עונה 5 מתי?

רינת4

New member
רק אחרי שיסיימו לשדר עונות 1-4 מחדש

מעצנים

רינת4

New member
אה...שאלה טובה שדורשת חישוב מדוקדק

בהנחה שהם יהיו ממש ממש נחמדים אלינו וישימו את עונה חמש ישר לאחר סיום השידורים החוזרים, זה הולך ככה (ואני משתפת אותך בספירה כי אני בעבודה אז אני לא ממש מרוכזת כרגע): יום שני מתחילה עונה 2. בעונה יש 13 פרקים, חוץ מעונה 4 שיש בה 12. בשבטע משודרים ארבעה פרקים (שני עד חמישי כולל). 13 כפול 2 זה 26 ועוד 12 זה 38. לחלק ל-4 (מספר הפרקים בשבוע) זה יוצא 9 שבועות (36 פרקים) ועוד 2 הפרקים הנותרים בשבוע העשירי. 9 שבועות זה שלושה חודשים. אז זהו. בהנחה שהכל יילך לפי התכנון, עונה 5 מתחילה עוד 3 חודשים. מייאש... ועם זאת - מה זה שלושה חודשים אחרי שנה של ציפייה...?

רינת4

New member
הנה, כבר טעות...

שבטע=שבוע ו-9 שבועות זה לא שלושה חודשים. אלא זה למעשה חודשיים ושבוע. אח...כבר מרגיש יותר קרוב. לא?

אורלי_ל

New member
הי רינת ../images/Emo13.gif

אתם מדברים על ערוץ 2, נכון? ומאיזה סרט לקוח המשפט בחתימה שלך? האמנם מבצע סבתא?

רינת4

New member
היי!! |חיבוק!

הרבה זמן לא דיברנו! טוב, אני מניחה שבקרוב כשאני לא אלמד יותר בבקרים ואסיים עם כל הצילומים של סוף השנה (סרטים, פרסומות וכו') , אז יהיה לי יותר זמן להיות במסנג'ר בבקרים :) ובאשר לשאלתך - האמת היא שדיברתי על הוט. אני פשוט לא יודעת אם ישדרו את עונה 5 בהוט קודם או בערוץ 2 קודם, ונראה לי שזה יותר הולך בכיוון האפשרות הראשונה... והמשפט שלי אכן לקוח ממבצע סבתא. אחד הקטעים הענקיים ביותר , לדעתי, בקולנוע הישראלי...

למעלה