עונה 5

pika17

New member
עונה 5../images/Emo58.gif

יש לי הרגשה שאני מה זה לא הולכת לאהוב את העונה ה5 היא לא הולכת כמו שרציתי.אז בקיצור מיצטערת אם זה מבולגן אני צריכה לקום מוקדם מחר.יש איזה קטע עם בבילון ניסגר או משהו.בריאן רוצה ליקנות לא הבנתי וגם לא היתעמקתי.היחסים בין בריאן לג'סטין לא משהו הוא עובר על החוק הזה עם בריאן[לא לישכב עם בחור יותר מיפעם אחת] והוא שוכב עם קונר הזה.איזה שהוא ריב עם בריאן .ויש איזה קטע שהסרט מבוטל,אבל לא אומרים שג'סטין מיתכוון לחזור.אולי הוא יחזור ב502 אוו 503 .מה שכן בקטע של החזרה שלו בריאן לא כול כך מיתלהב יש איזה קרע בינהם ויהיהי מישהו עם בריאן.אבל מה שבטוח הם הולכים לשבש את היחסים בינהם ולהרחיק בינהם.

ebony eyes

New member
../images/Emo58.gif

קצת אבל ממש קצת סדר בבלגן...
בריאו קנה מועדון (משערים שזה בבילון) וישנו איזה דיאלוג בינו לבין דמות חדשה בשם ברנדון. ג'סטין שוכב עם קונור בגלל היחס הקפוא שבראין נותן לו והוא אפילו חושב שזה נגמר בינהם לפי שיחת טלפון שמתקיימת ביניהם. גם אני חושבת שהולך להיות קרע עמוק בין בריאן לג'סטין לפחות לכמה פרקים טובים...

gilriv

New member
פיקה ../images/Emo127.gif

למזלנו אנחנו יכולים לראות הזה כשזה יהיה כבר מוכן -כל מיני פרומואים של העונה החמישית -אולי זה לא ילך לפי התיכנון אבל ניתן הצצה אולי זה עוד יהיה הפתעה
{בהתחלת הפרקים תמיד יהוא בכיות כנראה אבל עד לסוף כי זה הסוף סוף מצוין - נחכה

pika17

New member
gilriv../images/Emo58.gif

לדעתי לא יהיהי סוף טוב.בעונות הקודמות תמיד הייתה הרגשה שהכול יסתדר בינהם,אבל הפעם לא יודעת ניראה לי שהם לא יהיו ביחד בסוף.[מקוהההה שזה לא יקרה] ודרך אגב העונה ה5 היא האחרונה סופית?

zulzula

New member
מה אתם מתרגשים???

זה שג'סטין ובריאן לא ביחד זה רק מוסיף עוד קצת אקשן לעלילה.. אחרת לא יהיה להם מה לשדר... וזה שלא יהיה סוף טוב זה סתם בולשיט, ניראה לי שבעונה הזאת ירצו להראות באמת מה פשר היחסים בין בריאן לג'סטין. אז לא מראים אותם ביחד, לא נורא, זה לא סוף העולם, אולי יבוא הרגע ובריאן יבין סוף סוף שג'סטין הוא אהבת חייו ויודה בזה, ואז יהיה את האיחוד המרגש בלה בלה וזאת תהיה העונה האחרונה. כי מה שבעצם רוצים לעשות זה להגיע תכלס לנקודה, שבריאן סוף סוף ירגיש בחסרונו של ג'סטין ויבין כמה הוא חשוב לו(יותר ממה שהוא חשב עד עכשיו), אז חייבים לעשות איזו שהיא הפרדה ביניהם.. אי אפשר להשאיר אותם ביחד שהיחסים ביניהם עדיין לא פתורים, זה לא יקדם את העלילה!!! זה כל מה שרציתי להגיד! קחו את זה בתור סידרה! מה היוצרים בעצם רוצים שנחשוב, אל תתנו להם לעבוד עליכם, קחו את זה בקלות, הכל יהיה בסדר.

למעלה