לעע נכון מאמי בדקתי בערוץ הילדים זה לעע נכון
B baril New member 21/8/06 #49 ../images/Emo119.gifבאלי לראות כבר , צפייה נעימה ררר אם הפרק של אתמול לא עלה לVOD אני מתקשרת אליהם !!!111אחדאחד
../images/Emo119.gifבאלי לראות כבר , צפייה נעימה ררר אם הפרק של אתמול לא עלה לVOD אני מתקשרת אליהם !!!111אחדאחד
פ פסטיגליסט New member 21/8/06 #51 ../images/Emo83.gif צפייה מהנה../images/Emo70.gif והיום אכן הפרק העכבר אחרי הפרק כולם לצ'אט חסר למי שמבריז
../images/Emo83.gif צפייה מהנה../images/Emo70.gif והיום אכן הפרק העכבר אחרי הפרק כולם לצ'אט חסר למי שמבריז
פ פסטיגליסט New member 21/8/06 #55 בסוף זה כן לא שחור לבן... לא היה משהו היו כמה דברים מצחיקים אבל היו פרקים יותר טובים...
B baril New member 21/8/06 #56 ../images/Emo119.gifפרק נחמד לא מצחיק משו שמעתם שעודד אמר - פאק ? נקרעתי שכל שניה עודד אמר - דיו , שיט ! חח זה היה מצחיק .. זה"כ פרק נחמד , לא יותר
../images/Emo119.gifפרק נחמד לא מצחיק משו שמעתם שעודד אמר - פאק ? נקרעתי שכל שניה עודד אמר - דיו , שיט ! חח זה היה מצחיק .. זה"כ פרק נחמד , לא יותר
ד דנה 74 New member 21/8/06 #60 אההה פרק נחמדון לא היה משהו היו יפים ממנו. בקשר שם הפרק. אני לקחתי הכול מערוץ הילדים תקציר שם ... אז סליחה
אההה פרק נחמדון לא היה משהו היו יפים ממנו. בקשר שם הפרק. אני לקחתי הכול מערוץ הילדים תקציר שם ... אז סליחה
ל ליזוש המתוקה New member 21/8/06 #63 אהההההההה ידידיההה אחחח אתמול הפרק היה יותר מצחיק! אבל רק בגלל ידידיה זה היה פרק מצויין!
נ נ ש מ א מ י New member 21/8/06 #65 פרק בסדר../images/Emo3.gif הפרק היום לא היה ממש מצחיק... אהבתי את כל הקטעים שבהם עודד אומר לא,כן ..שיט ..
פרק בסדר../images/Emo3.gif הפרק היום לא היה ממש מצחיק... אהבתי את כל הקטעים שבהם עודד אומר לא,כן ..שיט ..