504
טוב כמו שחשדתי לפני שבוע גם פה מדובר בפרק בינוני ומטה ואפילו בחלקו גובל בטמטום!
נתחיל במה שאהבתי
הדמות של קנת' בפרקים האחרונים היא משב רוח מרענן! הוא דמות חביבה עם רבדים, משתלח בבנו ומנסה להיות שם בשביל ביתו. בפרק הזה הוא סוף סוף העלה את הבדיקה הגופנית (ונרצה או לא אבל כשמדובר בחטיפה ממושכת של נערה המוח הולך למקום אפל וחושב על אונס), הוא כמובן לא יודע שאליסון בדתה את הסיפור אבל הבדיקה הגופנית חשפה לנו הצופים סוג של עלילת משנה חדשה... צלקת שנעשתה ע"י סכין על הירך של אליסון! ועכשיו נשאלת האלה מתי זה קרה ובאילו נסיבות
מה שאומר עכשיו זה רק דיון שערכתי בזמנו עם חברה אין בו שמץ של אמת!!! לאחר הפלשבק בפרק 203 (אם זכרוני אינו מטעני הפעם הראשונה שראינו את אליסון מזילה דימעה), אליסון אמרה משהו בסגנון שאין מספיק מנעולים על דלת חדרה ובאותו זמן ג'יסון ערך מסיבה. אני וחברה שלי תמיד חשדנו בסצינה הזאת והעלינו השארות אולי מישהו ניסה לאנוס את אליסון ואולי יש בקטעי הוידאו של המועדון הידוע לשימצה NAT איזה סצינת אונס
נכון הסידרה פונה לבני נוער ונחשבת כגילטי פלז'ר לאנישים בטווח גילי
אבל אולי בגלל שאני וחברתי התחלנו לצפות בסדרה כשהיינו באמצע שנות העשרים של חיינו ופשוט רצינו מימד אפל יותר לסדרה
קיצר אני לא אומרת שאליסון נאנסה אבל הצלקת שעל הירך אכן מסקרנת אותי כי בניגוד לאחרים אני אוהבת דמויות מורכבות ואליסון היא אחד הדמויות היותר מסקרנות ומעניינות לצפייה בשקרניות! (לעניות דעתי כמובן).
עוד אהבתי הפרק זה העובדה שהשקרניות מתעלמות או חוששות מאליסון. זה לא מרגיש להם כמו פעם וכל אחת תופסת סוג של מרחק. ומצחיק שמכולן הראשונה שעונה לה היא האנה... שחזרה לגנוב מחנויות
גם כן משבר זהות!
ונעבור לחלקים המעצבנים בפרק שגרמו לי ROLL MY EYES כי ראבק כמה היוצרים יכולים לעשות המצופים צחוק!
נתחיל מעובדה שאליסון החסירה שנתיים של לימודים ועכשיו באורח פלא היא אמורה לחזור לכיתה י"ב? זה לא שראינו אותה משלימה חוסרים או משהו בסגנון כדי לחזור להיות תלמידה מן המניין בפרק הבא.
נמשיך עם העובדה שמונה מודיע ששאנה חזרה לג'ורג'יה ובסצינה עוקבת אריה עושה חיפוש בגוגל וצופה בהלוויה שלה. כאילו מה אף אחד לא מדבר איתה (פרט לג'נה שחוזרת בפרק הבא.. יש!)היא הייתה בנבחרת השחייה בטוחני שהיו לה חברים... ואז קוברים אותה??? ואף אחד לא מדבר על זה
היוצרים גורמים לפיטר להיראות יותר ויותר חשוד... שמישהו יצרח "רד הרינג" אהה כן אני כבר אמרתי לכם
אז כל הקטעים האלו ממש מעצבנים אותי! וחבל כי הוא בתור הרוצח של גב' ד היה יכול להיות מעניין.
כל שאר הסצינות גרמו לי לחרוף