עונה 4 פרק 23

daimond1

New member
מי לדעתכן......

תגיע לפגישה עם הבנות?
סוף הפרק נגמר כאשר מישהי נכנסה לחדר.
לדעתי זו לא אליסון, כי הבנות נשמעו מאוד מופתעות לראות את הדמות.

לדעתי זו סיסי או מישהי אחרת עם פאה בלונדינית: אולי מליסה??
מה הניחוש שלכן?

לפי מה שאני זוכרת

לא היה קול. רק הפתעה של ספנסר. כנראה סיסי, כי בסוף הפרק ראו את A מסתכל על ספר שמות והמצלמה התמקדה על השם של סיסי.

revi 17

New member
הימור מושכל....

נואל!
סיבות: 1.כי לפי תמונות פרומו הוא נוכח בפרק (אחרי שנים בגלות).
2. אני פשוט לא רואה (נכון לעכשיו) סיבה שהוא יופיע באחד הפלשבקים, הרי הפרק ברובו יתאר את ההתרחשויות של ה"לילה ההוא".
3. סיסי זה צפוי מיד

a silver cat

New member
אני גם חושבת שזה הוא

בנוסף למה שאמרת הוא גם נראה לי כמו מישהו שהנוכחות שלו שם תעורר תגובה כזאת של הלם אצל השקרניות.

a silver cat

New member

תגובה מאוחרת לפרק. ראיתי אותו כבר לפני כמה ימים אז אני מקווה שאני זוכרת את כל מה שקרה בו.

נתחיל מזה שממש שמחתי לראות שאלה חזרה. ידעתי שהיא תחזור עוד מלפני הפרק אבל היה טוב לראות את זה. התרגשתי.
נכון שארייה הייתה קצת ילדותית ביחס שלה אליה אבל היא נערה ואפשר לסלוח לה.

טוב, אז הסיפור של דין בשקרניות הסתיים, לפחות לעת עתה. לא נורא. למרות שהוא היה די חמוד השהות שלו הייתה קצת מעצבנת. אפשר להסתדר בלעדיו. אני גם חושבת שהתגובה של ורוניקה כשהיא מצאה אותו ואת ספנסר הייתה קצת מוגזמת. נכון הוא לא היה צריך לשבת ביחד איתה על הספה אבל זה לא כאילו שהיא תפסה אותם מתנשקים או משהו. אבל אני מניחה שרק חיפשו תירוץ להיפטר ממנו. הוא עשה את שלו בזה שהוא אמר לספנסר שג'ייסון שיקר ועכשיו הוא יכול ללכת.

אם כבר ג'ייסון, הוא לא יכול היה לחשוב על מוסד גמילה שלא נסגר כדי שלא יתפסו אותו בשקר (או לפחות שזה יהיה קשה יותר)?זה די ברור שזה נעשה ככה רק כדי שדין יגיד לספנסר שהמוסד הזה סגור ואז היא תגלה שג'ייסון שיקר.
אז איפה ג'ייסון היה? אין לי מושג. זה יכול להיות הרבה דברים.

אהבתי את השמלה שאשלי לבשה בסצינה הראשונה שלה עם האנה בבית שלהן. היא הייתה ממש יפה.

התצוגה של השמלות הייתה נורא מוזרה. השקרניות היו הדוגמיות היחידות? כי אם כן, היא בכלל התקיימה? לפי מה שהבנתי רק ארייה הלכה על המסלול. ולמה היו צריכים בכלל דוגמניות ברגע האחרון? אני יודעת שהאנה נידבה את השקרניות ושאף אחד לא ביקש מהן ובכל זאת זה מוזר שיום לפי לא סגרו כבר את כל הדוגמניות לאירוע. אהבתי את זה שג'סיקה שאלה את אשלי אם היא ביקשה מהשקרניות או שהן התנדבו. הייתה לי הרגשה שג'סיקה מבינה שהשקרניות לא סתם התנדבו להופיע בתצוגה. וג'סיקה אגב ממש מפחידה.

ספסנר נורא מוזרה. היא רצה לבד ביער בשמלת כלה, בלי נשק ובלי עזרה. מה נסגר איתה? כשהיא נתקע במלכודת חשבתי שנקרעה לה השמלה ושהיא נשארה עירומה או משהו. שמחתי לגלות שטעיתי.

בפלאשבק עם ורוניקה ואליסון היה נראה לי בהתחלה שאליסון באה בכוונה טובה ושהיא באמת רצתה לעזור אבל אז פתאום התחושה שלי השתנתה והיה נראה לי שהיא קצת מגחכת על המצב.

ולרוחמה כהן- מזל טוב באיחור ליומולדת.

a silver cat

New member
עוד משהו

לגבי פייג'. מצד אחד אני לא חושבת שיש לה רק כוונות טובות ויש מצב שהיא ניסתה לפגוע באליסון ע"י זה שהיא כתבה את הפתק למשטרה אז אני כן קצת כועסת עליה, אבל מצד שני אני גם מרחמת עליה. זה די ברור שלאמילי אכפת יותר מאליסון מאשר ממנה.

תודה

התצוגה הייתה מוזרה בעוד היבט. למה היא ערכה את התצוגה בבית? ממתי עורכים תצוגות אופנה בבית? למה היא לא שכרה אולם? בכסף שנתנה לה ורוניקה, אני חושבת שהיא יכלה לבצע את התצוגה בהילטון.

כן, הבנות הלכו על המסלול, אבל הראו לנו רק את מאחורי הקלעים. וספנסר באמת מצחיקה מי עוקב אחרי מישהו בשמלה לבנה שרואים אותו למרחק??

למעלה