אחלה של פרק לשם שינוי!
הייייייי שלום לכולם! יותר משמחה לבשר לכם שחזרתי לשגרה, ואני אוכל להיות עכשיו יותר בפורום
להראות נוכחות ולהגיב !
אז ככה:
סצנת הפתיחה הייתה מצויינת.
תודה לאל שלבנות היה את האומץ להתעמת קצת עם אלי, ולשם שינוי לא ללכת אחרייה כמו עיוורות.
אלי - שמפוצצת בביטחון עצמי צריכה להוריד אותו קצת ואולי טיפה לחשוב מחוץ לקופסה שלה שלא משנה מה יקרה היא תמיד תנצח ותינצל או שתמיד יהיה את מי שיהיה שם לתפוס אותה שהיא נופלת.
כמו שאריאה אמרה לה "ומה יקרה אם נפסיד?"
הפרק צחקתי הרבה, 99% מזה היה בגלל ספנסר האגדית שאני לא מפסיקה לאהוב אותה מפרק לפרק. כל פעם אני בהלם מיכולות וכישורי המשחק שלה ולא יכלו לבחור שחקנית טובה יותר ממנה לתפקיד הזה.
תחילת הפרק צחקתי שאמילי נשלחה מטעם הבנות בהסכמה של פה אחד שהיא זו שצריכה ללכת לבדוק שאלי לא עושה שום טעות מהסיבה שאי אפשר לאכזב אותה "זה משהו בעיניים שלך" חחח מצחיק !
ספנסר גם הצחיקה אותי בסצנה שלה עם האנה, שהיא אמרה לבנות שהיא החביאה את ההקלטה במקום בטוח והאנה ניסתה שהיא תגיד להם איפה, וספסנר פשוט - "ביי ביי האנה
". מלכה, כבר אמרתי?
כיייייייף לראות את האנה מתפכת ! שמחה לראות שהיא בסדר ושהיא מרימה את עצמה (סצנה בבית של כיילב) זה טוב שהיא מרימה את עצמה ומחפשת לעצמה תעסוקות שאולי לשם שינוי
לא יהיו קשורות לאליסון דילורנטיס (האודישן של המקהלה)
אי אפשר שלא להתאהב בהאנה, ולראות את ההשתקמות שלה נקרא לזה, חחח שהיא רצה עם כיילב ופשוט חתכה לספנס בפנים, חחח שוב - ספנסר המצחיקה "אני יותר מהירה ממך ואני עם אוטו!!!!"
חחח אוהבת אותן יחד. בכללי טרויאן ואשלי נראות ככאלו שפשוט כיף איתן על הסט!
אני אישית, לא יודעת כלכך אם להאמין לזה שמליסה משתפת פעולה עם A , זה נראה לי מוגזם מכמה סיבות..
1) ספנס אחותה, יש גבול אפילו למליסה בכמה שהיא תוכל לפגוע בה.
2) דיי מספיק היא עברה את הגיל של המשחק ילדים הזה..פשוט כבר לא מתאים.
והבחור הזה שרואים אותו עם מליסה בהקלטה לדעתי נשלח כדי להגן על ספנסר מטעם מליסה, כמו איזה שומר ראש או משהו בסגנון, או שזה מישהו שנשלח על מנת לפגוע באלי..
קשה לי להגיד על הרעיון של ספנסר רע אבל .. זה באמצע.
רע כי למרות הכל ואחריי הכל אלי חברה שלהן, למרות שהיא שטן.
אבל מהצד השני אני יכולה להבין, אחריי כל מה שהבנות עברו בגלל הבחורה הזו, כל הסבל, כל מה שכל אחת ואחת הייתה צריכה להקריב במשך כל שנתיים+ האלו..אפשר להבין למה הן ממהרות לחתוך את החבל שמחבר ביניהן.. כי פה, זה או היא או הן.
אלי כאלי לא תהיה לה שום בעיה להפיל אותן..ואלי תמיד תבחר בעצמה לפני הכל . כמו שספסנר אמרה "אין לאלי בעייה להמר לנו על החיים אם זה יציל לה את התחת" - אמת.
משפט נוסף שהיא אמרה שעדיף שיגלו את האמת מהפה שלהן ולא מהפה של A.
סצנת שירה - אוקי ידענו את זה עוד מהתקופה שמונה הייתה בראדלי אבל היא שרה כלכך יפה!
ואם כבר מונה - מלבישים אותה בצורה מהממת ! ואני חושבת שלא כלכך הבנתי למה היה למונה בתיק תצלום של סיירוס הזה ...
עוד סצנה מצחיקה של ספנסר שאמילי נכנסת לחדר שלה ומוצאת בו את ספנסר "ספנסר! אמרתי לך לפגוש אותי מחוץ לבית שלי לא בתוך החדר שלי" חחח וספנסר הסתכלה עלייה במבט שמה שהיא עשתה פשוט היה יותר מידי לגיטימי שזה שטויות חחח
האנה מותק, ברוכה הבאה לחיים תודה שחזרת אלינו. הפרק הזה האנה התעוררה ואהבתי את הרוח המבצעית שהייתה לה שהיא פשוט נכנסה לרכב של מונה כאילו זה מינימום הרכב של אמא שלה.
סצנה מעניינית וכיפית לצפייה הסצנה של האנה ומונה
עוד סצנה מעולה היא של ספנס ומליסה, סצנה שהייתה עשויה מעולה ואני חושבת שזו הסצנה הכי טובה שלהם מתחילת הסדרה בכלל..
אנלא יודעת אם לקנות את המשחק של מליסה אבל.. יש בי משהו שרוצה להאמין לה, שהיא באמת דואגת.
ולא הבנתי למה היא אמרה שלה לא בטוח להיות שם, ממי היא כבר מפחדת ?
חבל שהיא נכנסה למשחק הזה שבגללו היא צריכה לברוח כל פעם מחדש ללונדון.
ותודה לאללללללל שסופסו, העייניים של אמילי נפתחו, והיא קלטה את אלי האמיתית. אלי המפלצת.
שלא משנה מה יקרה לה, היא תדרך גם על אבא שלה אם זה יחייב אותה.
פעם ראשונה בחייה של אמילי שהיא העזה להתעמת עם אליסון ולהגיד לה באמת את הכל.
מזל טוב אמילי
וסצנת הסיום, אלי אלי נחש גדול.....אם הבנתי נכון, היא הביאה לו כרטיסי טיסה ?
ואמרה לו גם ששניהם מנצחים, הייתי רוצה להבין טוב יותר למה הניא התכוונה.
ומעניין מה יש למליסה לספר לספנסר...
*** ואני חיייבת לציין שיכולות המשחק של אריאה השתפרו ונהנתי לצפות בה הפרק
סך הכל פרק מעולה, אם צריך לתת לו ציון מ1-10 מבחינתי הוא קיבל 18 !
שיהיה שבוע טוב יקרים שלי, בשורות טובות והתחלות חדשות !!!!