עונה 7 פרק 7

iceflame23

New member
עונה 7 פרק 7

ושוב אני לא מחכה לערוץ 1 לראות תעונה החדשה של סג ואתם יודעים האמת אני מרגיש ממש טוב לגבי זה אני לא צריך לחכות שהם בכלל יודיעו אם הם רוכשים תעונה או לא, למי יש כוח לכל הבלאגן הזה. אבל צריך גם לדבר על דעתי על הפרק האמת אהבתי הוא ממש נחמד שונה מכל מה שראינו עד עכשיו בעונה הנוכחית אבל כשראיתי את התקציר של מה שיקרה בפרק הבא עם החלליות אני פשוט לא יכול לחכות רק חבל שאני יהיה בטירונות אז אני לא יוכל לראות תפרק מתי שהוא יוצא קיצר ההונס עשו קאמבק ממש יפה וסתמו לבני האדם תפה בפרק הזה בני האדם התנהגו ממש מגעיל כמו הגואולד רצו להעביר אותם מהכוכב איזו חוצפה ההונס הראו להם שהם לא כאלה חיות שלא מבינות כלום ושאפשר לעשות להם מה שרוצים. ועכשיו יש לנו ברית גם איתם קיצר פרק לדעתי ממש נחמד גיוון

iceflame23

New member
הקפצתי כדי שתגיבו

תאמרו לי שלא כל הפורום הפך לאנטי טכנולוגי ואתם נגד file shering כולם מחכים לערוץ אחד הקרציות

אנחנו סתם שומרים על החוק ../images/Emo3.gif

להבא סמנו ספוילר בכותרת ההודעה גם אם אתם מגיבים להודעות שהן ספוילר

../images/Emo58.gif גו הונס גו הונס!!!!!

<זאת אני MOON אם מישהו זוכר, פשוט המחשב עשה לי בעיות ולכן קבלו אותי בכינוי החדש> פרק טוב!!!! זאת באמת חוצפה להעביר אותם למקום אחר!!! כלומר מי הם חושבים שהם!!! זה היה ממש מגניב איך שההונס עמדו על שלהם וכיסחו את בני האדם!!! טוב בערך כיסחו... זה היה ממש נחמד. תגידו, מה קרה לגאואלד??? כלומר הם מוזכרים פה ושם, אבל זה כאילו שהם ירדו ברמת החשיבות... :/

למעלה