עונה 4 פרק 3

Ogakor

New member
עונה 4 פרק 3

ואו.. פרק מגניב בהחלט.. אהבתי אותו מאוד. לוויס יודעת לכסח אנשים.. חח הרג אותי הקטע שהיא בעטה בפרצוף של הזאתי.. ושהיא קראה לה כזה "יו ביטצ'!" אגב, מי זאת אבי? ראו אותה בעונות הקודמות?

לא ראו אותה

בגלל זה היה כתוב בהתחלה "שנה ראשונה 2001" גם אני אהבתי את הקריאה של לויס. בכלל נחמד שיש מישהי שיודעת ללכת מכות (לאנה לא נחשב כי לאנה צורחת קודם). מישהו צתוקף אותה? סבבה. רק שיזהר כי יש לה תרסיס ועצבים...
התפקעתי מצחוק בסצנה עם אבא של לויס. התגובות של קלארק פשוט קרעו אותי מצחוק

poisson

New member
פתאום כל סמואלוויל נכנסו למקלחת

אבי והשחקן כדורגל, ואחר לואיס העיפה את קלארק למתקן מים. ובפרקים הקודמים לואיס הפתיעה את קלארק באמבטיה ולאנה כל הזמן ניסתה לקרצף את הקעקוע שלה במקלחת :)

../images/Emo45.gif

אהבתי את כל הקטעי לויס-קלארק שהיו, במיוחד את הקטע במקלחת. חוץ מזה אבי סתם מזרון פלוגתי (זו הצורה הכי פוליטקלי קורט שמצאתי).

קורקט*../images/Emo184.gif

אבל תחשבי איזה מסכנה היא.. בחיים שלה אף בחור לא נגע בה, ופתתאום כולם זורקים לה הערות על איך שהיא נראת וכו.. ואני חייבת לציין שברט הזה, למרות שהוא נחשב למאוד מקובל וחתיך בביצפר, הוא אחד המכוערים!!

הסצנה לא הייתה אמינה../images/Emo184.gif

רואים שצילמו את זה ב2004 ולא באמת ב2001.. לטום עוד שינו קצת את התסרוקת, אבל לאנה נשארה בדיוק אותו הדבר... אבי הזאת מגעילה בעעעעעעע
מה שכן, ממש אהבתי את השרשרת שלה!! אני רוצה אותה!!!

tiltal0

New member
חחח כן

לפחות קלארק עכשיו יכול לעבוד פחות קשה כי לויס יודעת להגן על עצמה... בניגוד ללאנה ש...טוב אתם יודעים כבר לא צריך לפרט..

Gaunt

New member
היה עוד פרק שהוא צחק ככה

אבל זה היה בהשפעת הקריפטון האדום
^^

../images/Emo80.gif

זה הכי קרוב שמצאתי לסוס...
ועל טעם, ריח וטום אין מה להתווכח. גם לא על דין.

GoOtZi

New member
ממש לא!

יש לו חיוך חמוד של ילד קטן.. זה היה ממש משעשע לראות אותו צוחק על לויס בסצנה עם אבא שלה ואחר כך מפסיק כי היא הסתכלה עליו במבט מרושע
ממש אהבתי את הפרק הזה

אהבתי

שהוא הפיל את הראש ברגע שהוא שמע שלויס הולכת לתיכון "סמולוויל". זה קרע אותי

SharoNofit

New member
חחחחחחח נכון נכון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

יאאאא את שמה לב בדיוק לאותם דברים שאני רואה וצחוקת מהם!! CooL!!

קלואי כזאת חכמה!!../images/Emo184.gif

שני מבטים על לויס, עוש זוג מבטים על קלארק וכבר היא יודעת שזה הולך להיות סיפור אהבה... איך חבל לי עליה! שיביאו לה כבר מישהו, היא נראת לי בתולה עדיין, מסכנה!! לגבי לויס וקלארק, אהבתי שהיא ניגשה אליו אחרי שהכניסה אותו למים, מה שכן, זה היה כ"כ דורש שהוא ימשוך אותה איתו לבריכה!!! אבל זה לא קרה, וטום קצת הרס את הסוף עם ההתלהבות יתר שלו + צחוק בלתי נשלט ולא כ"כ אסתטי... בכללי על הפרק, נייס שהם חזרו לרוטינה של בית ספר, אני אוהבת את הפרקים האלו... איזה כיף ללויס שהיא שוב לומדת בבית ספר! הלוואי עליי! וקלואי- מי לעזעזאל מלבשי אותך??? תתבעי אותו!!

מתה על קלואי../images/Emo70.gif

כשראיתי את הסצנה בסוף ואת המבט של קלואי יצא לי "באסה לך
" בלתי רצוי. ואני דווקא אוהבת את הבגדים של קלואי (יש מצב אליסון עצמה בוחרת אותם?) עוד משהו על קלואי:היא הופיעה בשיר פתיחה
איזה חמודה היא שם
כשקלארק נפל למים ולויס באה זה באמת דרש משהו יותר מלפרוע לו את השיער ולחזור אחורה. שמתם לב שלויס הייתה היחידה עם חולצה כחולה כשכל השאר היו עם אדום? אני הכי אוהבת כשמכניסים בדרך כמעט בלתי נראית מסרים. בסוף עוד כולנו נחשוב אותו דבר בגלל מסרים סמויים

למעלה