עונה 8 עולה היום!

riktal

New member
עונה 8 עולה היום!

רק רציתי להזכיר כי בעוד מספר שעות (לפי שעון ארצות הברית) תעלה העונה החדשה של על טבעי!

ראיתי את הפרק (ללא ספוילרים) :)

נחמד, לא יותר מזה. האמת היא שדברים מתחילים לחזור על עצמם וזה טיפה מבאס (בעיקר בתחילת הפרק)... אבל אני מאמינה שהמצב ישתפר בפרקים הבאים.
מה שכן, השיער של ג'ארד נראה מדהים. הוא צריך להיות הפרזנטור של לוריאל פריז או משהו.

משי22

New member

על השיער של ג'ארד

מתחילים לחזור על עצמם בקטע שדין וסאם נפגשים?
נראה לי שדווקא הם ניסו לבדל את זה מהפעמים הקודמות (העונה הרביעית והשישית) בזה שהם חסכו מאיתנו את רוב הקטע המרגש, דמעות בעיניים וכל זה... וניסו להיות יותר תמציתיים.

משי22

New member
ראיתי

מכיל

אהבתי באופן חלקי... אהבתי הרבה מהפלשבקים שהראו, וממש מעניין אותי לדעת יותר מה קרה ב"כור המצרף" (ככה מתרגמים את זה?) ומה קרה לקאס. הסיפור של סאם היה הרבה פחות מעניין... לפחות בינתיים. זה גם ממש מוזר, משתי הבחינות: גם מוזר שהוא לא חיפש את דין כל הזמן הזה. כאילו, מילא לפרוש מהציד, זה עוד הגיוני, אבל ממש לא הגיוני שהוא באמת יוותר על דין ולא ינסה אפילו לגלות מה קרה לו. ומצד שני, אם הוא כבר עשה את זה ויש לו חיים משלו- איך כל כך בקלות הוא מוותר עליהם והולך עם דין?... אני ממש מקווה שהם עוד יסבירו על מה שהלך שם.

הבני הזה דווקא נראה מסקרן. מעניין עד כמה הוא יהיה תחליף לקאס.

הרעיון הזה שיש דרך לסגור את שערי הגיהנום ולחסל סופית את השדים- זה רעיון מעולה, במיוחד אם זאת הולכת להיות באמת העונה האחרונה. זאת דרך טובה לסיים את הסדרה.
בקיצור, מבחינתי יש הרבה פוטנציאל להמשך... אבל זה תלוי לאיזה כיוון זה ילך.

Ayelet 363

New member

עמדתי לכתוב את הדעה שלי על הפרק, אבל פחות או יותר הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
רק לא ממש חשבתי על בני בתור תחליף לקאס. בכל אופן, אני מאוד רוצה שהקאס האמיתי יחזור... באמת מעניין מה קרה לו.

מאוד עצוב לי על הפילוג הזה שהיה בין סאם ודין.

משי22

New member

אני לא יודעת עדין עם בני יהיה כמו קאס... פשוט מעניין אותי עד כמה הוא הולך להיות דמות דומיננטית העונה.

סאם ודין... זה מוזר ועצוב, אבל יש להם את כל העונה לתקן את זה

Ayelet 363

New member

בנוגע לסאם ולדין...

משהו שמוסיף לכמה שעצוב לי עליהם: הם כבר היו במצבים כאלה. גם אם פה מוזר שהוא וויתר, הם היו במצבים דומים. זה קצת כאילו הם שוב ושוב צריכים לתקן את היחסים ביניהם, ורואים כמה הם קרובים, ואז עוברים את זה שוב.

חשד שיש לי למה דין ובני כ"כ קרובים

ולמה דין סומך עליו כל כך. לפי דעתי שנה בעולם האמיתי שווה למשהו כמו 100 שנה בכור המצרף. כמה חודשים שווים לאיזה 40 שנה בגינהנום לא? אם דין ובני לחמו זה לצד זה למשך עשרות (אולי אפילו מאות) שנים, אז זה כבר מתחיל להיות הגיוני שהם יהיו חברים ושדין יסמוך עליו.

נ.ב. מה קורה למי שמת בכור המצרף?
נ.ב.נ. כשמפלצות מתות הן הולכות לכור המצרף. מה עם מלאכים ושדים? אולי עזאזל וכל שד שהם הרגו נמצאים בכור המצרף?

משי22

New member
זה עוד לא ממש ברור

אבל לא בטוח שמפלצות מתות הולכות לכור המצרף. זאת אומרת, לפחות לפי מה שאמרו בעונה 6, יש שם מאגר אדיר של נשמות שעוד לא נולדו, ויש שם מפלצות איומות עד כדי כך שאלוהים כביכול כלא כדי שלא יוכלו להשתחרר אף פעם ולהרוס את העולם. מלאכים בעקרון לא אמורים למות אף פעם, ושדים הם כבר בני אדם מתים שהושחתו בגיהנום, אז כמה פעמים עוד אפשר למות ולמחזר את הנשמה שלך?

לא הגיע הזמן שמתי שהוא הם באמת באמת מחוסלים?

אהה אמרו את זה בתחילת פרק 1 עונה 8

ב"פרקים הקודמים" הערפד האלפא ההוא אומר "where do you think our kind go when we die?" או משהו בסגנון. ואז מי שדיבר איתו (סם/דין) אומר purgatory.

משי22

New member
וואלה, שכחתי מזה

אוקיי, אבל אם יש עוד מקום אחרי כור המצרף, זה כבר יהיה הזוי לגמרי... מה עוד נשאר להם להמציא?

הקטע הוא שברגע שכמו בסדרה שיש "נשמה" והנשמה נמצאת באיזה "גוף" שהוא לא בהכרח "מי שהיא", אז ברור שיהיה אפשר להשמיד את הגוף אלף פעמים והנשמה פשוט תנדוד למקום אחר. אבל אם בכור המצרף יש רק נשמות, ואין משהו אחר. אז המוות שם אמור להיות סופי, לא?

משי22

New member
אם כן, זה די מייאש

וגם יכול להסביר למה המקום הזה די נורא... בכל מקרה, נצטרך לחכות להמשך הסדרה כדי לראות אם יסבירו את זה

למעלה