עונה 4

עונה 4 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

קיבלתי לפני יומיים את כל הפרקים ורק עכשיו יצא לי לראות ראיתי עד פרק 18 עד עכשיו מה שיש לי להגיד על העונה הזאת זה שלא הבנתי שם כלום כל פרק יותר מוזר מהשני אין לי חצי מושג מה הולך שם מישהו מוכן להסביר ועוד משהו אם כל הכסף שהשקיעו בסידרה הזאת לא היו יכולים לשפר את הצורה שקול הולך ובא זאת אומרת מה לעזאזל האש הזאת היה יותר יפה שהוא היה סתם שד
|בר {סתם שמתי אייקונים כי הם יפים }

HuGo Hell

New member
תשובות../images/Emo58.gif4../images/Emo182.gif../images/Emo1.gif

קור לקח את הכוחות של המקור כשהיה לקול את ההולו ב-413. קול הופך למקור (המקור ניכנס בו כאילו נולד מחדש). אז לקול יש את הכוחות של המקור.. מה עוד לא מובן?

מה זה ה............

מה זה ההולו הזה אם המקור נולד מחדש מה איכפת לו מהמכושפות אלא אם כן זה קול ואז למה הוא מתחמן אותם

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif מעלי!!קטלני!!../images/Emo182.gif../images/Emo1.gif

קודם כל! - תסמן ספוילרים!!! תראה. ההולו זה הקוספא מ-413 תראה את הפרק שוב. ןקול מאוהב בפיבי אבל המקור רוצה להשמיד אותן אבל רק להשאיר לעצמו את פיבי.
413 - 422 בפרק ב-419 פיבי מגלה שהיא בהריון מקול. וזה אמור להיות תינוק קסום חזק ורשע. וככה הוא היה.

../images/Emo58.gif

אתה מדבר כאילו זה שני אנשים שונים בעצם אולי זה ככה אבל קול והמקור זה אחד לא
או שזה שני ישויות ניפרדות בגוף אחד האם קול ידע שהוא יהפך למקור

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif4../images/Emo182.gif../images/Emo1.gif

;_; לקול יש פיצול אישיות. בסדר?

Woogyman

New member
הסבר. ../images/Emo58.gif4 ../images/Emo188.gif../images/Emo110.gif

ההולו זה השד הזה שבנוי מחלקיקים כמו זבובים ושואב כוחות. כשהחזירו אותו לקופסא בסוף פרק 13, הכוחות שהיו טמונים בו חזרו אל בעליהם. הכוחות של האחיות חזרו אליהן, אבל המקור היה מת ולא היה לכוחות שלו לאן לחזור, לכן הם חזרו למקום ה"טוב" האחרון שהם היו בו - החצי הריק בגוף של קול (החצי שבו פעם בלתאזור היה חיי). עכשיו נוצר מצב שמקור חדש נולד בתוך קול (חצי ממנו) ועדיין יש לו את הזכרונות והרגשות של קול האנושי, לכן יש לנו מקור שמאוהב בפיבי (בגלל זה גם היו לקול כל הזמן התלבטויות אם להרוג סופית את פייפר ופייג´, הרי עדיין היה בו חצי אנושי שהיה לו אכפת מהן). עוד משהו לא ברור? ועוד הערה - לדעתי היה ממש ממש לא חכם לראות את הפרקים עכשיו. היה עדיף לחכות כבר ולראות באיכות מעולה ותרגום בערוץ 3.

כמה דברים

מאיפה לך שאין לי את הפרקים באיכות טובה במיקרה זה כל פרק צרוב על דיסק בדיווקס ורואים מצויין בקשר לתרגום האנגלית שלי טובה מאוד אז אני לא צריך אותו לא כאן ולא באף סרט עדיף בלי תרגום {במיוחד לא התרגום הדפוק של ערוץ 3}

ענתש

New member
../images/Emo58.gif בכלל לא פיצול אישיות...

הנה ההסבר: כשקול היה בלת´זור הוא היה חצי אנושי וחצי שד - נכון ? וזה היה בסדר, נכון ? ואז באה הבחורה הזו שרדפה אחריו והרגה את בלת´זור אבל השאירה את קול. כשה-seer קוראת לקול למערה של המקור בפרק עם ההולו היא אומרת לו: "אני רואה ריק (void) איפה שהיה פעם בלת´זור". ובסוף הפרק,כשהאחיות שואלות אותה לאן נעלם המקור מה היא אומרת להן ? "into the void" שאפשר לתרגם אותו כ"לתוך הכלום" או גם בעצם..."לתוך החצי הריק של קול". המסקנה - קול והמקור הם עכשיו ב-ד-י-ו-ק מה שהיו קול ובלת´זור זה לזה. גם קול אז נלחם בבלת´זור כל הזמן כאילו יש שני אנשים אצלו בראש וגם אז הוא לא שלט בפעולותיו בתור בלת´זור. זה ב-ד-י-ו-ק אותו דבר.

למעלה