עונה 8 פרק 18

my name is eti

New member
פרק יפה !

סוף סוף קסטיאל חזר ! התגעגעתי לדמות שלו .. אני שמחה לראות שהוא שבר את הקשר עם נעמי. הגיע הזמן. הסצנה בינו לבין דין הייתה אחת הסצנות היפות בפרק
לא יודעת למה, אבל לא אהבתי שהרגו את הדמות של מג. אהבתי אותה בפרק. היא חשפה איזשהו צד אנושי שלה ובסך הכל, היא באמת עזרה לבנים.
הסצנה הסופית של האחים היה רגע חמודי: כשדין אמר לסאם שהוא יישא אותו והתגובה החמודה והמצחיקה של סאם העלה לי חיוך על הפנים.
העובדה ששוב (ושוב ושוב ושוב) קאסטיאל נפרד מהאחים מרגיזה אותי! אני כל כך אוהבת את הדינמיקה בין קאס לדין שפשוט מעצבן אותי שבכל סוף פרק שקאס מופיע, הוא נעלם שוב..

בסך הכול, פרק יפה

מחכה לפרקים הבאים

משי22

New member
הם תמיד

גורמים לנו לחבב דמות רגע לפני שהורגים אותה

כן, גם אני מסכימה שמג הייתה חמודה ופעם הראשונה גם קצת אנושית בפרק הזה

פרק מעולה. פחדתי שהראו יותר מידיי בפרומואים ושהוא לא יעמוד בציפיות, אבל איך שהראו את כמויות הדינים שקאס הרג (
) ידעתי שהפרק יהיה מצויין.

הפרק הזה הזכיר כמה מלאכים יכולים להיות בעיה כשהם לא בצד שלך... זה עשה לי פלשבקים לעונה הרביעית. שזה טוב.

כל הקטע עם מג היה ממש חמוד בעיניי. היא אוייבת כל כך וותיקה שבאיזשהו מקום יותר נוח להתמודד איתה. הבאסה זה שהיא באמת רעה, אז היה לי דיי ברור שהיא לא תשרוד... אבל לא חשבתי שיזדרזו לעשות את זה כבר בפרק הזה
ובדיוק שלשום דיברתי עם אחותי על איך שהיא היחידה ששרדה מהעונה הראשונה חוץ מהבנים... אוף

כל הדיאלוג בין קאס לדין במערה ההיא היה מעולה ממש, אני רואה את הסצנה הזו מלא פעמים שוב ושוב...

אני ממש אוהבת את העונה הזו. לפרקי העלילה יש תחושה לחוצה ואפית כזאת שהיתה חסרה לי מאז שנגמרה עונה 5. אבל זה גם גורם לי קצת לפחד מהפרקים האחרונים שמתקרבים אלינו
אני מקווה שיהיה בסדר

הפתיעה לטובה..

מאז עונה 5 אני מקווה שיקרה משהו.. החזקתי 3 עונות, גם תחילתה של השמינית לא נראתה משהו, אח"כ חזרתי אליה וראיתי שהיא מתחילה להתרומם.. יש לנו עוד לאן לשאוף. סוף סוף השינוי שציפיתי לו הגיע.

האמת שתחילת העונה מעורפלת אצלי

כי עדיין הדבקתי את הקצב בפרקים. אבל באופן כללי העונה השמינית הרבה יותר טובה מעונות 6-7 בעיניי. רק שימשיך ככה

משי22

New member
לא אהבתי את הסיפור של הלוויתנים

והם גם היו די דוחים, אבל בעונה 7 (העונה בה הם היו האויב העיקרי) לא היו חסרים פרקים מנותקים מהעלילה הראשית, שהיו ממש טובים.

לעומת זאת בעונה 6 (מאבק בין קסטיאל לרפאל) הסיפור הכללי היה הרבה יותר מגניב, ועדיין לא סבלתי את העונה הזאת. כנראה בעיקר בגלל שלא אהבתי את הדמות של סמואל, עד שהוא לא הלך לא יכולתי לסבול את הסדרה. רק לקראת הסוף- כאשר מתברר שקסטיאל עבד ביחד עם קראולי- העונה התחילה להיות מגניבה ומעניינת בעיני, אבל זה היה כבר ממש הפרקים האחרונים.

ובעונה 8- על פניו הסיפור הכללי לא נראה עד כדי כך מעניין, אבל הם פשוט מצליחים כל כך להוציא ממנו את המיטב ולבנות את ההתקדמות של העלילה כל כך טוב, שאני ממש נשארת במתח כל שבוע לראות מה יהיה בפרק הבא.

משי22

New member
כרגיל...

אני רואה שחצי מהדברים שכתבתי את כבר הזכרת לפני

אני פשוט מתה על העונה הזאת! היא ממש לא מאכזבת כמעט באף פרק, ויש כל כך הרבה רגעים לזכור ולשמור.

Ayelet 363

New member

הקטעים עם קאס היו עצובים.
לפחות הוא שבר את הקשר עם נעמי...
הרפרנס לשר הטבעות היה חמוד.

riktal

New member
קודם כל

שמחתי מאוד על חזרתו של קאסטיאל, למרות שהוא לא היה אותו קאסטיאל האהוב
הוא די חזר לעצמו בסוף.
הפרק היה טוב. העונה באופן כללי נהדרת. אישית אני מעדיפה את הפרקים שלא קשורים לעלילה של העונה, אלא שחוזרים לשורשים, לרדיפה אחר שדים וכדומה (כמו הפרק של שבוע שעבר), אבל הפרק היה מעולה, למרות שדי עצוב. לא האמנתי שקאסטיאל יפגע כך בדין, אבל שמחתי מאוד שהוא עצר את עצמו בסוף.

משי22

New member
היה שווה לחכות לפרק הזה!

התמונה בהתחלה, של עשרות דינים מתים- מזכיר קצת את התחלת העונה הקודמת, שרואים את קסטיאל ומסביבו ים של מלאכים שהוא הרג, אבל הפעם זה היה אפילו יותר מזעזע. הדרך הנוראית בה הם ניסו "לאלף" את קסטיאל בחזרה.

אני לא מתה על הקסטיאל/מג הזה, אבל הפעם זה היה הרבה יותר עדין ולעניין לדעתי מאשר בפעם הקודמת, וכל השיחה ביניהם הייתה פשוט מעניינת. נתנו למג פרק אחרון נהדר, רגע לפני שהרגו אותה. כשחושבים על זה- מג בעצם הדמות שהחזיקה מעמד הכי הרבה זמן מלבד דין וסאם. מהעונה הראשונה ועד כמעט סוף השמינית. אפילו בובי נפל קודם.

דין... דין מקסים. איך שהוא מצד אחד תמיד חשדני וזהיר ואף פעם לא סומך בצורה עיוורת על אף אחד, אבל מצד שני יש בו גם המון אמונה באנשים שהוא אוהב. ברגע שקסטיאל התחיל להתנפל עליו, התגובה שלו הייתה: "קסטיאל, אם אתה שומע אותי, תלחם בזה". היה לו ברור מייד שמישהו שולט בקסטיאל, אחרת הוא לא היה פועל ככה. וזה פשוט לא פלא שאם כל כך הרבה אמונה ואהבה שיש בו כלפי המשפחה שלו, הוא מצליח פעם אחר פעם לגרום לאנשים להיזכר מי הם באמת, ולמה הם אף פעם לא יעזו לפגוע באמת בדין. זה כבר עבד על ג'ון, על בובי, על סאם ועכשיו על קסטיאל- וכל מה שדין עושה בכל הפעמים האלה זה לבקש מהם: אל תפגעו בי.

היו מידי פעם בפרק קצת נפילה לקלישאות, וקצת רגעים ממוחזרים, אבל האיזכור בסוף לשר הטבעות היה שווה מלא- כשהוא אמר את זה, לא קלטתי ישר מאיפה זה מוכר לי, עד שסאם אמר שזה משר הטבעות ונפל לי האסימון
כאלה חמודים!

בדיוק ראיתי שמישהו כתב

שעכשיו שמג מתה היחידים ששרדו כל כך הרבה כמו הבנים הם... הגוסטפייסרס.

המצב קשה

ובקשר לשר הטבעות - דין מוכיח שוב שכמה שהוא יורד על סאם, הוא הגיק האמיתי מבין שניהם

למעלה