוא לא היה מסוגל לחיות עם עצמו אם סאם היה מת (אולי בעתיד הוא יקבל אפשרות כזאת אבל כרגע לא). אבל מאז עבר זמן, ואיזיקיאל/גדריאל נהיה sketchy מרגע לרגע. אמנם בהתחלה הוא הציל אותם ואת קאס ואת צ'ארלי, אבל אז אפילו דין שם לב לזה שהוא נהיה יותר ויותר חשוד. הוא היה יכול לספר לקווין כשהקפיץ אותו לאנשהו (הוא הרי היה בחוץ לזמן מסוים) או לקאס כשהלך לעזור לו בפרק 6. קאס הרי הכיר את איזיקיאל, והיה מלאך, ויכול להסתכל על זה בעין אחרת. ככה הוא גם יבין למה דין סילק אותו. וסאם/איזיקיאל/גדריאל/בסטרדיאל לא יהיה שם לשמוע. אבל לא! למה? אין לי פאקינג מושג. (וול זה אמצעי תסריטאי ליצור דרמה אוביאסלי אבל ציפיתי מדין להיות חכם יותר מזה וזה מעצבן אותי וזהו אוקיי? אוקיי
)

דין תמיד מרגיש אשם, זה מה ששובר אותי. דין והרגשות אשמה שלו
פיאנלה 2, עונה 4 אחרי שהיה בגיהינום, עונה 7 אחרי קאס/החברה של סאם (??? הקו עלילה הזה היה הזוי), עונה 8 אחרי שקאס נשאר בפרגטורי... בייסיקלי דין ורגשות אשמה זה אולד באדיז
|מתיפח|

משי22

New member
אוקי אאוץ'

ממש כואב לי על קווין. הוא כזה חמוד ושילם כבר מחיר כל כך גבוה על גורל שלא הוא בחר בו, שזה ממש לא הוגן. אני מקווה מאוד שיחזירו אותו לחיים. קאס שוב מלאך, נכון? הוא יכול לעשות את זה. אני לא יודעת מה בדיוק הפרוטוקול שלהם לגבי החזרה לחיים- באיזה מקרים זה בסדר להתערב ובאיזה לא. אבל נראה לי שהגבול של קאס עובר ב"האם דין מבקש ממני לעשות את זה או לא" פחות או יותר.

עכשיו שאני חושבת על זה- בגן עדן יש גם מלאכים וגם הנשמות של האנשים ה"טובים" שמתים. מה קרה איתם? הם עדיין בגן עדן? או שגם הם מסתובבים איפה שהוא בעולם?

קאס- וואו. באמת שלא התכוונתי לפתוח שוב בויכוחים עליו, אבל איך אתם עדיין מסמפטים אותו? הוא גרוע בדיוק כמו כל אחד מהדמויות הרעות שדין וסאם נלחמים נגדם, ואלמלא דין היה עיוור לגביו בגלל שהוא חבר שלו, הוא כבר מזמן היה הורג אותו. מה שהוא עשה בפרק הזה החליא אותי. הוא יכל ללכת משם ברגע שהמלאך ההוא שחרר אותו בלי להרוג אותו (ואת כל שאר המלאכים בדרך). וזה שהוא גנב לו את הגרייס. עזבו את זה שזה לא נשמע הגיוני בכלל שאפשר להשתמש בגרייס של מישהו אחר (אלא אם כן זה משהו כמו שרביטים בהארי פוטר, שאפשר להשתמש בשל אחרים אבל זה יעבוד לך פחות טוב מהשרביט שלך), זה היה מעשה מכוער. ומילא שכבר עשית את זה- ברגע זה האיש מולך הוא בן אדם לא מזיק ופצוע. ואתה מלאך. אתה יכול לרפא אותו ברגע והוא לא יוכל לפגוע בך יותר. במקום זה אתה בוחר לשרוף אותו. בלי ספק הבחירה הנכונה, קאס.

תגידו, אם דין יפתח לאיזה מלאך את הגרון ויבלע את הגרייס שלו, גם הוא יהפוך למלאך? או שזה עובד רק על מלאכים לשעבר?

כבר אמרתי שמבאס אותי ההצגה של המלאכים בסדרה הזאת? עד שחשבנו לרגע שיש פה מלאך אחד לא מושחת- יחזקאל- מסתבר שזה בכלל מישהו אחר. וכן, עוד מלאך מקולקל, עוד אחד שאלוהים נאלץ לכלוא. באמת, המלאכים שלך ממש לא מוצלחים. יותר מידי מהם עושים מה שבא להם. לא הגיוני בעיני שכמות כל כך גדולה של מלאכים הם צמאי דם, עסוקים במלחמות אגו קטלניות בשעה שלכולם שם יש בסך הכל בעיה משותפת. איפה המלאכים השפויים, הלא רצחנים? אין כאלה? קאסטיאל אמר בפרק הזה- אם גן עדן יהיה בשליטה של אחד מהמלאכים האלה, זה יהיה גיהנום. וזה בדיוק מה שאני מרגישה בסדרה הזאת- שלא קיים הבדל אמיתי בין מלאכים לשדים. הם בדיוק אותו דבר. וזה ממש בעיתי בעיני.

אני במקום סאם ודין הייתי מתייחסת מעכשיו למלאכים- לכל מלאך, כי עוד לא הוכח שיש מלאך טוב- בדיוק כמו שהם מתייחסים לשדים, רוחות או כל מפלצת אחרת. להגדיר אותם כאויב שלהם וכיצור שיש לחסלו כי הוא סכנה לאנשים תמימים.

משי22

New member
אה, ודרך אגב

אמרתי שקסטיאל לא יחזיק מעמד הרבה זמן בתור בן אדם

שירטע

New member

אני כבר לא באמת יודעת מה הפרוטוקול של מי בדיוק יכול להחזיר מישהו מהמתים. כי לא נראה לי שקווין יחזור כל כך מהר (אם הוא יחזור בכלל
)

אני דווקא מבינה את קאס, ובכלמקרה זה היה פחות נורא מבחינתי מכל מה שהוא עשה בעונה 6 עם הנשמות

המלאך ההוא שחרר אותו, נכון, אבל הוא ציפה ממנו ליצור קשר עם מטטרון ישר ולקשר אותו אליו. קאס כמובן לא יכול לעשות את זה וזה היה חושף את השקר. הקטע של הגרייס - אני באמת לא מוצאת דרך לנטפק את זה, זה אחד הדברים היותר מפגרים שקרו העונה (גם מה שאמרת על נניח אם בנאדם רגיל יקח גרייס ממלאך - הוא יהפוך למלאך? לפי ההיגיון של הפרק - כן. לפי ההיגיון של הסדרה פעם, מלאך שנפל חייב להשיג את הגרייס *שלו* כדי לחזור להיות מלאך. זה נשמע הגיוני). בכל מקרה, נניח וזה היגיוני והכל, גם אם קאס היה יכול להרוג את המלאך ההוא עם אלמנט ההפתעה... אל תשכחי שהיו כמה מלאכים ששמרו בחוץ. וקאס לא יכול ל"התעתק" יותר, כי אין לו כנפיים. אז... זה מה שנשאר. להרוג אותו אחר כך... לא יודעת. אולי כדי שלא יספר שהוא עובד עם מטטרון? זה באמת היה לא הכרחי. אבל שוב מה שחזר כל הפרק היה ה- i did what i had to do - אולי זה לא היו הבחירות הנכונות אבל אלו הבחירות שכל אחד מהם חשב שנכון באותו זמן... קאס ידע שהוא לבד (דין אמר לו לשמור מרחק) והוא צריך יתרון כלשהו על שתי סיעות של מלאכים מטורפים+מטטרון מנוול אחד. אני לא באמת מאשימה אותו.
גם את דין אני לא מאשימה, אם כבר מדברים. הוא עשה מה שבאותו רגע הוא היה מוכרח לעשות - להציל את אח שלו. הוא לא היה מסוגל לחיות עם עצמו בכל דרך אחרת. אבל הרגשות אשמה שלו לא תלויים בזה

ו... מסכימה איתך בנוגע למלאכים
לא נשארו כמה שפויים?! אולי קאס יגייס את השפויים? אע.

למעלה