עונה 4 פרק 15

a silver cat

New member
עונה 4 פרק 15

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה, אני חושבת שזה יותר בולט ככה.

אז מה דעתכם על הפרק? לא לשכוח לסמן ספויילרים.

a silver cat

New member
דעתי

הפרק היה נחמד בסה"כ. לא מדהים, אבל היו בו כמה דברים טובים.

הגילוי שלהאנה ומייק היה קטע היה מפתיע, אבל בסופו של דבר זה לא באמת הוביל לשום מקום ודי בזבזו זמן על נסיון ההסתרה של האנה. למרות שדי מובן לי למה היא ניסתה להסתיר את זה. אהבתי את התגובה של ארייה לנושא, שזאת היסטוריה ושבכל מקרה אין סיבה שזה יפריע לה. אם כבר ארייה, היה ברור שסוזי קלולס זאת היא. זה היה משעשע איך שהיא אמרה "לא, זאת אני". הטון דיבור שלה היה משעשע.

מעניין אותי מה עזרא עשה במחשב של האנה. קראתי שחושבים שהוא שיחק עם הג'יפיאס של אמילי ובגלל זה היא טעתה בדרך.
אגב, אם זה נכון והוא באמת שיבש את הג'יפיאס כדי שהבנות יתקעו ויגיעו לבקתה "שהוא שומר לחבר" ומשם הוא ייקח את היומן, אז זה קצת משונה הסיפור. איך עזרא יכול היה לדעת מראש שהוא צריך להראות לארייה את הבית הזה? הרי כשהוא הראה לה אותו הוא לא ידע שלבנות יש את היומן (או שכן?) או שהן יסעו למקום הזה (או שכן?).
בהתחלה לא הבנתי איך עזרא ידע שהשיחה של אשלי תהיה מספיק ארוכה (ואמנם לא חשבתי על זה בזמן הצפייה, אבל איך הוא בכלל ידע שיתקשרו אליה) אבל אנשים העלו את הרעיון שהוא אמר למישהו שיתקשר אליה. וכשאשלי חזרה היה ברור שיראו אותו יושב שם.

מעניין מה אלו ההקלטות שעזרא הקשיב להן. עם מי אליסון מדברת שם? עם גברת גרימוולד? אולי עזרא גנב את הקלטות? הרי גברת גרימוולד אמרה שגנבו את ההקלטות של השיחות.

אני לא בטוחה עם השיחה בין אמילי לאליסון הייתה אמיתית או חלום. והיה לי די ברור שאליסון לא תגיע לפגישה. גם היה נדמה לי שמישהו עקב אחרי אמילי.

לא הבנתי למה ספנסר הופתעה כשאבא שלה אמר לה שאמא של טובי מתה בגלל תאונה. הרי היא ידעה זאת הייתה תאונה. אולי היא הופתעה שלא מתכוונים לעשות שום דבר בקשר לזה. ולא הבנתי, טייחו את המקרה כי היה עוד חולה שם? למה, כי לא רצו שהוא יואשם ברצח (או בהריגה או מוות ברשלנות או מה שזה לא יהיה)? מי זה החולה הזה וכמה השפעה יש לו או למשפחה שלו? אני מניחה שיתברר שזה מישהו שאנחנו כבר מכירים.
אני גם לא בטוחה שג'סיקה אמרה לספנסר את האמת לגבי הסיבה שהיא מתייעצת עם אבא שלה.
אגב, אני ממש אוהבת את הסצינות של ספנסר ואבא שלה.

בסוף היה קטע טוב שארייה וספנסר ננעלו בחדר וראו את מי שהלך בחדר. אני מניחה שזה היה עזרא אבל לא בטוח. בהתחלה חשבתי שעזרא יפתח את הדלת וישחק אותה מופתע שהשקרניות שם (הרי הוא מכיר את הבית ויש לו מפתח אז זה לא יהיה מוזר אם הוא יהיה שם) אבל אני שמחה שזה לא קרה. ובסוף היה ברור שזה טראביס בדלת.

כמה דברים

קודם כל לדעתי זה טוב שפתחת הודעה, זה באמת הרבה יותר בולט ככה, וגם אני בעצמי שקלתי לפתוח.

עכשיו בקשר למה שכתבת - מה זה פרק בסדר? סוף סוף פרק מותח מהרגע הראשון ועד האחרון. פרק מגובש, שכל כולו מוקדש לעליה ולא לדברים שמסביב.

עכשיו עזרא ידע שהיומן נמצא אצל הבנות, כי הוא עקב אחריהן בבית ספר, וראה שהיומן אצלהן. הוא התעסק עם הג'י פי אס של אמילי, וראו זאת בכותרות הסיום, והוא ידע להביא אותם בדיוק לנקודה שאריה תחשוב להוביל את הבנות לבקתה. עזרא הוא זה שנכנס לתוך הבית, ראו אותו מגיע במכונית, וכן הוא דאג להעסיק את אשלי, וראו שזאת הייתה שיחת מריחה, כדי שעזרא ישוטט בבית בלי שיפריעו לו. בכלל עזרא כA זאת פשוט הברקה, ונחמד לראות את A בפנים ולא רק את הקפוצ'ון השחור.

לא אהבתי את ספנסר הפרק הזה, חשבתי שהיא הייתה מגעילה לאימא של אליסון. ודיברה אליה לא יפה. לא כך אמורה להתנהג נערה מחונכת, לדבר כמו פרחה מהרחוב בחוסר טקט וטעם.

a silver cat

New member
תראי

את צודקת שהפרק הזה היה מוקדש לעלילה ולא לדברים שוליים, אבל בתכלס מה באמת גילינו? שלהאנה היה פעם קטע עם מייק?זה מפתיע אמנם אבל די חסר משמעות, בעיקר כי זה קרה לפני המון זמן. או משהו עמום על זה שטייחו את התאונה של אמא של טובי בגלל חולה אחר? הבנות אפילו לא מצאו את המחבוא של אליסון או גילו משהו משמעותי מהיומן. לא אמרתי שהיה פרק בסדר, אמרתי שהיה פרק נחמד עם כמה קטעים טובים (שבאופן אירוני הרבה מהם כללו את עזרא, הדמות שעד הגילוי הייתה הדמות שהכי שיעממה אותי).

עזרא ראה את היומן אצל הבנות אחרי שהוא הראה לארייה את הבקתה. אבל יכול להיות שהוא הניח שהיומן אצלן כי הוא שם לב שזה לא במאורה ברייבנסווד. האמת שלא כל כך הבנתי מה היה בסצנת הסיום, אמרתי את הקטע עם הג'יפיאס כי ראיתי את זה בפורום אחר. ואת צודקת שעזרא כA (או כמישהו רע) זאת הברקה.

אני לא קלטתי שהשיחה הייתה שיחת מריחה. לפעמים אני תמימה, מה אני אעשה?

אני מניחה שזה היה עזרא שנכנס לבית אבל לא ראינו את זה בוודאות, אז הכותבים תמיד יכולים להגיד לנו שזה היה מישהו אחר ועזרא נסע למקום אחר בכלל.

לא היה אכפת לי שספנסר צעקה על ג'סיקה. אבל אני חושבת שהיא לא הייתה צריכה לעשות את זה במקום ציבורי.

זה לא מה שגילינו

זה הצורה שבה היה הפרק ערוך. אני נהניתי, לא השתעממתי מול המסך. וכן, את צודקת, הוא באמת הסיק שהיומן נמצא אצל הבנות, וממש שמח כשראה אותו על השולחן בינהן. אגב, וכבר אמרו את זה לא פעם בפורום, הבנות יודעות שעוקבים אחריהם, שמסתכלים עליהם, אז למה להניח את היומן על השולחן שכל אחד יכול לראות? למה לא להסתיר ולעשות את הכל בשושו ולא בפרסיה?

בסצנת הסיום, ראו את A משנה הוראות בגי'י פי אס.

לי זה מאוד הפריע שהיא צעקה עליה והדרך שבה היא אמרה מה שאמרה. זה היה מגעיל, לא כך אמורה לדבר נערה א מישהי יותר מבוגרת ממנה, ויותר מכך אימא של חברה שלה.

ואני לא מאמינה לו שהוא אוהב את אריה, לדעתי רצה לחדש את הקשר איתה כדי לשמוע על תוכניות שיש לה עם השקרניות

a silver cat

New member
זה לא ש

סבלתי כשראיתי את הפרק. היה לי סבבה. אבל אני מבינה את מה שאת אומרת.

כן, אני לא הבנתי מה A (עזרא?) עשה בסוף.

אל תשכחי שלג'סיקה היה רומן עם אבא של ספנסר ולכן כנראה ספנסר התעצבנה שאבא שלה נפגש איתה.

במשפט האחרון דיברת על עזרא? אם עזרא הוא באמת רע, ואני מאמינה ומקווה שכן, אז גם לדעתי הוא לא אוהב את ארייה.

such an angel

New member
נכון

ספנסר הפרק התנהגה בצורה מגעילה גם לאמא של אלי ובמיוחד להאנה
איפה הרוח החברתית שלך ?

ציפיתי בכל הלבבבבבבבב שהיומן לא יילקח מהן אבל זה היה כלכך צפוי..
פשוט רציתי להאמין שהכאב ראש הזה לא יקרה..
ואני שמחה שעזרא A או חלק מA כי סופסוף הדמות שלו מעניינת מישהו !

a silver cat

New member
מתי

ספנסר התנהגה לא יפה להאנה? כשהיא שאלה אותה למה היא קרעה דף מהיומן? אני דווקא חושבת שזה טוב שהיא עימתה אותה לגבי זה. הרי ספנסר לא ידעה מה כתוב שם ומבחינתה זה היה יכול להיות מידע משמעותי. אני מניחה שהיא הייתה יכולה לעשות את זה יותר בעדינות, אבל ככה היא, טמפרמנטית כזאת.

such an angel

New member

מצויין שפתחת שרשור חדש,
עדיף כך וזה בסדר גמור :)

לא זכרתי שגברת גרימוולד אמרה שנגנבו הקלטות זה זכור לי במאוד מעורפל..ואני מתה לדעת מה עזרא ראה במחשב שלו ומה הוא עשתה במחשב של האנה..

בקשר לאמילי, אני דווקא חושבת שזו הייתה מציאת כי מספיק כמה אפשר לחלום על אלי ? נכון שזה היה נראה כמו חלום אבל ככה זה היה נראה פעם גם בבית חולים עם האנה ואז הסתבר שהיא באמת הייתה שם !
וגם אני שמתי לב שמישהו עקב ביער אחריי אמילי, ברור שאלי לא תגיע..

אני חושבת שהיה פרק מעולה ושהגיע הזמן שנקבל פרק טוב אחריי הביזיון של שבוע שעבר.

ותודה לאל שקיבלו קצת תשובות ופרק מותח השבוע :)

a silver cat

New member

אני לא זוכרת באיזה פרק זה היה אבל מתישהו כשספנסר דיברה עם גברת גריימוולד אז היא אמרה לה שהקלטות של השיחות שלה עם אליסון נגנבו. ואם כבר הקלטות, למה עזרא הקשיב להן בבית ספר, מקום שיש בו המון אנשים? למה לא במקום פרטי יותר?

such an angel

New member

ואוווו אני אפתח בזה שלדעתי היה פרק מצויין

באמת שנהנתי לראות את הפרק הזה, ויכולתי להגיד "הנה הם חזרו לעצמם" לא לגמריי אבל התחילו להתעורר..

עם פתיחת הפרק באמת שהתעצבנתי מאוד על איך שהבנות יצאו על האנה, נו באמת מה ישלכן ?
אז היא החביאה את היומן, סבבה ! מה אתן יוצאות עלייה כאילו אין מחר ? היא לא הסתירה את היומן סתם כי היא רעה כמו אליף
וכי לא בא לה לספר כלום, היא אמרה למה היא עשתה את זה בגלל מה שכתוב שם אחת על השנייה.
ואני מבינה אותה גם אני לא יודעת אם הייתי משתפת ככה מהר את מה שכתוב שם אם המחיר שצריך לשלם זה שהחברות תיפגע.

שמחתי לראות סצנות של אליסון באמת שהתגעגעתי אלייה ואל הרוע הזה שלה, היא שחקנית מעולה לא להאמין שהיא בסך הכל בת 16 או 17.. והיא משחקת מדהים מדהים מדהים, כמו שחקנית מנוסה, התפקיד הזה מתאים לה במיוחד למראה החיצוני הביצ'י הזה שיש לה..
הסצנה של אליסון ואמילי, אני כבר לא יודעת מה חלום ומה מציאות שם, כמה אפשר לחלום על אלי ? אני מאמינה שהיא הייתה שם.

אמילי, כמה טיפשה את יכולה להיות ? את יודעת שצופים בכן כ-ל הזמן ! בכל רגע אפשרי, ואת מביאה את היומן לבית הספר?! לא רצינית. אבל - ייאמר לזכותה שהרעיון הזה שלה היה מקסים וחכם ביותר, לסמן כל אחת בצבע ? גאוני לגמריי.
מסודר, נקי ויעיל ! הופתעתי לטובה זה מתאים לספנסר..
הסצנה עם היומן הייתה מעולה, מהמעולות שראיתי, גם בבצפר וגם באוטו.. באמת שהתעניינתי והייתי מרותקת למסך

חבל לי שהשקרניות משקרות גם אחת לשניה, אריאה משקרת שהיא ועזרא לא ביחד ושהיא עוד עם גיי', שהדירה של דוד שלה, אמילי משקרת שהיא "עזרה לאמא שלה בסידורים" לא מספיק אתן שוחות בשקרים ? למה להוסיף עוד ועוד... חבל מאוד.
ועיצבן אותי שאריאה סיפרה לעזרא שהן יוצאות הערב, למה זה טוב ? בשביל מה ? לא צריך, ככל שיודעים פחות ככה יותר טוב
במיוחד בסדרה שלנו חחחח
ושאלה על מי אריאה דיברה כשהיא אמרה לעזרא "זה לא יהיה בסדר מבחינת שניכם" ? הוא ו... ?

מעניין אותי מאוד מאוד לדעת מה עזרא ראה במחשב של האנה, ולמה לעזאזל אין לה סיסמא במחשב ?@!
זה א' ב' פה ! לא מספיק מגלים כל מה שאתן עושות קצת אמצעי בטיחות!
בנוסף, העניין הזה ש.. עזרא בא לבקר בבית של האנה, יופי, הוא בוודאות אירגן שיחה לאמא של האנה,
אבל אמא של האנה, בתור אדם מנומס, מה את עוזבת אורח לבד בבית ? בואו נעזוב את זה שאנחנו יודעות שהוא לא הכי.. בטוח שיש, שהוא דיי מסוכן, היא לא יודעת מבחינתה הוא עוד אורח, אז את משאירה אותו לבד ? מה ברצינות ?

אני מאודאוהבת סצנות של ספנסר ואבא שלה וסצנות של ספנסר בכללי כי אני אוהבת את החוצפה והאומץ שלה...
ובפעם הראשונה ספנסר התנהגה בחוסר טאקט טוטאלי ! במה שהיא אמרה לגברת דילורנטיס...לא מתנהגים ככה לא משנה מה
אבל למרות הכל, אני אוהבת את ספנסר ואת החוצפה הזו שלה.
אני חושבת ש..ספסנר לא תגלה לטובי בדיוק מה אבא שלה אמר לה על ראדלי... ועכשיו הסיפור הזה הפך לטיפה יותר מעניין,
עדיין שולי אבל מעניין שאם זה לא התאבדות ולא רצח, מה זה יכול להיות? ולמה טשטשו את האמת ?

היו 2 סצנות הפרק שממש הצחיקו אותי, האחת - שהאנה הייתה באוטו והיא החליטה שהיא מגבירה את הרדיו, ואמילי אומרת לה באמת האנה? אנחנו מחפשות את החברה-הלא-מתה שלנו אנחנו לא ב"Spring Breakers" שזה במקרההה הסרט שהאנה (אשלי) שיחקה בו חח שעשע אותי המיני הומור הזה אם זה היה מכוון

והסצנה השנייה היא שהבנות היו בכזה אטרף כל אחת תפסה איזה לום, עץ מגרפה חחח וברגע שהן ראו את טראבס בדלת
היה לו מן פרצוף כזה של WTF ? חחחחחחח זה הצחיק אותי וצחקתי בקול !

הגילוי המפתיע של הפרק ! האנה+מייק ? מה @?! מפתיע כלכך ... מה הסיכוי.. ותגובה של אריאה הייתה מקסימה
באמת שזו הייתה תגובה חברתית לגמריי במקום! ואני שמחה שהאנה פתחה את זה איתן במקום לשמור את זה בבטן כלכך הרבה זמן...

אני באמת מבינה למה אני כלכך אוהבת את האנה, קל לי להזדהות איתה ואני מבינה אותה.
גם אני כמו האנה שקורה לי משהו רע אני עושה הכל רק כדי לא לחשוב על זה, ומראה שהכל בסדר מבחוץ ומנסה להעסיק את עצמי ותמיד להעביר את הנושא למשהו אחר..
והיה לי ברור שהבכי יגיע אלייה בסופו של דבר..
מסכנה שלי

אני מקווה שהיא תתחיל משהו עם טרארס הזה (איך רושמים את השם שלו לעזאזל?@) כי הוא נראה לי בן אדם טוב שידאג לה כמו שהיא צריכה !

נהנתי מהפרק ואני מחכה לשבוע הבא !

שבת שלום חברי פורום יקרים

a silver cat

New member

לדעתי הבנות לא ממש יצאו על האנה, הן בסך הכל כעסו ולדעתי די בצדק. לגיטימי שהן קצת יכעסו עליה שהיא הסתירה מידע חשוב כזה מהן. ובואי נודה על האמת, האנה הסתירה את זה כי היא התביישה שהן יגלו על הסיפור עם מייק. אני מבינה אותה והכל, ואני כנראה הייתי מתנהגת כמוה, אבל היא לא צדיקה בקטע הזה ואני מבינה את האחרות.
אגב, ממש שמחתי כשהיא סיפרה לבנות את האמת וכל הכבוד לה על זה.

הסצינה בין אליסון להאנה הייתה ממש טובה. והמשפט שאליסון אמרה להאנה בסוף על זה שייקח לה יותר זמן מהשאר למצוא בן זוג היה כל כך מרושע וכל כך אליסון.

לדעתי ארייה התכוונה לג'ייק. ואני מבינה את הבנות שהן מסתירות דברים. נכון שחברות אמורות לספר את האמת אחת לשנייה, אבל לפעמים יש דברים שרוצים לשמור לעצמנו. ארייה עדיין רשמית עם ג'ייק והיא לא בטוחה לגבי עזרא ואולי היא לא רוצה לפתוח את זה כרגע עם האחרות. ואמילי כנראה לא בטוחה מה העניין עם אליסון אז אולי היא העדיפה בינתיים לא לספר כלום (
לפרק הבא- לפי הפרומו בפרק הבא אמילי מספרת לספנסר שאליסון רצתה להיפגש איתה
)

זה שאמא של האנה הייתה כל השיחה בחדר הזה שהיא דיברה בו (זה היה המטבח?) ולא חזרה בכלל לחדר איפה שעזרא היה אמור להיות בו היה לא ממש אמין האמת היא. מעבר לזה, זה באמת מוזר להשאיר אורח לבד בלי השגחה. זה גם לא בטיחותי וגם לא ממש מנומס.

אני מניחה שהאדם שהיה עם אמא של טובי על הגג היה מישהו בעל השפעה ובגלל זה טייחו את הסיפור הזה.

גם אני שמתי לב לקטע עם spring breakers. למרות שנראה לי שאמילי אמרה spring break אבל מספיק קרוב.

אני גם אהבתי את התגובה של ארייה לסיפור של האנה ומייק ואת זה שהאנה סיפרה לבנות את האמת.

קוראים לו טראביס.

למעלה