היה שווה לחכות לפרק הזה!
התמונה בהתחלה, של עשרות דינים מתים- מזכיר קצת את התחלת העונה הקודמת, שרואים את קסטיאל ומסביבו ים של מלאכים שהוא הרג, אבל הפעם זה היה אפילו יותר מזעזע. הדרך הנוראית בה הם ניסו "לאלף" את קסטיאל בחזרה.
אני לא מתה על הקסטיאל/מג הזה, אבל הפעם זה היה הרבה יותר עדין ולעניין לדעתי מאשר בפעם הקודמת, וכל השיחה ביניהם הייתה פשוט מעניינת. נתנו למג פרק אחרון נהדר, רגע לפני שהרגו אותה. כשחושבים על זה- מג בעצם הדמות שהחזיקה מעמד הכי הרבה זמן מלבד דין וסאם. מהעונה הראשונה ועד כמעט סוף השמינית. אפילו בובי נפל קודם.
דין... דין מקסים. איך שהוא מצד אחד תמיד חשדני וזהיר ואף פעם לא סומך בצורה עיוורת על אף אחד, אבל מצד שני יש בו גם המון אמונה באנשים שהוא אוהב. ברגע שקסטיאל התחיל להתנפל עליו, התגובה שלו הייתה: "קסטיאל, אם אתה שומע אותי, תלחם בזה". היה לו ברור מייד שמישהו שולט בקסטיאל, אחרת הוא לא היה פועל ככה. וזה פשוט לא פלא שאם כל כך הרבה אמונה ואהבה שיש בו כלפי המשפחה שלו, הוא מצליח פעם אחר פעם לגרום לאנשים להיזכר מי הם באמת, ולמה הם אף פעם לא יעזו לפגוע באמת בדין. זה כבר עבד על ג'ון, על בובי, על סאם ועכשיו על קסטיאל- וכל מה שדין עושה בכל הפעמים האלה זה לבקש מהם: אל תפגעו בי.
היו מידי פעם בפרק קצת נפילה לקלישאות, וקצת רגעים ממוחזרים, אבל האיזכור בסוף לשר הטבעות היה שווה מלא- כשהוא אמר את זה, לא קלטתי ישר מאיפה זה מוכר לי, עד שסאם אמר שזה משר הטבעות ונפל לי האסימון
כאלה חמודים!