עונה 6 בערוץ 3!

קפיטו

New member
עונה 6 בערוץ 3!

היום פורסם בידיעות אחרונות כי חברת הוט החליטה לרכוש את הזכויות לשידור העונה ה6 של איידול בערוץ 3. התכנית תשודר בהפרש של 3 ימים מהשידור הראשון, עם תרגום. מה אתם אומרים? בשבילי זה לא כ"כ משנה כי אני במילא אמשיך לראות בסטאר וורלד (מי יחכה 3 ימים?), אבל זה טוב מפספסים פרק או משהו..

otollo

New member
../images/Emo174.gifגם לי

אבל גם אם היה לי הוט לא הייתי מחכה שלושה ימים ככה שלא נורא... ולא ממש צריך תרגום, הרוב זה שירים, שלא צריך תרגום ואת הביקורות של סיימון רנדי ופולה מבינים...

Chinese Face

New member
אבל בדר"כ סדרות רכש

יש גם ליס וגם להוט. למשל פרוייקט מסלול, הטופ מודל הבאה וכו'.. אז למה שלא יהיה גם אמריקן איידול בשתי החברות?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לאו דווקא

יש המון רכש שיש רק ליס והם האמת הצד החזק של הסדרות רכש למה הוט קנו את זה? זה כמו שיס קונים ולהוט אין זה יענו יביא להם יותר צופים לא רק בגלל סדרה אחת אבל אם הם יעשו רצף של קניות חכמות זה בהחלט יכול לעזור

Chinese Face

New member
לא הסברתי את עצמי נכון

טעיתי בניסוח
... התכוונתי שכל סדרות הרכש שבערוץ 3 (HOT3) נמצאות גם ביס, כמו פרוייקט מסלול, טופ מודל, ג'ייק מתקדם וכו' וכו'..

מרי לי

New member
מגנייייב../images/Emo70.gif איזה גדול../images/Emo70.gif זה אומר...

זה אומר שאם זה יהיה בהפרש של שלושה ימים זה יהיה ביום שישי ושבת
הימים שאני אפספס בגלל הלימודים והעבודה (הרי הייתי עושה סידור עבודה בהתאם לתכנית פעם) אני יכולה להשלים בסופ"ש
כייף לי

MeetLofe

New member
פ א ק !%$#$#@

סוף סוף הוט עושים משהו טוב עם עצמם אחרי שהם לא רכשו את הירוס למרות שנאי לא אחכה שלושה ימים אבל עדיין וזה יהיה ממש ממש נחמד אם אני אפספס וגם שוב לראות אם סתם ישעמם לי

14מתן

New member
נשמע הזוי

פתאום שמו לב לאמריקן איידול בארץ בכל מקרה זה הבדל של יומיים בעצם כי בסטאר וורלד זה משודר יום אחרי

SHTRUDIDI

New member
זה לא ממש משנה לי

כי אני אמשיך לראות בסטאר וורלד,או לפחות לנסות. אבל זה יופי שאם תהיה הופעה טובה נוכל לראות אותה מספר פעמים באותו שבוע. השאלה עכשיו מתי זה ישובץ בלוח המשדרים...

Gn434

New member
לא הבנתי למה זה לא יהיה גם ביס?

הרי גם ליס יש את ערוץ 3. (עכשיו רק נותר לקוות שלא יורידו אותו מיס-לפי השמועות לפחות).

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הלוח שידורים של ערוצי 3

בהוט וביס שונים למשל אין להם גיא פינס פרשת השבוע ועוד כל מיני דברים שיש להוט ונראה לי שלהוט אין כל מיני דברים שיש ליס

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif

ולכן לדעתי ניאלץ לחכות לפרומואים ולראות באיזה ערוץ 3 הם ואולי הם יהיו בשניהם. להערכתי הפרומואים כבר יתחילו בחודש הבא כי התוכנית מתחילה בעוד פחות מחודשיים. נחכה ונראה.

Gn434

New member
לוח השידורים עקרונית זהה

ההבדל הוא בתוכניות המקור בעברית. כשיש ב HOT גיא פינס אז ביס יש תוכנית אחרת.

ק ו ר ט י

New member
חבל שלא חשבו על זה השנה!

דווקא השנה - כשהתמודד אליוט ימין האדיר וכבש את ליבם של רב הצופים - AI היה בערוץ 33, שאין אף אחד צופה בו! זה הורג אותי! הבחור הזה פשוט מדהים ורב האנשים בארץ לא יודעים שהוא קיים! לא יודעים שבזמן המלחמה הוא עלה לבמה בארה"ב עם טי-שרט שכתוב עליו "ISRAEL" כדי להביע את ההזדהות שלו איתנו! יודעים שהוא הראשון מבין המתמודדים שהעלה מופע יחיד? ועוד איזו מופע!! חבל על הזמן! ניתן לראות קליפים של השירים שביצע באתר www.yaminions.com בקטע ה-Media. ויש עוד. הוא כרגע מקליט את האלבום הראשון שלו, שעתיד לצאת בסביבות פברואר 2007. לא יכולה לחכות! הוא חייב לבא להופיע כאן בארץ!

למעלה