עונה 7 פרק 2

riktal

New member
עונה 7 פרק 2

קדימה חבר'ה - להתחיל לשרשר לפה את דעותכם על הפרק ולא לשכוח לסמן
אה - ובלי קישורים לצפיה ישירה בפרק
!

בדיוק עכשיו ראיתי ../images/Emo58.gif

אז זהו? קאס מת ?
אין יותר מישה... זה באמת גרם לי לבכות, וגם שהוא הרים את המעיל שלו. אוף זה היה מיותר
אבל באמת היה פרק מעולה,דין יצא ממש רגיש בפרק הזה
ואהבתי את ה "אתה חושב שזה דלת למשרד?" .. "תחשוב שוב " ובכללי את כול מה שקרה שם, אני לא יכולה לחכות לפרק הבא, ג'נסן ביים!

לירונת

New member
../images/Emo58.gifממש אהבתי את חילופי הדברים בין סאם

ללוציפר. או באופן כללי את כל הסצינות עם מארק... הוא הופך את לוציפר לדמות חביבה ומשעשעת (בניגוד ללוציפר של ג'ארד) שאני ממש מחבבת! אני מרחמת על דין. כמה צרות יש לו... איך *הוא* לא משתגע?

לירונת

New member
WTF?! ../images/Emo58.gif

הם צוחקים עליי?! איך לעזאזל אני אמורה לקוות שמישה יחזור בהמשך העונה אם כל מה שנשאר מקסטיאל זה המעיל שלו?! סורי, אני נסערת מדי #$^%@$#@!%#

כן ../images/Emo10.gif

אבל מישה אמר מתישהו שהוא ישתתף רק בשני פרקים... דיכאון :-\

לירונת

New member
לוכפת לי |מושכתבכתףכמוילדהקטנה|../images/Emo58.gif

אני רוצה את קסטיאל חזרה!!!
הם הרגו לי את הדמות שאני הכי אוהבת!!

*תיקון: ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

|מצטרפתאלייךלמשיכהבכתףכמוילדהקטנה| אוף,הוא תרם כולכך הרבה לסדרה... :-\ תמיד לוקחים את הטובים,אני רוצה את מאט,מישה ואלונה חזרה! אבל בכ''מ.. העונה משתפרת מפרק לפרק, ג'נסן וג'ארד משחקים אותה בדיאלוגים קורעי לב

לירונת

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

זה יהיה בושה אם ככה הם נתנו לו לגמור את התפקיד, אז כדאי להם מאד שהוא עוד יחזור
ממש בא לי פרק עם מאט, אבל זה אומר שהם צריכים לחזור אחורה בזמן ואין להם מלאך שיכול לעשות את זה בשבילם
בקשר לאלונה, טוב
בינתיים (טוב, רק שני פרקים חחחח) עונה טובה. למרות שאני רוצה פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לי ולעוד מי יודע כמה מעריצות/מעריצים של קאס
ממש מגיע לבנים לקבל איזושהי הכרה על המשחק שלהם, הם מצויינים. אז מה אם הם לא גלי?!

האמנ ../images/Emo3.gif

אני מבואסת להתחיל לראות את העונה ה3 של גלי בגלל שסאם לא משתתף שם... אני אשכרה חיבבתי אותו !
ועם השנים מישה נהיה חלק מהקאסט של SPN , אי אפשר לדמיין את הסדרה בלעדיו
או את ג'ארד ואת ג'נסן בלעדיו ליתר דיוק.. אבל תמיד יש תקווה

לירונת

New member
lol גמני.. אני אוהבת את הקאברים שלהם, אבל לא

יודעת.. ממש לא מושך אותי לראות העונה. ואין על מי להסתכל
נצטרך לשמור על אופטימיות שהוא יחזור. קשה לי לחשוב על מלא פרקים בלי קאס
חוצמזה, שעל מי דין יצחק אם לא עליו? >_<

shirani2010

New member
לא לדאוג שרה גמבל אמרה בריאיון ש..

מישה יחזור בהמשך העונה היא אמרה כולנו מאוד אוהבים את מישה אבל פשוט כך מסתכמת העלילה אז אין ברירה היא אמרה שהבנים יהיו בטוחים שזהו הוא מת כפי שרואים בפרק האחרון רק את המעיל והם יופתעו לראות אותו בחיים אבל זה יהיה רק לכמה פרקים אז שיסתיים הנושא של קאסטיאל לצערנו אבל לפחות נראה אותו שוב..

לירונת

New member
כן קראתי, אבל זה עדיין ../images/Emo58.gif

מבאס שככה קאס גמר את הקריירה
אני מבינה שעכשיו העלילה כבר לא מתרכזת במלאכים ושדים, אבל למה להיפטר מדמות כ"כ אהובה? :/

למעלה