אוקי אאוץ'
ממש כואב לי על קווין. הוא כזה חמוד ושילם כבר מחיר כל כך גבוה על גורל שלא הוא בחר בו, שזה ממש לא הוגן. אני מקווה מאוד שיחזירו אותו לחיים. קאס שוב מלאך, נכון? הוא יכול לעשות את זה. אני לא יודעת מה בדיוק הפרוטוקול שלהם לגבי החזרה לחיים- באיזה מקרים זה בסדר להתערב ובאיזה לא. אבל נראה לי שהגבול של קאס עובר ב"האם דין מבקש ממני לעשות את זה או לא" פחות או יותר.
עכשיו שאני חושבת על זה- בגן עדן יש גם מלאכים וגם הנשמות של האנשים ה"טובים" שמתים. מה קרה איתם? הם עדיין בגן עדן? או שגם הם מסתובבים איפה שהוא בעולם?
קאס- וואו. באמת שלא התכוונתי לפתוח שוב בויכוחים עליו, אבל איך אתם עדיין מסמפטים אותו? הוא גרוע בדיוק כמו כל אחד מהדמויות הרעות שדין וסאם נלחמים נגדם, ואלמלא דין היה עיוור לגביו בגלל שהוא חבר שלו, הוא כבר מזמן היה הורג אותו. מה שהוא עשה בפרק הזה החליא אותי. הוא יכל ללכת משם ברגע שהמלאך ההוא שחרר אותו בלי להרוג אותו (ואת כל שאר המלאכים בדרך). וזה שהוא גנב לו את הגרייס. עזבו את זה שזה לא נשמע הגיוני בכלל שאפשר להשתמש בגרייס של מישהו אחר (אלא אם כן זה משהו כמו שרביטים בהארי פוטר, שאפשר להשתמש בשל אחרים אבל זה יעבוד לך פחות טוב מהשרביט שלך), זה היה מעשה מכוער. ומילא שכבר עשית את זה- ברגע זה האיש מולך הוא בן אדם לא מזיק ופצוע. ואתה מלאך. אתה יכול לרפא אותו ברגע והוא לא יוכל לפגוע בך יותר. במקום זה אתה בוחר לשרוף אותו. בלי ספק הבחירה הנכונה, קאס.
תגידו, אם דין יפתח לאיזה מלאך את הגרון ויבלע את הגרייס שלו, גם הוא יהפוך למלאך? או שזה עובד רק על מלאכים לשעבר?
כבר אמרתי שמבאס אותי ההצגה של המלאכים בסדרה הזאת? עד שחשבנו לרגע שיש פה מלאך אחד לא מושחת- יחזקאל- מסתבר שזה בכלל מישהו אחר. וכן, עוד מלאך מקולקל, עוד אחד שאלוהים נאלץ לכלוא. באמת, המלאכים שלך ממש לא מוצלחים. יותר מידי מהם עושים מה שבא להם. לא הגיוני בעיני שכמות כל כך גדולה של מלאכים הם צמאי דם, עסוקים במלחמות אגו קטלניות בשעה שלכולם שם יש בסך הכל בעיה משותפת. איפה המלאכים השפויים, הלא רצחנים? אין כאלה? קאסטיאל אמר בפרק הזה- אם גן עדן יהיה בשליטה של אחד מהמלאכים האלה, זה יהיה גיהנום. וזה בדיוק מה שאני מרגישה בסדרה הזאת- שלא קיים הבדל אמיתי בין מלאכים לשדים. הם בדיוק אותו דבר. וזה ממש בעיתי בעיני.
אני במקום סאם ודין הייתי מתייחסת מעכשיו למלאכים- לכל מלאך, כי עוד לא הוכח שיש מלאך טוב- בדיוק כמו שהם מתייחסים לשדים, רוחות או כל מפלצת אחרת. להגדיר אותם כאויב שלהם וכיצור שיש לחסלו כי הוא סכנה לאנשים תמימים.