עונה 4 פרק 4

אז...

הפרק של היום היה ממש חמוד וצחקתי ממנו מלא, קלארק היה מתוק שהוא התנשק עם ההיא ושיחק אותה כאילו הוא לא נהנה מכל זה
עצוב לי שלויס עוזבת ואני מקווה שיראו אותה עוד הרבה כי אני ממש התחלתי לאהוב את הדמות שלה, היא כיפית ומצחיקה וקלילה, ריחמתי על קלואי ומאוד, מסכנה
ועכשיו נותר לנו לחכות עד יום ראשון

SharoNofit

New member
טום שחקן מדהים.../images/Emo45.gif

ואני לא משוחדת
היה באמת מצחיק כל הקטע של ההתמזמזות עם ההיא מהמעודדות.....
איך הוא התחמק..... מנסה להעביר ללויס את התיק......
"אני יזמין אותך לארוחת ערב.... אההה לא אני יבשל לך!!"
"אני קצת עצבני כי אפעם לא עשיתי את מה שאני חושב שאנחנו עומדים לעשות....."
באמת חבל שלויס "עוזבת" קצת כי מעניין איתה.....
אבל בדקתי בתקצירים ועוד 3 פרקים היא כבר משחקת שוב!
קלואי תמיד אוכלת אותה..... מסכנה.....
איזה דמעה עמדה לה כשקלארק אמר לה שהוא לא מרגיש כמוהה ונתן לה נשיקה בלחי.....
וואי נכון הפרק הבא רק עד יום ראשון...... באסה.....
חחחח הספירה לאחור התחילה......

חחח הוא היה כזה חמוד

היה פרק מצחיק היום אין, טום מדהים
וקלואי, אוייש חייבים למצוא לה כבר בחור חדש, מסכנה
"הספירה לאחור התחילה"- חחח יפה אהבתי

../images/Emo182.gifקטעי וידאו../images/Emo182.gif

אני לא ממש מצאתי אבל אם מישהו מוצא מוזמן להוסיף

Tom Welling

New member
עצוס שלואיס עוזבת :(

היא עושה את הסידרה יותר קלילה חבל...היא תיכנס קבועה לעונה ה 5... סה"כ פרק יפייפה רק ששנאתי לראות את לאנה מתנשקת עם החבר שלה בעעעעע... קלארק לא צריך לשים עלייה הוא ולואיס פשוט זוג משמיים :) אךךךך טום וולינג פרק עשוי כמיטב פשוט מדהיםםםם ה ולואי שיחקה אותה כמעודדת חחחחחח יפה לה

SharoNofit

New member
היא תשחק עוד בהמשך העונה

כבר עוד 3 פרקים נראה אותה שוב.....
ובדקתי בתקצירים והיא תשחק לפחות עוד 7 פרקים בעונה הרביעית....
(מתוך 18 שנשארו לסיום) ממש מוזר שלאנה עם חבר חדש ואוהבת אותו ו"מעולם לא הייתה מאושרת כ"כ"...... כאילו ג'ייסון חמוד והכל.... אבל עם לאנה....
לא יודעת לא מצליח להסתדר לי.....
קלארק אבל באמת צריך גם כן לצאת עם אחרת אם היא כבר התגברה עליו....... וכן, לויס היא האופציה שהכי נראית כרגע..... ובלי קשר -כבר ארבע עונות שלא היה לחתיך כזה בת זוג
איךךךךךך משאירים אותו פנויייייי חחחחח..... חחחח וקלואי היום...... עשתה פדיחות לעצמה.....
(בתור הדמות שלה.....)

קלארק חייב כבר לצאת ולהכיר מישהי

חדשה, אהמ אהמ, אולי לויס ליין
קלואי הייתה היום פשוט קורעת

ממש אהבתי את הפרק../images/Emo3.gif

על כמה אני מתערבת שהיה מישהו בתוך הפורש בזמן שהיא נמחצה?
רואים שקלארק היה מאוד "נרגש"
ואהבתי את זה שהוא זרק את החולצה על לויס
סה"כ פרק נחמד מאוד

SharoNofit

New member
חחחח נקרעתי מהקטע עם החולצה../images/Emo6.gif

איך היא נזרקה על לויס והיא כזה "נו באמת....." וגם: "איפפפ איזה ריח....." בכלל סצנה מצחיקה......

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק נחמד מאוד

אבל היו כמה דברים שלא הבנתי מכיוון שאת כל העונה השלישית לא ראיתי הפרק האחרון שראיתי בסמלוויל היה הפרק האחרון של העונה השניה והפרק הראשון שחזרתי לראות היה הפרק הראשון של העונה הרביעית (כל זה היה בגלל הלימודים) אולי תוכלו לספר לי את מה שקרה בעונה השלישית כי אני לא ממש מבינה כל מיני דברים כמו (ממתי לקס וקלארק לא חברים, איפה פיט, למה אבא של לקס בכלא מה קרה ללאנה ועוד כל מיני) אז אם תוכלו לספר לי את התרחשות העונה השלישית אני ישמח מאוד תודה.

c a r n y

New member
אחד הדברים שהצחיקו אותי..

זה שקלארק שתה את המים הירוקים. בפעם האחרונה שבדקתי מים לא יוצאים מהאף אם אתה שותה אותם..

../images/Emo207.gif הירהור

יש לי שאלה שמטרידה אותי מפרק 4.01: כשקאל-אל נכנס למטוס של לקס הוא הושיט את היד ומשך אליו את הקריסטל. הבעיה: עד כמה שידוע לי לקאלאל/קלארק אין כוחות טלקינטיים, אז איך זה אפשרי?

בנימיני

New member
אני חייב לשמוע את דעתכם...

היי,שבת שלום
כמו שאמרתי,אני מאד אוהב את הסדרה סמולוויל אבל יש דברים שמפריעים לי ובפרק זה ממששששש לא הבנתי משהו: המאמן טיג הרביץ מכות מוותתתת לקלארק,הוא היה כולו מדמם,לקס בא ומציל אותו ואז דקה אחרי הם פתאום כאילו שוכחים מזה ומדברים על החקירה על קלארק,כאילו לפני דקה הוא לא עף מקומה שנייה לראשונה וחטף מכות מוותתתת בבית שלו.

frhx

New member
הסברים:

1)לקס וקלארק לא בדיוק החברים הכי טובים כרגע, ולכן הם לא ינהלו שיחה עמוקה, אלא יותר עניינית. הם גם לא ראו מי עשה את זה, כך שאין יותר מדי מה לעשות. לקס עשה את מה שהוא בא לעשות והביא לו את תיק החקירה, בתקווה שיחזרו להיות חברים. 2) לקלארק/קל-אל אין כוחות טלקנטים, אבל יש לו קשר לחפצים מקריפטון (הקול בראש), כך שהוא יכול גם למשוך אותם אליו מטווח קרוב. 3)המיץ הירוק, יש מיצים כאלה באמת, זה לא שחשבו שזה מים. יש מיצי אנרגיה שהם בצבע ירוק שאני מכיר...

../images/Emo51.gif

יש לי דגמה למיץ ירוק זוהר: טמפו. יש להם גם בכחול זוהר... זה נראה די מגעיל|מכות|

Tom Welling

New member
חחחח כן חבל שלא

חבל באמת שלואיס לא שתתה אבל באסה היא יצאה מהעונה הזאת ונראה אותה פחות...:( עונה הבאה היא תיכנב כקבועה :) בהחלט פרק יפה היה היום... וטום היה פשוט מדהים כמו תמידדדדדדדדדדדדדדד

היא לא יצאה מהעונה../images/Emo184.gif

מ יש לכולם? בגלל שהיא אמרה שהיא עוזבת, לא אומר שהיא תחזור רק בעונה החמישית? יש לה עוד 9 פרקים להופיע בהם בעונה הזאת..

Ogakor

New member
קלואי פשוט הרגה אותי בפרק הזה

"תקף אותה אינסטלטור משוגע" חחחח קלואי ממש חמודה.. גם בתור מעודדת
לקס סתם מעצבן.. חבל שלוויס לא תהיה יותר בבצפר איתם..

למעלה