עונה 4

brahma

New member
עונה 4

שלום לכולם, מידי פעם אני נכנס לכאן לראות מה חדש (פה שמעתי לראשונה שמבטלים את הסידרה), ראיתי שכולכם מעודכנים בעונה הרביעית, גם אני התחלתי להוריד את הפרקים מקאזה אבל אחרי שראיתי את האיכות שירדה החלטתי שזה לא לעניין, העונה הזאת צולמה בwidescreen בסראונד אז למה להתפשר ?! בכול מקרה, החלטתי להפסיק לאלתר ולחכות שהעונה תצא למכירה בדי.וי.די... לשמחתי החמישה פרקים ראשונים שוחררו... לכול המעריצים שיכולים ורוצים לקנות... לכול אלו שלא יכולים או רוצים...אפשר לשקול הקרנה חגיגית אצלי....

sprqy

New member
אם אין לך כח לחכות...

אפשר להוריד את הפרקים באיכות מצוינת בעזרת הEDONKEY (או עדיף EMULE) באתר sharereactor.com באתר נמצאים הקיצורי דרך לEDONKEY לכן צריך להוריד קודם את התוכנה ולהפעיל אותה לפני שלוחצים על הקיצור דרך. אגב הם עשו באתר DVD-RIP לחבילה 4.1 שיצאה עכשיו אבל תמיד עדיף הDVD כמובן...

brahma

New member
תודה..

ה dvd הראשון כבר הגיע ואני ימתין לשאר. קניית ה DVD, בלי קשר לאיכות המעולה, נתפסת אצלי כתמיכה בסידרה... בכול מקרה, תודה :)

sprqy

New member
מסכים אתך...

אבל אין לי סבלנות לחכות..
אגב איפה אתה קונה וכמה עלה לך 4.1? יש לך המלצות לאתרים מסויימים?

brahma

New member
blackstar

אני הזמנתי/מזמין מבלאקסטאר www.blackstar.co.uk הDVD עלה 166 ש"ח כולל משלוח, הזמנתי דרכם את שלושת העונות הראשונות, האתר שלהם אחלה והשרות מצויין.

sprqy

New member
תודה

תודה, באמת נראה אתר נחמד
אני מנסה להשיג את 2.5 (BOX SET) במחיר זול ובבלאקסטאר קצת יקר (220 שקל בערך) איפה אתה קנית?

למעלה