עונה 7 פרק 06

iceflame23

New member
עונה 7 פרק 06

איזה כיף עכשיו סימתי לראות את הפרק הזה האמת לא משהו אין מה לעשות נחכה לפרק הבא שוב עולה השאלה כמובן האם נקבל איזו טכנולוגיה חדשה מהאנשים שכרגע הצלנו ושוב לדעתי לא נשמע על זה יותר בפרקים הבאים בכלל מישהו ראה ?

J3di

New member
דווקא פרק לא רע ( ../images/Emo58.gif ?)

חבר שלי אוהב לחלק את הפרקים של סטארגייט ל2: כאלה שקשורים ל"עלילה המרכזית" - הגואולד וכאלה שהם לא הכי קשורים, רוב הפרקים הם לא קשורים, הפרקים הכפולים תמיד קשורים ולפעמים הפרקים הצמודים שלהם גם, ויש פה ושם פרקים יחידים שכן מתקשרים לעלילה המרכזית. בכל אופן זה לא אחד מהקשורים לעלילה המרכזית אבל הוא בהחלט פרק נחמד.. נראה לי שדניאל (שנקס יותר נכון להגיד בהקשר) רצה להוכיח את כישוריו כשחקן שמשחק מספר דמויות בו זמנית
דווקא לא רע... מומלץ

Chakotay

New member
באמת לא רע

כבר ראיתי את הפרק אתמול והיה פרק לא רע לפי דעתי יש גם פרקים טובים שלא קשורים לעלילה המרכזית כמובן שאלה שכן קשורים לעלילה המרכזית כמעט תמיד יותר טובים חוץ ממקרים יוצאי דופן(כמו Window of Opportunity), בפרק הזה הם שוב לא חידשו שום דבר שוב פעם הקטע של ספינה שאמורה להציל תרבות שלמה בכך שהיא מביאה אותם למקום אחר שיתחילו חיים חדשים וימשיכו את הגזע שלה בלה בלה בלה, היה את זה כבר המון פעמים אבל היה טוויסט נחמד בפרק שעשה אותו פרק טוב, כל הקטע עם דניאל היה נורא טוב סה"כ 6.5 מתוך 10 בסולם שחר
(קצת מתנשא לא?) .

iceflame23

New member
אני לא מסכים איתכם

הפרק אולי הראה את כישורי המשחק של דניאל אבל חוץ מזה לא היה בו כלום סתם שום חידוש ללא מקוריות לדעתי זה היה פשוט ניסיון לחסוך בכסף אני לא אהבתי אבל לכל אחד דעה משלו

למעלה