עונה 6!!!!

nazgul2003

New member
עונה 6!!!!

יש אישור לעונה 6 איזה כיף :) Jensen and Jared Ready for Season 6 Great news for fans worried that the upcoming season would the last. While at a European convention, Jensen confirmed that he and Jared have six-year contracts for the show, so if the CW does pick Supernatural up, the two will definitely return. In addition, Jared told a reporter that his “best guess” is that Supernatural WILL return for season 6. Good news, great news, or horrible news, given the addition that while the boys have a six-year contract, Eric Kripke is only signed on for five seasons, leaving the possibility of a Kripke-less sixth season. כתבה מלאה: http://blogs.coventrytelegraph.net/thegeekfiles/2009/06/supernatural-stars-sensational.html

sapiruush

New member
מצוין ! רק שזה ייפסיק אחרי עונה 6 ..

בכל זאת .. כל מה אפשר לעשות 6 עונות בעל טבעי ? אני באמת מתהההה על הסידרה הזו .. אבל צריך לפרוש בשיא לפעמים ..

becker16

New member
לא בדיוק!

המצב הוא ככה,כל פברואר CW מחליטים אם לחדש את התוכנית לעונה הבאה,עד אז זה בכלל לא וודאי שהתכנית תקבל עונה שישית. לגבי ג'נסן וג'ארד,הם רק ציינו שהחוזה שלהם הוא שש-שנתי, דהיינו אם התוכנית אכן תמשיך לעונה שישית,הם ישתתפו בה. זה לא אומר אבל שתהיה בהכרח עונה שישית! יש גם קונפליקט,קריפקי (שהמציא את הכל) טוען שהוא כתב חומר רק ל5 עונות,זה התיכנון המקורי שלו. לעומת זאת האחראים בCW רואים רק מספרים,מבחינתם כל עוד הרייטינג טוב התכנית תמשיך,הם לא מסתכלים על הפרטים החשובים. בעיני אם קריפקי לא מסכים לעונה שישית,שלא תקרה. יש כותבים מוכשרים כמו ben edlund ו sara gamble,אבל קריפקי הוא המוח והאב הרוחני של התוכנית הזאת. זה כמו סיינפלד אחרי שלארי דייויד עזב,עדיין טוב אבל פשוט לא אותו דבר.

A m e l y

New member
לא!!!אבל על טבעי בלי קריפקי זה כמו

על טבעי בלי סאם ודין.... אני מעדיפה שיהיו חמש עונות אבל שיזכרו בתור איכותיות....

nazgul2003

New member
נותר רק לקוות לטוב!!

נתחיל את עונה 5 קודם.... בינתיים אני מסתפקת בשידורים של עונה 4 בYES... אין על העונה הזאת! :)

למעלה