אני חלוקה בדעתי לגבי הפרק הזה
מצד אחד הוא הזכיר לי את הפרקי רוחות מהעונה הראשונה/שניה - לא משהו מתוחכם מידי, אבל כיפי. בכללי אהבתי את הפרק, בעיקר בגלל דין-ג'נסן. אני אמרתי כבר כמה אני אוהבת את ג'נסן וכמה הוא שחקן נהדר בעיני?
נורא אהבתי את כל התגובות שלו לבית, כשהוא נזכר, כל הדינמיקה שלו עם טימי - אחד הקטעים המקסימים בפרק. אני נורא נורא נורא אוהבת דין+ילדים. דין בתור דמות אב זה אחד הדברים הכי מקסימים שאפשר
ובמיוחד עם ילד כזה חמוד. דין היה מקסים איתו כ"כ, מהלחיצת יד אל תשומת הלב אל הבובה, ההגנה עליו מפני הבריונים, והחיבוק בסוף... נמסתי
גם התגובה שלו לרובין כשראה אותה בדיינר והיא לא זכרה אותו - כ"כ חמוד! ממש רציתי לחבק אותו
גם את סאם נורא אהבתי הפרק
עם התגובה שלו בדיינר לתגובה של דין כשראה את רובין ואחכ הטיזינג שלו
חמודים
גם נורא אהבתי את סוני
עכשיו... בדר"כ אני נורא אוהבת פרקי פלאשבקים לעבר של האחים. כל הפרקים של דין דואג לסאם הקטן, הפרק שלהם בכריסמס, הפרק שלהם בתיכון - נורא נורא אהבתי את כל הפרקים האלה.
אבל הפעם הפלאשבקים הרגישו לי מאוד מוזרים. קודם כל - נורא לא אהבתי את הליהוק. כאילו, רגע, מה? אני אמורה להאמין שדין בן 16 נראה ככה ושנה אחרי הוא הפך למה שהוא היה בפרק פלאשבקים לתיכון? כנ"ל סאם, הוא לא נראה בן 12, הוא נראה בן 6. אבל זה עוד מילא, הוא גם ככה לא היה בפרק. דבר שני, לא אהבתי את המשחק של דין הצעיר. בניגוד לשני השחקנים הקודמים ששיחקו אותו - הוא לא נראה לי אמין. בכלל. לא במראה (עיניים שחורות?! סירייסלי?!), לא בדיבור, בקול, בתנועות, בהבעות. הדבר היחיד שהוא עשה שדומה לדין זה להדק את הלסת הרבה. כל חמש דקות בערך. יופי חמוד, בוא תגזים עוד קצת.
דבר נוסף - הרגשתי שהכותב לא היה עקבי עם הדמויות (דין, ג'ון). נתחיל עם ג'ון. ג'ון אף פעם לא היה אב השנה, זה נכון, הוא חשב שהוא יודע הכי טוב, הוא אימן את הילדים שלו (במיוחד את דין) להיות חיילים ממושמעים ונטש אותם הרבה יותר מידי פעמים כדי ללכת לצוד איזה מפלצת. הוא הטיל על דין הרבה יותר מידי אחראיות, וציפה ממנו ללכת אחריו בעיניים עצומות. כל זה נכון.
אבל בפרק הזה הוא הוצג בצורה ממש מזוויעה. דין עשה טעות, אז מבחינתו הוא יכול להרקב בכלא? הוא מצא אותו והשאיר אותו שם כדי ללמד אותו לקח? ג'ון היה אבא קשה, אבל בעיקר בתחום הציד וכו'. הוא לא רצה שסאם ילך לאונברסיטה כי הוא לא יוכל להגן עליו שם, ועוד אח"כ התוודה בפניו שהוא בא לשם הרבה ופשוט שמר עליו מרחוק. לא יודעת. זה נראה לי פשוט מוזר. מה שגם, אדם גלאס, הכותב של הפרק, עוד הגן (!) על ג'ון בטוויטר שלו! אחרי שהוא כתב אותו ככה בפרק! אני אפילו לא יודעת איך להגיב לזה.
דבר שני, דין. לא יודעת אבל מבחינת הטיים-ליין, לעבור מהבחור הקצת חצוף אבל כן מאוד רגיש וכן סוגשל מראה את הרגש שלו שלא נישק אף בחורה בגיל 16, לבחור שקובר את הרגשות שלו מתחת לשכבות בטון, נראה מאוד בטוח בעצמו עם הבנות ומאוד.. מאצ'ו בגיל 17 נראה לי מעבר מאוד מהיר
אעע אני לא יודעת. אבל כל העסק בפלאשבקים עצבן אותי.
מה שכן, רובין הצעירה כן הייתה חמודה וגם סוני
בקיצור - אהבתי את מה שהתרחש בהווה אבל לא את הפלאשבקים. לא מהפרקים הכי טובים בעונה, אבל בהחלט פרק נחמד מאוד ובכללי נהנתי