פרק טוב ../images/Emo58.gif
וואו, כמה זמן לא ראיתי את הסדרה. אני מרגישה מנותקת לגמרי- מה קורה, נגד מי עם נלחמים עכשיו, מה בדיוק קאס עושה... ובכל זאת, ככל שנמשך הפרק התעניינתי בו יותר ואהבתי אותו. קודם כל- מי שעשה לי את הפרק זה קסטיאל, שהחזיר לעצמו סוף סוף את הכבוד האבוד שלו שנעלם באמצע העונה החמישית. הפעם הוא חזר להיות המלאך המורד והסמכותי, ולא שוב דמות קומית חסרת חשיבות. היה ממש כייף לראות אותו, שימשיך כך!
אהבתי גם שהם הכניסו את הקטע שג'נסן אוהב מערבונים לדמות של דין. ממש היה אפשר לראות את ההתרגשות שלו מזה שהם חוזרים למערב הפרוע, וזה היה חמוד מאוד
גם ההצגה של סמואל קולט בעיני הייתה טובה. לא הירואי מידי ולא פתטי מידי, אלא אנושי בצורה הגיונית. לא אהבתי ש~שוב~ המפלצת היא בצורה אנושית. אפילו על עוף חול מרשים לא יכלו להשקיע בשבילנו?
וגם לא אהבתי את הקטע המטומטם עם לגעת בנשמה של בובי וכל זה. ברור שזה נעשה שוב רק כדי להוסיף מתח במקום שלא צריך, הפרק היה מסתדר מצויין גם בלי ההקרבה המאולצת הזאת. מה הקטע עם ה"סוד האפל" של קסטיאל שרייצ'ל הזכירה? פספסתי משהו בפרקים הקודמים? היא סתם המציאה? זה נראה לי ממש מעניין, ובכלל, חבל שהם לא מראים לנו יור ממלחמת המלאכים, יהא נראית יותר מעניינת מאשר ה"אמא של כולם" הזאת.