עונה 6 פרק 18

nogaash

New member
עונה 6 פרק 18

פרק ענק!!! מצחיק בטירוף
דין סוף סוף מממש את הפנטזיית קלינט איסטווד שלו, זה פשוט קורע

משי22

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

וואו, כמה זמן לא ראיתי את הסדרה. אני מרגישה מנותקת לגמרי- מה קורה, נגד מי עם נלחמים עכשיו, מה בדיוק קאס עושה... ובכל זאת, ככל שנמשך הפרק התעניינתי בו יותר ואהבתי אותו. קודם כל- מי שעשה לי את הפרק זה קסטיאל, שהחזיר לעצמו סוף סוף את הכבוד האבוד שלו שנעלם באמצע העונה החמישית. הפעם הוא חזר להיות המלאך המורד והסמכותי, ולא שוב דמות קומית חסרת חשיבות. היה ממש כייף לראות אותו, שימשיך כך!
אהבתי גם שהם הכניסו את הקטע שג'נסן אוהב מערבונים לדמות של דין. ממש היה אפשר לראות את ההתרגשות שלו מזה שהם חוזרים למערב הפרוע, וזה היה חמוד מאוד
גם ההצגה של סמואל קולט בעיני הייתה טובה. לא הירואי מידי ולא פתטי מידי, אלא אנושי בצורה הגיונית. לא אהבתי ש~שוב~ המפלצת היא בצורה אנושית. אפילו על עוף חול מרשים לא יכלו להשקיע בשבילנו?
וגם לא אהבתי את הקטע המטומטם עם לגעת בנשמה של בובי וכל זה. ברור שזה נעשה שוב רק כדי להוסיף מתח במקום שלא צריך, הפרק היה מסתדר מצויין גם בלי ההקרבה המאולצת הזאת. מה הקטע עם ה"סוד האפל" של קסטיאל שרייצ'ל הזכירה? פספסתי משהו בפרקים הקודמים? היא סתם המציאה? זה נראה לי ממש מעניין, ובכלל, חבל שהם לא מראים לנו יור ממלחמת המלאכים, יהא נראית יותר מעניינת מאשר ה"אמא של כולם" הזאת.

לירונת

New member
משיייייי ../images/Emo24.gif לאן נעלמת? ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

קאס היה פשוט אדיר!!! אני מתה על זה שהוא מתנהג כמו איזה bad ass חחחח אמממ בקשר לסוד האפל- אני חושבת שזה איכשהו קשור לנשמות (אבל זה כי פשוט חופרים על זה כל העונה, גם מה שמוות אמר, גם מה שקרה בפרק 17 עם הטיטאניק), אבל זה נראה לי מוזר. המלאכים (אולי חוץ מקאס וגבריאל) לא סובלים את האנושות, אז למה שיהיה להם אכפת אם קאס "מנצל" את הנשמה האנושית? ה"אמא של כולם" דווקא נראית לי מעניינת, וזה שהיא הגיעה מכור-המצרף נראה לי קשור איכשהו לכל נושא הנשמות וקראולי וכל העלילה המסובכת הזאת. האמת היא שבקשר לנשמה של בובי- קצת לא הבנתי למה קאס כ"כ חשש- לא הייתה לו שום בעיה לדחוף ת'יד לילד ההוא מהפרק עם המטה של משה, לסאם (ואז לגלות שאין לו נשמה) או לסמואל- אז מה מיוחד בנשמה של בובי? דין הוא מלך, והוא הצחיק אותי כ"כ- ההתרגשות שלו מהמערב הפרוע, ה"שמיכה" שהוא לבש (קאס
) ובכלל- פשוט פרק טוב! לייק

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif עכשיו אני מבין

בחדר כותבים של הסדרה יש טלביזיה גדולה ומבחר גדול של סרטים בDVD. שבוע שעבר הם צפו ביעד סופי והשבוע זה בחזרה לעתיד. זה לא רק הנושא הכללי של חזרה בזמן, זה כל הרפרנסים לאיסטווד, הלבוש, חלק מהבדיחות, הדריכה על חרא ובמיוחד הסוף שבו קולט שלח חבילה לזמן ומקום מסוים בעתיד בעזרת שירות הדואר. אני אישית מקווה ששבוע הבא יהיה שליחות קטלנית 2.

nogaash

New member
וואו... אתה צודק!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

רק עכשיו יורד לי האסימון

גיא ע

New member
דעה ../images/Emo58.gif

הפרק היה צפוי מאוד, אם כי משעשע לפרקים. אני מסכים שהסיפור עם קאסטיאל והנשמה של בובי מיותר, אל אם ירחיבו את הנושא. קאסטיאל בהחלט נהיה דיפלומט ולמד לשקר חופשי. שוב, כמו הכליאה של לוציפר, משום מקום פתאום צץ לו נשק שיהרוג את ה-BIG BAD של העונה, וזה למרות שהאמא הזו נראתה אולי בשני פרקים...ככה שנראה שהולכים לסגור את הסיפר הזה העונה הזו ואם תהיה עונה 7 אני משער שהיא תעסוק במלחמת המלאכים.

nogaash

New member
לפי מה שאני הבנתי

מלכתחילה עונה שישית התכוונה להיות העונה האחרונה של הסדרה.

גיא ע

New member
ברור, רק שהאמא הזו לא ממש נבנתה כרוע

מאיים במיוחד. אני מקווה שלא יחסלו אותה וימשיכו בקו העלילה הזה בעונה השביעית

Ayelet 363

New member
תגובה מאוחרת ../images/Emo58.gif

כל מה שמרת . כמה שאני אוהבת רפרנסס! ובחזרה לעתיד!! ^^ בכלל... פרק מצחיק.

למעלה