עונה 4 פרק 6

קובי221

New member
עונה 4 פרק 6 ../images/Emo58.gif

הפרק פשוט מדהים! עלילה חדשה נוצרת... אני פשוט סקרן אם זה יסתיים בסוף העונה, ולא יביאו לנו לסבול, ולחכות לעונות הבאות(אם יהיו...). ה'יכולת' של קייל מעצבנת אותי מכיוון שהיא לא מביאה יותר אינפורמציה
. זה כזה ברור שמנהלת נטא"ק היא אחת מה'מסומנים'. אני כבר מחכה שיגלו לנו... בטח המסומנים גרמו לגבריאל את השבץ המוחי. אבל למה? מעניין מה הצריבה שעשו לטום מאחורי האוזן תגרום? סה"כ פרק חזק!

מאשו

New member
פרק נחמד../images/Emo58.gif

גם לי נראה שמנהלת נטא"ק היא מהמסומנים. למרות שהעלילה מתקדמת לא רע, הקטע של המסומנים האלה קצת מעצבן ומוזר, יכלו לעשות את זה בדרך מעניינת יותר. מישהו יודע כמה פרקים יהיו העונה?

פרק חזק.. ג'ון קצת התחרפן הייתי אומר

שון עשה מעשה אצילי כשריפא את יריבו. לדעתי המסומנים זה עלילה מתפתחת חזקה ביותר.. אין אחת הסדרות הטובות.. אני אהבתי. כמובן שעדיף על הנפילים...

IMLost

New member
הנפילים|->| חיקוי-כן

עלוב-ממש לא! אצלי זאת מדורגת כהסדרה ה5 הכי טובה (אבודים-הירוז-נמלטים-4400-הנפילים)

XxShai10xX

New member
חח בתור אחד שרואה את שתיהן

לא הייתי אומר שהנפילים היא חיקוי של 4400.. היא יותר שילוב של כל הסדרות- גיבורים,4400, סמולוויל, קייל XY כל אלה.. ראיתי את כל הפרקים עד היום של הנפילים ואני אמשיך לראות אבל אי אפשר בכלל להשוות אותה לשום סדרה אמריקאית, רמת המשחק הבינונית, הטקסטים המטופשים, הרבה דברים לא אמינים.. אבל מעביר את הזמן.

IMLost

New member
אבל בתור סדרה ישראלית...

תודו שזה פורץ דרכים!

למעלה