עונה 9 פרק 7

We Are Infinite

New member
סופסוף!!!!

פרק טוב, לבסוף. למרות שזה היה כמעט קופי פייסט של אפטר סקול ספיישל מעונה ארבע, זה היה אחד הפרקים האהובים עלי אז לא ממש אכפת לי..
וסאם ודין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FEELLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!
למרות שהם עשו את סאם יותר כמו בן 8 ופחות בן 12..

מסטרי

New member
הציק גם לי

זה בדיוק מה שהפריע לי הפער שלהם היה יותר מידי גדול בפרק הזה...ובעונה 4 לא עשו כשדין היה בן 16 והוא נראה אחרת?והרבה יותר גבוה?או שאני לא זוכרת נכון?

אווו דין חזר בשביל סאם.............:)

משי22

New member
מילא סאם

ראו אותו רק לשתי שניות וגם זה לא ממש טוב, אבל דין? שום מצב בעולם שככה הוא נראה בין 16

We Are Infinite

New member
למה?

לי דווקא ממש הגיוני שהוא יראה ככה בגיל 16 (כאילו, לא מבחינת דין אשכרה נראה ככה בגיל 16, אלא השחקן באמת נראה בן 16). עברתי את הגיל הזה לא מזמן, אני זוכרת איך אנשים נראים בו. דווקא בסרטים\סדרות אמריקאיות בד"כ מגזימים והם נראים הרבה יותר מדי מבוגרים (אהמטיןוולףאהמ).

משי22

New member
יכול להיות

שעבר הרבה זמן מאז שאני הייתי בת 16... או שזה בגלל שאני משווה לפרק של הבית ספר, שם דין נראה הרבה יותר מבוגר, לכן זה הפריע לי.

בכל מקרה, בקשר לסאם, הנה פתרון אפשרי

שירטע

New member
נכון?!

זה נראה לי כל כך הזוי שסאמי התנשק בגיל 13-14 או משהו כזה (עם איימי פונד) ודין רק בגיל 16..?! ותוך שנה הפך לmanwhore שאנחנו מכירים...?

משי22

New member
אהבתי

אני מתה על פרקי פלאשבק שרואים מה קרה לבנים לפני שהסדרה התחילה.

לא ממש ברור לי למה הסתירו את זה מסאם, זה לא סיפור כזה גדול. כלומר, חוץ אולי מהפשלה של דין, שבזבז כסף לאוכל על הימורים. וגם לא ממש מבינה מה הייתה הפואנטה של ג'ון בלהשאיר את דין שם לחודשים? הוא באמת כעס עליו שנתפס גונב, וחשב שזה דרך ללמד אותו לקח? הוא חשב שזה יכול להיות טוב לדין לקחת הפסקה של חודשים מחיי הצייד? הוא בעצמו היה עסוק באותו זמן וחשב שזה פתרון שמישהו ישגיח על דין בזמן שהוא מסיים את העיסוקים שלו?
לג'ון יש את המגרעות שלו, אבל אין ספק שהוא אוהב מאוד את הילדים שלו. בפעמים שהוא נטש אותם, זה היה מתוך מטרה להגן עליהם יותר מכל דבר אחר. ככה שממש קשה לי לקבל את זה שהוא באמת התכוון להעניש את דין בזה שהוא נתן לו להישאר שם, גם אם דין חושב שזה הגיוני.

בכלל בכלל לא אהבתי את זה שדין הציג לרובין את המצב כאילו הוא לא אוהב את חיי הצייד ועושה את זה רק כי אבא שלו מצפה ממנו להיות כזה. דין אהב להיות צייד בגיל הזה. הוא חשב שזה הדבר הכי מגניב בעולם, והוא אמר את זה כמה פעמים בפרקים בעונות קודמות. סאם היה המורד, שלא אהב את השיטות של אבא שלהם ולא את הנדודים כל הזמן, אבל דין העריץ את אבא שלו, חיקה אותו בכל דבר ולא חשב שזה מוזר שהוא מתייחס אליהם כמו חיילים קטנים. אין שום דבר בעולם שדין אוהב יותר מהמשפחה שלו, בדיוק בגלל זה הוא נפגע כל כך כשסאם כמה שנים אחר כך החליט לעזוב אותם וללכת לסטנפורד. זה היה בשבילו הבגידה הכי גדולה שאפשר לעשות. בזמן שסאם רצה כל כך בעונה הראשונה למצוא את אבא שלהם כי חשב שזה יקרב אותו לYED ולנקמה שלו על מה שקרה לג'ס, דין רק מנסה כל הזמן לאחד את המשפחה שלו שוב ולמנוע מאבא שלו וסאם ללכת מכות.

דין אומר נראה לי בפרק 516, הפרק שבו דין וסאם בגן עדן שמורכב מהזכרונות הכי טובים שלהם, שפתאום הוא שם לב שהזכרונות הכי טובים של סאם זה שהוא לא היה עם המשפחה שלו, בעוד שהזכרונות הכי טובים של דין תמיד היו המשפחה שלו- אמא, אבא, סאם.

זה לא שאני חושבת שלא היה יכול להיות לו טוב אצל סוני. דין הוא בן אדם מסתגל, וקל לאהוב אותו. והוא מוכשר. אני בטוחה שהוא מצא חברים, שהוא עבד קשה ונהנה, שהוא באמת חיבב את רובין וקסם לו הרעיון של ללכת לנשף אמיתי בבית ספר. אבל עדיין פשוט לא יכול להיות שהוא היה מעדיף את החיים האלה על פני להיות עם המשפחה שלו.

שירטע

New member
מסכימה ומוסיפה

זה נראה לי כל כך לא הגיוני ולא אמין שג'ון התעצבן על דין כי הוא גנב אוכל. ממתי לג'ון יש אתיקה בקשר לגניבה? כבר בפרק הראשון של הסדרה למדנו שאת ההונאות של הכרטיסי אשראי? דין למד ממנו! אז אני פשוט לא קונה את זה שהוא יתעצבן כ"כ שדין גנב קצת לחם וחמאת בוטנים בשביל אח שלו. זה לא כאילו הוא שדד בנק.

החוסר עקביות של חלק מהכותבים מחרפן אותי לפעמים

שירטע

New member
אני חלוקה בדעתי לגבי הפרק הזה

מצד אחד הוא הזכיר לי את הפרקי רוחות מהעונה הראשונה/שניה - לא משהו מתוחכם מידי, אבל כיפי. בכללי אהבתי את הפרק, בעיקר בגלל דין-ג'נסן. אני אמרתי כבר כמה אני אוהבת את ג'נסן וכמה הוא שחקן נהדר בעיני?
נורא אהבתי את כל התגובות שלו לבית, כשהוא נזכר, כל הדינמיקה שלו עם טימי - אחד הקטעים המקסימים בפרק. אני נורא נורא נורא אוהבת דין+ילדים. דין בתור דמות אב זה אחד הדברים הכי מקסימים שאפשר
ובמיוחד עם ילד כזה חמוד. דין היה מקסים איתו כ"כ, מהלחיצת יד אל תשומת הלב אל הבובה, ההגנה עליו מפני הבריונים, והחיבוק בסוף... נמסתי

גם התגובה שלו לרובין כשראה אותה בדיינר והיא לא זכרה אותו - כ"כ חמוד! ממש רציתי לחבק אותו

גם את סאם נורא אהבתי הפרק
עם התגובה שלו בדיינר לתגובה של דין כשראה את רובין ואחכ הטיזינג שלו
חמודים

גם נורא אהבתי את סוני

עכשיו... בדר"כ אני נורא אוהבת פרקי פלאשבקים לעבר של האחים. כל הפרקים של דין דואג לסאם הקטן, הפרק שלהם בכריסמס, הפרק שלהם בתיכון - נורא נורא אהבתי את כל הפרקים האלה.
אבל הפעם הפלאשבקים הרגישו לי מאוד מוזרים. קודם כל - נורא לא אהבתי את הליהוק. כאילו, רגע, מה? אני אמורה להאמין שדין בן 16 נראה ככה ושנה אחרי הוא הפך למה שהוא היה בפרק פלאשבקים לתיכון? כנ"ל סאם, הוא לא נראה בן 12, הוא נראה בן 6. אבל זה עוד מילא, הוא גם ככה לא היה בפרק. דבר שני, לא אהבתי את המשחק של דין הצעיר. בניגוד לשני השחקנים הקודמים ששיחקו אותו - הוא לא נראה לי אמין. בכלל. לא במראה (עיניים שחורות?! סירייסלי?!), לא בדיבור, בקול, בתנועות, בהבעות. הדבר היחיד שהוא עשה שדומה לדין זה להדק את הלסת הרבה. כל חמש דקות בערך. יופי חמוד, בוא תגזים עוד קצת.
דבר נוסף - הרגשתי שהכותב לא היה עקבי עם הדמויות (דין, ג'ון). נתחיל עם ג'ון. ג'ון אף פעם לא היה אב השנה, זה נכון, הוא חשב שהוא יודע הכי טוב, הוא אימן את הילדים שלו (במיוחד את דין) להיות חיילים ממושמעים ונטש אותם הרבה יותר מידי פעמים כדי ללכת לצוד איזה מפלצת. הוא הטיל על דין הרבה יותר מידי אחראיות, וציפה ממנו ללכת אחריו בעיניים עצומות. כל זה נכון.
אבל בפרק הזה הוא הוצג בצורה ממש מזוויעה. דין עשה טעות, אז מבחינתו הוא יכול להרקב בכלא? הוא מצא אותו והשאיר אותו שם כדי ללמד אותו לקח? ג'ון היה אבא קשה, אבל בעיקר בתחום הציד וכו'. הוא לא רצה שסאם ילך לאונברסיטה כי הוא לא יוכל להגן עליו שם, ועוד אח"כ התוודה בפניו שהוא בא לשם הרבה ופשוט שמר עליו מרחוק. לא יודעת. זה נראה לי פשוט מוזר. מה שגם, אדם גלאס, הכותב של הפרק, עוד הגן (!) על ג'ון בטוויטר שלו! אחרי שהוא כתב אותו ככה בפרק! אני אפילו לא יודעת איך להגיב לזה.
דבר שני, דין. לא יודעת אבל מבחינת הטיים-ליין, לעבור מהבחור הקצת חצוף אבל כן מאוד רגיש וכן סוגשל מראה את הרגש שלו שלא נישק אף בחורה בגיל 16, לבחור שקובר את הרגשות שלו מתחת לשכבות בטון, נראה מאוד בטוח בעצמו עם הבנות ומאוד.. מאצ'ו בגיל 17 נראה לי מעבר מאוד מהיר

אעע אני לא יודעת. אבל כל העסק בפלאשבקים עצבן אותי.
מה שכן, רובין הצעירה כן הייתה חמודה וגם סוני

בקיצור - אהבתי את מה שהתרחש בהווה אבל לא את הפלאשבקים. לא מהפרקים הכי טובים בעונה, אבל בהחלט פרק נחמד מאוד ובכללי נהנתי

משי22

New member
ממש מסכימה

על ג'ון. בכלל, לדעתי מאז שהוא עזב את הסדרה הם באופן עקבי עונה אחרי עונה עושים הכל כדי להשחיר את הדמות שלו. אבל בכל מקרה, אני בפאנון שלי לא מוכנה לקבל את זה שזה היה אמור להיות עונש לדין. לדעתי ג'ון פשוט ניצל את המצב שדין נמצא באיזה מסגרת מסודרת לחודשים הקרובים וסאם קטן מכדי לשאול יותר מידי שאלות והחליט לסדר איזה עניינים אישים שלו, אם זה לבקר את אדם ואמא שלו, ואם זה לעקוב אחרי איזה חוט חדש שיוביל אותו לשד צהוב העיניים, והוא לא רצה שהילדים שלו יתערבו בזה. אני יודעת שזה דמיון אישי שלי ואין לזה שום ביסוס בסדרה, אבל לא ממש אכפת לי... זה יתור אמין ממה שהכותבים עשו, לדעתי

שירטע

New member
האדקאנון אקספטד

לא אוהבת את הדמוניזציה שעושים לג'ון. הוא היה רחוק מנהדר, אבל הוא אהב את הבנים שלו אחרי הכל. ובפרק אפילו נתנו רמיזה לאב מכה (החבלות על הזרועות של דין? וורוולף לא עושה כזה דבר...) קיצור
זה מה שיש לי להגיד

למעלה