טופ 8 – שירי השראה
נקווה שיהיה טוב.
מייקל ג'ונס – Dream On
טוב זה פשוט היה מושלם. מי היה מאמין, הוא הפייבוריט שלי כרגע. מעבר לבחירה המעולה של אחד השירים הכי טובים בהיסטוריה, פשוט לא רציתי שזה ייגמר. הצרחה הזאת בסוף הייתה קצת מוזרה, אבל אני ממש מחכה כבר לשמוע את הסטודיו. 10
סאישה – I Believe
די נו, את *כל* שירי השאניקוות את עושה? אחד אחרי השני?
ביצוע סביר, אבל בהשוואה לפנטזיה זה מחוויר. כי כשפנטזיה שרה את זה, זה ברמה אחרת. אבל אני מאמין שהיא נשארת לעוד סיבוב. 8.5
ג'ייסון קסטרו – Somewhere Over the Rainbow
תמות
. הוא אשכרה עלה עם יוקלילי לבמה. אבל תאכלס זה היה לא רע, עם כמה שקשה לי להודות בזה. 8
קריסטי לי קוק – Anyway
טוב אני חושב שזה היה ברור לכולם בשלב הזה שהיא לא תהיה זו שזוכה בתחרות, ונראה לי שגם לה קצת נמאס מהמאבק הזה בבוטום 3. דווקא אהבתי את הביצוע, זה שיר ממש טוב. אני עדיין חושש שהיא תהיה בבוטום, ואפילו תעוף. וחבל כי היא כוסית רצח
. 9
קוקי – Innocent
אני חושש שזה היה יותר מדי פוסט-גראנג', אפילו בשבילי. יותר מדי פוזה עם פחות מדי השקעה. זה היה חלש ווקאלית בעיני. ההופעה הכי חלשה שלו ללא ספק. ובעודי מסיים לכתוב את זה, סיימון אמר בדיוק את זה. אני כל כך שמח שהוא מסכים איתי
. 7
קרלי – Show Must Go On
הפרצופים של הכנרים בלהקה
. גדול.
אבל קרלי, מה קרה לך??? זה היה ביצוע ממש לא טוב שלה, במיוחד בהשוואה לאחרים. אני ממש חושש לגורלה
. אני מקווה שקריסטי תעוף
. 7
ארצ'י – Angels
שונא את השיר הזה. לא אוהב את ארצ'י, אבל ווקאלית זה היה סבבה. 7.5
ברוק וויט – You've Got A Friend
יש! קיוויתי שהיא תעשה את הגרסא של קרול קינג! גרסא מעולה מאחד מאלבומי המופת של העולם. הביצוע של ברוק היה מרגש, אם כי לא הכי מדויק כי היא ממש התרגשה. זה היה מצוין וההשראה מקרול קינג ברורה בכל מה שברוק עשתה עד כה ואני ממש שמח על זה. 9
אוקי סך הכל ערב מבאס, אני ממש חושש שקרלי תודח
. בכל מקרה אני חושב שהבוטום 3 יהיו סאישה, קרלי ואולי ג'ייסון, אבל אולי קריסטי תישאר שם על תקן הקבועה
.
תוצאות:
הו גאד זה האיידול גיבז באק
אוקי זה יהיה ארוך, אבל אני מניח שאדלג על חלקים לא מעניינים כמו אנשים ששרים שלא אכפת לי מהם
טופ 8 מתחילים את התוכנית עם שיר של ריהאנה
. דווקא מגניב! יש רקדנים שממש שמים עליהם דגש, זה החבר'ה מSYTYCD? כן כן, ריאן מאשר שזה אכן הם.
מריה שרייבר? מה היא קשורה?
בן סטילר
סנופ דוג וצ'ארלי וילסון
.
עקרות בית נואשות
איזה ישן זה. טרי האצר שרה את Before He Cheats. הי בנד פרום TV! זה כזה פרויקט מגניב
.
בילי קריסטל
. מציג את מיילי סיירוס
. כשהיא עוד הייתה נורמלית. הולי שיט, בגיל 15 היו לה שני אלבומים שהיו מקום ראשון וסרט שובר קופות? לא מפתיע שהיא התחרפנה עד גיל 20.
המערכון שלה עם בילי קריסטל היה חמוד, אבל אני לא אשמע את השיר שלה
.
פרגי וג'ון לג'נד. דילגתי. פרגי מציגה את הארט
ואז מצטרפת אליהן! ואוו, הבחורה צריכה לעשות רוק כבד לעתים קרובות יותר.
עוד פעם אנני לנוקס?
דולגת.
ג'ימי קימל
קרי עולה לשיר, שרה משהו של ג'ורג' מייקל. מדהימה כהרגלה.
גלוריה אסטפן, דילגתי.
שרה סילברמן! וואי אחת הנעלמות.
האיידולים שרים את השיר עם המספרים. פחות טוב מריהאנה, אבל הרבה יותר מרגש
מיילי שרה שוב, ממ ביי.
רגע, פתאום קלטתי שלא היו דיבורים על תוצאות כל הערב. האם זה אומר שזה בכלל לא קורה הערב? הו גאד
. טוב נו נשארה לי רק עוד חצי שעה להעביר, ועם כל הדילוגים זה בטח יצא איזה עשר דקות
.
ריאן מציג האיידול המנצח מרוסיה
אה זה רובי ןוויליאמס
.
קליפ של בראד פיט, ואז הוא מציג את דוהטרי בקליפ שלהם מאפריקה.
מאריה קרי עם רנדי על בס
דולגתם ממש.
טופ שמונה סוגרים את התוכנית עם איזה שיר נוצרי.
אחרי הקרדיטים מערכון קצר של בן סטילר
כזה אידיוט.
ועכשיו תוצאות, על באמת:
תקציר של איידול גיבז באק
.
טופ 8 שרים את אותו שיר שסיימו איתו את התוכנית הקודמת
. מדלג.
סרטון מטופש עם כלמיני כוכבים. דולג.
ותודה לאל, תוצאות: ברוק בטוחה, קוקי בטוח, ארצ'י גם בטוח.
עוד קצת מלריה ורעב באפריקה...
ג'ורדין ספארקס שרה את No Air עם הזה שהרביץ לריהאנה. ואז היא מקבלת פלטינות על הסינגלים וזהב על האלבום.
קליפ של פורד עם צבעים ומכוניות (דהה).
עוד קצת תוצאות: ג'ייסון בטוח (נשארו ארבעה, ששלושה מתוכם יהיו הבוטום 3, זה די ברור מה יקרה עכשיו ><), קריסטי בטוחה
מה שאומר שהבוטום של הם קרלי, סאישה ומייקל. הכי מעליב לגלות שאתה בבוטום 3 כשאתה מאחורי הקלעים ><.
כל התוכנית לפני או אחרי שחוזרים מפרסומות יש איזה סלב שמברבר על איידול גיב באק, לא ציינתי עד עכשיו כי זה לא היה מעניין, אבל האחרון היה של ג'ון מקקיין וברק אובמה, לפני שהוא היה נשיא. לא יודע למה היה לי צורך לציין את העניין
תוצאות: מייקל מודח????????????????????? הייתי בטוח שזה יהיה בין הבנות
ואוו. ממש לא הגיע לו לעוף. ואוו.
יאללה לטופ 7!