עונה 6

SHTRUDIDI

New member
אז טופ 11

יופי של נושא!
עוד לפני שאני קוראת משהו אני נזכרת פה בהופעה הבלתי נשכחת של בלייק. גאונות.

ולשאר...

היילי מבצעת שיר עם ביגוד מינימלי משהו ומוציאה מסיימון הערות ומבטים הזויים. את זה אני זוכרת ושהביצוע היה חמוד למדיי.

כריס ריצ' גם היה מקסים למדיי והשיר הזה ממש התאים לו.

בלייק כאמור הביא ביצוע גאוני.

לקישה הייתה חביבה אבל אני ממש מאסתי בשיר הזה עוד אז ואני זוכרת שהיה לה פודל על הראש או משהו.

פיל היה מצוין, השיר ממש התאים לו.

ג'ורדין הייתה טובה מאוד, למעשה אני חושבת שזה היה הביצוע הכי חזק שלה.

סאנג'יה עם הביצוע שגורם לאשלי לבכות

ג'ינה אדירה, אבל ריאן סטאר ביצע את השיר הזה יותר טוב ולנצח אני אזכור את הגרסה שלו.

כריס סליי כמעט ערף למישהו את הראש עם הסטנד בדרך לבמה
הביצוע גם היה נחמד.

בגדול ערב מוצלח מאוד. אפילו הופעות האורח בתוצאות היו כיפיות לגמרי.

Oukami Kun

New member
ריאן סטאר שרה את Paint it black?

לא זכור לי דבר כזה...
בכל מקרה, הקשתי לגרסאות סטודיו של הערב הזה והשיר של היילי ממש מוצלח בסטודיו, וגם של כריס מסתפר.
לקישה לא לבשה פודל על הראש אבל היו עליה, מן הסתם, מלא יהלומים. היא טענה שבשווי של מליון דולר, אבל סיימון אמר לה "לא".

דווקא אני חשוב שההופעות אורח היו יחסית משעממות. בטח בהשוואה לדיאנה רוס שהייתה לפני.

SHTRUDIDI

New member
לא ריאן סטאר מאיידול

אלא ריאן סטאר, הבחור, מרוקסטאר סופרנובה, ריאליטי מוסיקלי ששודר בזמנו.
http://www.youtube.com/watch?v=ElWWQJhCTtI

והתלתלים על הראש של לקישה הם הכי פודל

לגביי הופעות האורח, אני אוהבת את המוסיקה מהתקופה אז גם ההופעות האלה לגמרי עשו לי שמח.

Oukami Kun

New member
טופ 10 – גוון סטפאני

הו, הנה הערב שדיברתם עליו
. אני אישית מאד מחבב את גוון סטפאני, אחת הנשים המעניינות בתעשייה בעשור הקודם, אם כי מעט נעלמה מאז. אמנם שירים לא קשורים, אבל יש אוסף נחמד כאן.

לקישה – Last Dance
לא מטורף על השיר, אבל אני מחבב את לקישה. לא הביצוע הכי טוב שלה, אבל היא תמיד סולידית. 8

כריס סליי – Every Little Thing She Does Is Magic
שנאתי את זה כשקונסטנטין עשה את זה, שנאתי את זה עכשיו. והוא זייף מלאאאאאא. חבל, לא מתאים לו. קיוויתי ממנו ליותר. בטוח בבוטום 3, עם סיכויים לעוף. 6

ג'ינה גלוקסון – I'll Stand By You
מעולה. הייתה יכולה לבחור משהו יותר פאנקיסטי של נו דאוט, אבל הלכה על בחירה חכמה ושרה שיר מרגש. אהבתי מאד והסטודיו של זה יסתובב לי באייפוד לעוד הרבה הרבה זמן. 9.5

סנג'יאה – Bathwater
אני רוצה למחוק את שתי הדקות האחרונות מחיי. אפשר? הו גאד, מה הוא עושה כאן??? 3

היילי סקרנטו – True Colors
לא זוועה אבל גם לא הופעת השנה. שיר גדול והיא לא הייתה מספיק גדולה. 7.5

פיל סטייסי – Every Breath You Take
מצוין! בחירה מעולה, ביצוע מדויק. קצת קרוב מדי למקור בעיני, אבל זה היה מוצלח מאד. הסוף קצת התחרבש לו. אבל הC פארט שלו היה מושלם. 8.5

מלינדה דוליטל – Heaven Knows
לא אוהב את דונה סאמר. הנה, אמרתי את זה. אבל זה היה ביצוע ממש מעולה, הקול שלה פשוט טוב. זה לא היה סנוזפסט בכלל. 9
בלייק לואיס – Love Song
טוב זה לא קנדיס, אבל אני בספק אם תהיה הופעה כמו קנדיס. הוא לקח את הגרסא של 311 מהסאונדטרק של '50 דייטים ראשונים' ולא המקור של הקיור (ומן הסתם לא הגרסא של אדל שעוד הייתה בתיכון ב2007
). אבל אהבתי את הביצוע בגדול. 8

ג'ורדין ספארקס – Hey Baby
ואוו זה היה כואב. לא מבין מה השופטים מלהבים, זה היה ממש גרוע. זה שיר סקסי וג'ורדין לא יודעת למכור סקס (לפחות בשלב הזה
) ומבחינה ווקאלית זה הכי גרוע שלה עד עכשיו. 6

כריס ריצ'רדסון – Don’t Speak
היה סבבה אבל אז הוא התבלבל במילים ><. שיר טוב, ביצוע סבבה. יש לי תחושה שהוא שוב בבוטום 3. 7.5

לא יודע מה רציתם מהערב הזה, היו פה ממש אחלה ביצועים. אמנם אקלקטי, אבל סך הכל בחירות טובות. וזה עדיף על עוד שבוע מוטאון
.

לדעתי הבוטום 3 יהיו כריס סליי, סנג'יאה וכריס ריצ'רדסון, עם סיכוי שהיילי תהיה שם במקום אחד סנג'יאה. כריס סליי יהיה זה שעף.

יאללה תוצאות!:

ריאן עולה לבמה עם תסרוקת כמו של סנג'יאה

אז אחרי שדילגנו על הסיכום, יש קליפ של פורד שבו ג'ורדין היא שריף במערב הפרוע
ביזאר.

קצת תוצאות:
בלייק בטוח, לקישה בטוחה, פיל בבוטום 3
לא הגיוני. אמריקה סאקס.
מלינדה בטוחה, כריס ריצ'רדסון בטוח (
), סנג'יאה בטוח (
), היילי בבוטום 3, כמו שחששתי.
ג'ורדין בטוחה, נשארו כריס סליי וג'ינה אבל אז יש הפסקת פרסומות. ואז השטות של התחרות שלהם, דילגתי.

אחרי זה הופעה של גוון סטפני וAKON, שרים את The Sweet Escape. לא היה לי מושג שככה קוראים לשיר הזה
אבל אוקי.

חזרנו לתוצאות וכריס סליי הוא זה שמצטרף לבוטום 3. ריאן שולח את פיל חזרה לשבת, למזלנו. כמו שצפיתי, כריס סליי מודח. לא אבדה גדולה אבל זה שסנג'יאה לא עף זה פשוט בזיון.

יאללה לטופ 9!

SHTRUDIDI

New member
יאללה עוד תגובות...

הערב עם הנושא הגרוע ביותר בהיסטוריית איידול
כיף שהגעת אליו

לקישה בהופעה חביבה אבל די סתמית.

כריס סליי ביצע את השיר הזה? כה הדחקתי את זה. כנראה שיש סיבה

ג'ינה ביצעה את השיר הזה ממש טוב. לצערה זה עוד אחד מהשירים האלה שלא ניתן לשמוע יותר ולכן לא שמעתי את זה שוב אבר מאז שהשידור הסתיים.

סאנג'יה

היילי מתבקשת לא לשיר שירים שאני אוהבת

זכור לי שפיל ביצע את זה טוב, אבל אני לא זוכרת כלום מההופעה עצמה...

מלינדה - לא זוכרת את הביצוע.

בלייק נתן ביצוע מעולה וגם
על בחירת השיר. אז זה היה פורץ דרך ומגניב.

ג'ורדין ביצעה את זה? הדחקתי. מהתגובה שלך טוב עשיתי

כריס לקח את אחד ה-שירים ואני לא זוכרת כלום מהביצוע.

ואז כריס סליי הולך. חבל, לפחות הוא מצחיק וזה.

Oukami Kun

New member
טופ 9 – קלאסיקות

הו טוני בנט, הבחור שלעולם לא ימות
. מניח שיהיו את אותם שירים קבועים, מקווה רק שיהיו ביצועים טובים.

בלייק לואיס – Mack the Knife
לא ביצוע השנה אבל בהחלט סולידי. מבין למה אמריקה אהבה אותו, למרות שהיכולת הווקאלית שלו לא בשמיים. 8.5

פיל סטייסי – Night and Day
תמיד אוהב אותו אבל זה היה קצת מבוגר מדי. 8

מלינדה דוליטל – I Got Rhythm
ביצוע טוב. חבל שהיא כזאת מכוערת >< אם היא הייתה כוסית היא הייתה זוכה בעונה הזאת, הנדס דאון. 9.5

כריס ריצ'רדסון – Don’t Get Around Much Anymore
מצוין! הביצוע הכי טוב שלו עד כה. נותן פייט רציני לבלייק ולא אתפלא אם הוא המקום החמישי (את כל הארבעה הראשונים אני כבר יודע ><). 9.5

ג'ורדין ספארקס – On A Clear Day You Can See Forever
ביצוע טוב מאד. רמה מאד גבוה, התפלאתי שנהנתי מזה כל כך. 9

ג'ינה גלוקסון – Smile
ואוו. העיפה אותי. הייתה מלאת סטייל, בטוחה בעצמה, סקסית, שרה מעולה. 9.5

סנג'יאה – Cheek to Cheek
ואללה אפילו את סנג'יאה אני מחבב הערב. ההופעה היחידה שלו שלא סבלתי בה. ומעבר לשפם בר-מצווה שלו הוא גם נראה מאד מתאים לערב הזה. הוא עדיין לא צריך להיות שם אבל אוקי. 7

היילי סקרנטו – Ain't Misbehavin'
חביב, אבל לא ברמה של שאר הבנות. ללא ספק הבת הכי חלשה בתחרות כרגע. 8

לקישה ג'ונס – Stormy Weather
מעולה! בחירה מצוינת, ביצוע מוצלח. לא החלטתי אם אני אוהב את הביצוע הזה יותר מהביצוע של קרי או לא, אבל נחכה לשמוע את הסטודיו של זה. הו וול. ביצוע מעולה. 9.5

סך הכל הייתי נדיב הערב
אבל גם בעונה הקודמת בערב הזה הייתי נדיב.

בוטום 3 יהיו בטוח פיל והיילי, ואני מתלבט בין סנג'יאה וג'ינה. נלך על סנג'יאה כי לא איבדתי תקווה בקהל האמריקאי
. נראה לי שהיילי תלך.

תוצאות:

אחרי הסיכום של הערב הקודם יש את הקליפ של פורד, One Love, כשהם מנקים אוטו בתחנת דלק/הג'ונגל (
) ואז יש הופעת אורח של קרמיט!

ריאן מחלק אותם ל3 קבוצות ואומר שאחת הם הבוטום, אחת באמצע ואחת קיבלה את מירב הקולות...

בלייק, כריס וסנג'יאה באחת, פיל, היילי וג'ינה בשניה והשאניקוות בשלישית. מה שאומר שאני לא צריך לסמוך על דעת הקהל האמריקאית
.

ריאן שולח את השאניקוות נשלחות לבטחה בתור הטופ 3 ואז שלושת הבנים מצטרפים אליהם, מה שאומר שהיילי, פיל וג'ינה הבוטום 3...

טוני בנט לא מופיע כי הוא חולה
ובמקומו מופיע מייקל בובלה
. דילגתי עליו. אבל בסוף הוא מקשקש עם ריאן ושואל אותו "Am I wasting my time voting for antonella barba?"

חוזרים לתוצאות, פיל בטוח, וג'ינה מודחת?!?!?!?!?!?!? מהההההההההההה בזיון! פשוט בזיון!
אמריקה אני שונא אתכם ><.

יאללה לטופ 8

SHTRUDIDI

New member
היי DUDE - טוני בנט רולז

ולערב עצמו, שכנראה קצת פחות שלט כי כשאומרים באיידול קלאסיקה מתכוונים לשם של כדור שינה שאיננו מכירים

בלייק הביא ביצוע ממש טוב. כיפי, נאמן למקור אבל עם קצת עדכון, הקיצר - פאן לגמרי.

אני לא זוכרת את הביצוע של פיל וכנראה שזה לטובה.

מלינדה שרה משהו שאני גם לא זוכרת... זה מתחיל להיראות כמוטיב חוזר בערב הזה.
אגב, אני רוצה להגן על כבודה ולציין שהיא לא כזאת מכוערת.
משעממת, אחראית לפסטיבל סנוז עצבני, בעלת נטייה לעצבן ולהצטנע יתר על המידה, אבל לא כזאת מכוערת.

כריס ריצ' היה כזה טוב
ממש ביצוע מוצלח שלו.

ג'ורדין כנראה שרה באותו ערב גם, לא זוכרת את זה

ג'ינה חמודה אבל השיר הזה והיא קשורים כמו חמוצים ואבטיח פחות או יותר.

סאנג'יה היה פה? סתם, לא זוכרת כלום

או! את השיר של היילי אני דווקא כן זוכרת! אבל אני לא זוכרת את הביצוע או מה חשבתי על זה. כנראה שלא מדובר בלהיט.

לקישה
זה היה ביצוע טוב! מעולה מעולה מעולה.

תוצאות:
מייקל בובלה

את זה העברת? סוף סוף ביצוע טוב בתוצאות וויתרת עליו?

ג'ינה הולכת, שרה בוכיה עם בובת הפיקל העצובה שלה ביד. כה עצוב

Oukami Kun

New member
טופ 8 – מוזיקה לטינית

לא מטורף על מוזיקה לטינית. בטח הבנות יעשו כל מיני שירים מעצבנים, דאנס-פופ-לטיני כזה. הו וול, עברנו את פרעה נעבור גם את זה
.
הי, ג'ניפר לופז היא המנטורית. משעשע קצת.

מלינדה דוליטל – Sway
איך אתם אומרים שהיא סוז-פסט? זה היה מאד חמוד. אמנם סקסית היא לא, אבל היא שרה ממש טוב וזה היה הופעה מוצלחת ביותר. וגם היא נראתה מאד טוב יחסית לשאר הפעמים. 9

לקישה – Conga
לא אוהב את השיר הזה בכללי והביצוע הזה היה לא אמין בשיט. אבל ווקאלית היא תמיד מוצלחת. לא יפתיע אותי אם היא תבקר בבוטום 3 השבוע. 8

כריס ריצ'רדסון – Smooth
סנטנה
. סופרנטורל הוא אחד מאלבומי המופת של כל הזמנים ואני ממש שמח שהוא נופל תחת ההגדרה של 'לטיני'
. השיר הזה הוא שיר שנוטף סקס ולכן מאד מתאים לכריס. הביצוע היה קצת רועד אבל סך הכל ממש טוב. מחכה לשמוע את הסטודיו, מאמין שהיא תהיה מעולה. 8.5

היילי סקרנטו – Turn the Beat Around
שונא את השיר הזה מאז שג'סיקה עשתה אותו בעונה 11, שם הכרתי אותו, ולא הצלחתי לשמוע גרסה שלו שאהבתי. למרות שאת המקור לא שמעתי
. הופעה בינונית ומטה. היא נראית פצצה, ללא ספק הכי כוסית בעונה הזאת (מאז אנטונלה), אבל היא בטוח בבוטום 3, אם לא מודחת. 7

פיל סטייסי – Maria Maria
עוד סנטנה
. שיר מדהים. הם קיצרו את הסולו גיטרה המדהים שיש בהתחלה וחבל ><. אהבתי את הקול שלו אבל העיבוד החטיא בעיני. אבל אולי כי אני כלכך אוהב את המקור. 8

ג'ורדין ספארקס – Rhythm is Gonna Get You
לה-טויה עשתה את זה הרבה יותר טוב, אבל גם ג'ורדין הייתה חביבה. לא לקחה את זה למקום סקסי וחבל, אבל היא הייתה בת 17 אז זה הגיוני. 8

בלייק לואיס – I Need to Know
חוץ מהכובע המעצבן הזה, מאד נהנתי. לא מתחבר למוזיקה לטינית בכלל אז לא קפצתי מהביצוע הזה אבל זה היה ממש טוב ווקאלית. 9

סנג'יאה – Besame Mucho
. מזל שיש עוד שבוע אחד לסבול אותו. 6

סך הכל מה שציפיתי. מאד נהנתי משני השירים של סנטנה, אבל מעבר לזה לא היה משהו מלהיב במיוחד. בוטום 3 יהיו היילי, סנג'יאה ואני מניח פיל? או כריס? לא יודע. אבל היילי תלך, כי אם פיל הולך אני מכריז על העונה הזאת ככישלון.

תוצאות:
הו לא, פרק של ארבעים דקות
. ג'יי לו בטח תופיע 4 פעמים
.

קשקושים ואז הטופ 8 שרים את השיר המעצבן של ג'יי לו
. מלא זמן הם לא שרו ביחד, נראה איך ההרמוניות שלהם העונה. היילי וסנג'יאה שרים יחד
. ואז לקישה ובלייק היו מצוינים. סנג'יאה לוחש בספרדית
גדול. אבל סך הכל הופעה ממש טובה, תראו ביוטיוב, זה היסטרי.
http://www.youtube.com/watch?v=n54n57Cs1WM

אחרי זה קשקושים וריאן מראיין אנשים ברחוב
למי אכפת?

אחרי זה מסתבר שAkon בא לשיר את Don't Matter. לא אהבתי את השיר כשהוא היה פופולרי, אז אני ממש מדלג עליו...

קליפ של פורד, Happy Together, הו וול. קשקושים על Idol Gives Back, דילגתי. אחרי זה קטע ערוך של טוני בנט כביכול ניגש לאודישן באיידול
.

מדלג הקליפ של הערב הקודם...

תוצאות –

פיל בבוטום 3, כמובן
.

לקישה בטוחה, ג'ורדין בטוחה, ריאן אומר לסנג'יאה לחזור לשבת ושהוא יחזור אליו בהמשך
.

מלינדה בטוחה, היילי בבוטום 3, כמו שצריך.

הוא אומר לסנג'יאה לקום ואז אומר לו לחזור לשבת
מה הקטע?

בלייק בטוח ונשארו סנג'יאה וכריס... כדאי מאד שסנג'יאה בבוטום. ו...הוא לא >< כריס בבוטום 3.

אמריקה, אתם פשוט בזיון! כדאי מאד שהיילי מודחת. ריאן שולח את כריס חזרה לספה ואומר שהוא בטוח. לפחות זה.

קליפ על ג'ניפר לופז ועל הפגישה שלה עם האיידולים, ואז היא עולה לשיר איזה שיר בספרדית
. פחות זנותי מההופעה שלה בעונה 11 (או 10? לא זוכר כבר), אבל עדיין סקסית בטירוף.

ריאן מתקשקש קצת עם ג'ניפר, היא אומרת שהיא מגיעה מאותו מקום שאליו פאולה מגיעה כשזה נוגע לביקורת, שזה היסטירי בעיני
.

ותוצאות... מי שמודח היא היילי! מעולה. אם הוא היה מודח הייתי ממש מתעצבן.

הלאה לטופ 7!

SHTRUDIDI

New member
יאללה לטינו וויק

נוט

הרבה אנשים שלא קשורים לסגנון מוסיקה הזה ומנסים לנענע ולהגיד קונגה עם מבטא נכון
למי זה טוב בדיוק?

מלינדה שרה משהו שהדחקתי לגמרי.שוב.
איך אנחנו אומרים שהיא סנוז-פסט? די בקלות האמת.
שים לב - זה היה סנוז-פסט.
סירייסלי, ממש השתעממתי מהופעותיה.

לקישה נתנה ביצוע חמוד.
היו לה חזקים יותר אבל זה היה חמוד.

כריס ריצ' חמוד, אחלה בחירה.

אני זוכרת שהיילי נראתה טוב אבל אני לא זוכרת איך היא נשמעה

פיל לקח יופי של שיר, אבל זכור לי שזה היה קצת מאכזב.

לא זוכרת את הביוע של ג'ורדין לשיר הזה בכלל. של להטויה לעומת זאת

בלייק הביא ביצוע נהדר אבל באשמת דילן תמיד כשאני נזכרת בביצע הזה אני חושבת על כתמי זיעה
תודה דילן

סאנג'יה שוב שר שיר שלא קשור אליו. למה זה טוב?

יאללה תוצאות:
ביצוע קבוצתי כיפי.
ההעמדה כמו במסיבת סיום של תיכון והלחישה הגאונית הזו

רק בשביל זה היה שווה שיחזרו לביצועים קבוצתיים.

הקטע של השיחה של ריאן וג'יילו גדול

לא זכרתי שהוא אמר את זה וזה קטע טוב.

ביי היילי.

Oukami Kun

New member
טופ 7 – קאנטרי

אני לא משוגע על קאנטרי כמו שאתם יודעים, אבל מקווה שיהיו הופעות טובות. לפחות מהבנים.

פיל סטייסי – Where the Blacktop Ends
משובח. הוא היה אין דה זון, הופעה מעולה. ממש נהנתי, ווקאלית מעולה. 9.5

ג'ורדין ספארקס – A Broken Wing
ואללה לא סבלתי. אם זה הקאבר, מעניין כמה טוב המקור. ביצוע מעולה, הבחורה יודעת לשיר. 9

סנג'יאה – Something to Talk About
יאללה, עוף. 6

לקישה – Jesus Take the Wheel
אוהב את לקישה, אוהב את קרי, שונא את השיר הזה
. הביצוע היה מאד מרגש אבל ווקאלית לא הכי טוב שלה. מאמין היא תהיה בבוטום 3. 7.5

כריס ריצ'רדסון – Mayberry
לא מוצלח במיוחד. לא שיר נכון בשבילו, לא ווקאלית טוב, לא הרגיש נכון. מאמין שהוא גם יהיה בבוטום 3. 7

מלינדה דוליטל – Trouble is a Woman
ואללה לא סבלתי, ואפילו נהנתי. ביצוע מוצלח, גם לא סנוז-פסטי, לא יודע מה אתם רוצים ממנה! 9

בלייק לואיס – When the Stars Go Blue
נחמד. לא התלהבתי במיוחד מהשיר אבל הפלצטים שלו היו ממש מוצלחים. 8.5

סך הכל לא נורא, אבל לא התלהבתי במיוחד. לא שקריטי לי מי בבוטום 3 כי אני יודע שסנג'יאה יעוף, אבל אני חושב שלקישה תטעם מהבוטום 3 וכריס יהיה שם איתם.

תוצאות:

איף, שוב פרק של 40 דקות
.

מתחילים בהתנצלות של סיימון על איזה מבט שהוא זרק במהלך התוכנית הקודמת. אמריקאים מפגרים.

אחרי זה סיכום של הערב הקודם... נדלג. ואז מתקשקשים עם עוברי אורח מסכנים
. אם אין לכם במה למלא 40 דקות, אל תנפיצו.

פיינל 7 עולים לשיר I'm Alright, שזה כנראה שיר שדילן מאד אוהבת אבל אני לא מכיר
. הופעה בינונית, הרמוניות בינוניות, סך הכל לא משהו שאזכור עוד רבע שעה.

יש קליפ שהם אומרים לאיזה מוזיקה הם מקשיבים. בלייק אומר שהוא מקשיב לאינקובוס! ושהוא ראה אותם בהופעה! מעריך את הבחור פי 700 יותר עכשיו.

פרגי (מבלק אייד פיז) עולה לשיר את Big Girls Don’t Cry. היא כזאת סקסית, זה לא חוקי.

קליפ של פורד, I Ran, שזה אחד השירים הכיפיים, אבל הביצוע שלהם היה ממש פופי ודביק
.

קליפ על Idol Gives Back, דילגתי.

ריאן אומר שהוא מחלק אותם לשתי קבוצות:
סנג'יאה בצד ימין, פיל בצד שמאל, ג'ורדין עם פיל, לקישה עם סנג'יאה, בלייק עם לקישה וסנג'יאה (WHAT?!) וכריס מצטרף לפיל וג'ורדין. מלינדה נשארת באמצע ומוכרזת בטוחה. ריאן אומר לה לבחור איזה צד היא חושבת שבטוח איתה והיא בוחרת להתיישב באמצע הבמה
.

ריאן מצרף אותה לכריס ג'ורדין ופיל, מה שאומר שהבוטום הם לקישה, סמג'יאה ובלייק. מה לעזאזל בלייק עושה שם??

חוזרים מפרסומות וריאן מעיר על זה שהוא מורח את התוכנתי

קטע פרומו לשרק השלישי, עם ביקור מאנטוניו בנדרס (החתול במגפיים).

מרטינה מקברייד (שהייתה המנטורית, אם לא ציינתי את העניין) עולה לשיר. הי אני אפילו מכיר את השיר הזה! Anyway, שלורן שרה בעונה 10. מודה, לא סבלתי מההופעה שלה.

ואז סופסוף סנג'יאה מודח! הללויה! פרייז ג'יזס! טיים הז קאם!

יאללה לטופ 6!

SHTRUDIDI

New member
קאנטרי נייט|לאסו|

כיף!
זכור לי כערב טוב משום מה.

פיל היה מעולה! ההופעה הכי מוצלחת שלו. לגמרי הוא.

ג'ורדין הייתה מעולה. ביצוע ממש מצויין שלה ואני גם אוהבת את השיר הזה.

סאנג'יה שר את זה?
הכי הדחקתי.

לקישה מצוינת בכללי. השיר הזה לא זכור לי כביצוע טוב שלה אבל אני כן זוכרת את מגפי הזהב הבלתי נשכחים שלה.

את ההופעה של כריס אני ממש לא זוכרת. אין לי מושג מה זה השיר הזה או אפילו מה הוא לבש באותו ביצוע.

את מלינדה גם שכחתי.

את הביצוע של בלייק מאוד אהבתי וגם את בחירת השיר החכמה והעדכנית שלגמרי התאימה לו. חוץ מזה, יופי של שיר.

ולתוצאות:
אני זוכרת במעורפל איזה ביצוע קבוצתי שבו לקישה אומרת בשלב מסוים I'm Alright בפרייזינג מגניב.
או, ביג גירלז דונ'ט קריי

יאללה תוצאות של ממש...
קבוצות, ישיבה באמצע, נו מילא, כבר היה כזה בעונה 4. לא מלהיב

בלייק בבוטום
ביזיון

Anyway
כזה שיר יפה. עצוב שאתה מזכיר דווקא את לורן, זה רק אומר שהגיע הזמן שתתקדם לעוד עונות
זה רק חצי
...

ביי סאנג'יה

Oukami Kun

New member
אני פשוט לא מצליח לחבב אותו

אבל השיר של מרטינה ממש טוב. ואני בקטע של ג'ינג'יות, אז התספורת לא הפריעה לי במיוחד

Oukami Kun

New member
טופ 6 – המנוני חיים

הא, השטות הזאת של האיידול גיבס באק
. הו וול, לפחות נקווה שהביצועים יהיו מוצלחים. נדלג ברשותכם על כל החרטוטים ונגיע ישר לביצועים.

כריס ריצ'רדסון – Change the World
אריק קלפטון
. אין על השיר הזה. ביצוע טוב, עם עיבוד נאמן למקור. הוא שר מעולה והתאים את זה לעצמו. קצת זייף פה ושם אבל זה לא חשוב. 9

מלינדה דוליטל – There Will Coma A Day
טוב אני קצת מבין למה סנוז-פסט, אבל עדיין ווקאלית היא פשוט מדהימה. 9

בלייק לואיס – Imagine
אחד מהשירים הכי טובים בהיסטוריה האנושית. כמה פשוט, ככה יפה. וההופעה הייתה מצוינת. היה לי חסר מאד הבית השלישי, אבל אני מבין שזה אילוצי הפקה. אני מקווה שזה יהיה בסטודיו. ביצוע מצוין. 9.5

לקישה – I Believe
טוב זה לא פנטזיה, אבל זה עדיין היה מוצלח. 8.5

פיל סטייסי – The Change
לא היה תו אחד רע בשיר הזה, אבל גם לא היה שום דבר מדהים. 8.5

ג'ורדין ספארקס – You'll Never Walk Alone
היא שרה את זה טוב אבל חצי מהזמן זה נשמע כאילו היא הייתה בתו הלא נכון. לא יודע למה השופטים מתלהבים כל כך. אני הייתי מעיף אותה על זה. 7.

סך הכל היה אחלה. ממש קצר
.

אני יודע שאף אחד לא מודח אבל נראה את התוכנית תוצאות בכל זאת.

הו קראפ זה שעה וחצי
טוב אני לא הולך להשקיע בזה
. יש שם משהו חשוב שאני מפספס, חוץ מזה שאף אחד לא מודח?

SHTRUDIDI

New member
יאללה טופ 6

אני לא זוכרת כלום מהערב הזה מבחינת ביצועים.

זכור לי שכריס בחר שיר טוב שמתאים לו.

זוכרת שלא הבנתי למה לקישה חשה את הצורך לבחור דווקא את השיר הזה. הטעות המטופשת הזאת חזרה שוב לאורך השנים

לא זוכרת את ההופעות האחרות בכלל

אני כמעט בטוחה שהיו ביצועים חביבים אבל של מי או מה אני, כמה מפתיע, לא זוכרת. אולי יש איזה עמוד בויקיפדיה שיוכל להגיד לך מה יש ותוכל להחליט מה מעניין מספיק לצפייה.

Oukami Kun

New member
טוב קראתי על זה

(תודה, ויקיפדיה)

ונראה לי שאקדיש לזה זמן. בעיקר כי כתוב שאלן דג'נרס מנחה את זה במקביל עם ריאן, אבל גם כי יש כמה דברים ששווה לראות. נראה מחר.

למעלה