ואוווו אני אפתח בזה שלדעתי היה פרק
מצויין
באמת שנהנתי לראות את הפרק הזה, ויכולתי להגיד "הנה הם חזרו לעצמם" לא לגמריי אבל התחילו להתעורר..
עם פתיחת הפרק באמת שהתעצבנתי
מאוד על איך שהבנות יצאו על האנה, נו באמת מה ישלכן ?
אז היא החביאה את היומן, סבבה ! מה אתן יוצאות עלייה כאילו אין מחר ? היא לא הסתירה את היומן סתם כי היא רעה כמו אליף
וכי לא בא לה לספר כלום, היא אמרה למה היא עשתה את זה בגלל מה שכתוב שם אחת על השנייה.
ואני מבינה אותה גם אני לא יודעת אם הייתי משתפת ככה מהר את מה שכתוב שם אם המחיר שצריך לשלם זה שהחברות תיפגע.
שמחתי לראות סצנות של אליסון באמת שהתגעגעתי אלייה ואל הרוע הזה שלה, היא שחקנית מעולה לא להאמין שהיא בסך הכל בת 16 או 17.. והיא משחקת מדהים מדהים מדהים, כמו שחקנית מנוסה, התפקיד הזה מתאים לה במיוחד למראה החיצוני הביצ'י הזה שיש לה..
הסצנה של אליסון ואמילי, אני כבר לא יודעת מה חלום ומה מציאות שם, כמה אפשר לחלום על אלי ? אני מאמינה שהיא הייתה שם.
אמילי, כמה טיפשה את יכולה להיות ? את יודעת שצופים בכן כ-ל הזמן ! בכל רגע אפשרי, ואת מביאה את היומן לבית הספר?! לא רצינית. אבל - ייאמר לזכותה שהרעיון הזה שלה היה מקסים וחכם ביותר, לסמן כל אחת בצבע ? גאוני לגמריי.
מסודר, נקי ויעיל ! הופתעתי לטובה זה מתאים לספנסר..
הסצנה עם היומן הייתה מעולה, מהמעולות שראיתי, גם בבצפר וגם באוטו.. באמת שהתעניינתי והייתי מרותקת למסך
חבל לי שהשקרניות משקרות גם אחת לשניה, אריאה משקרת שהיא ועזרא לא ביחד ושהיא עוד עם גיי', שהדירה של דוד שלה, אמילי משקרת שהיא "עזרה לאמא שלה בסידורים" לא מספיק אתן שוחות בשקרים ? למה להוסיף עוד ועוד... חבל מאוד.
ועיצבן אותי שאריאה סיפרה לעזרא שהן יוצאות הערב, למה זה טוב ? בשביל מה ? לא צריך, ככל שיודעים פחות ככה יותר טוב
במיוחד בסדרה שלנו חחחח
ושאלה על מי אריאה דיברה כשהיא אמרה לעזרא "זה לא יהיה בסדר מבחינת שניכם" ? הוא ו... ?
מעניין אותי מאוד מאוד לדעת מה עזרא ראה במחשב של האנה, ולמה לעזאזל אין לה סיסמא במחשב ?@!
זה א' ב' פה ! לא מספיק מגלים כל מה שאתן עושות קצת אמצעי בטיחות!
בנוסף, העניין הזה ש.. עזרא בא לבקר בבית של האנה, יופי, הוא בוודאות אירגן שיחה לאמא של האנה,
אבל אמא של האנה, בתור אדם מנומס, מה את עוזבת אורח לבד בבית ? בואו נעזוב את זה שאנחנו יודעות שהוא לא הכי.. בטוח שיש, שהוא דיי מסוכן, היא לא יודעת מבחינתה הוא עוד אורח, אז את משאירה אותו לבד ? מה ברצינות ?
אני מאודאוהבת סצנות של ספנסר ואבא שלה וסצנות של ספנסר בכללי כי אני אוהבת את החוצפה והאומץ שלה...
ובפעם הראשונה ספנסר התנהגה בחוסר טאקט טוטאלי ! במה שהיא אמרה לגברת דילורנטיס...לא מתנהגים ככה לא משנה מה
אבל למרות הכל, אני אוהבת את ספנסר ואת החוצפה הזו שלה.
אני חושבת ש..ספסנר לא תגלה לטובי בדיוק מה אבא שלה אמר לה על ראדלי... ועכשיו הסיפור הזה הפך לטיפה יותר מעניין,
עדיין שולי אבל מעניין שאם זה לא התאבדות ולא רצח, מה זה יכול להיות? ולמה טשטשו את האמת ?
היו 2 סצנות הפרק שממש הצחיקו אותי, האחת - שהאנה הייתה באוטו והיא החליטה שהיא מגבירה את הרדיו, ואמילי אומרת לה באמת האנה? אנחנו מחפשות את החברה-הלא-מתה שלנו אנחנו לא ב"Spring Breakers" שזה במקרההה הסרט שהאנה (אשלי) שיחקה בו חח שעשע אותי המיני הומור הזה אם זה היה מכוון
והסצנה השנייה היא שהבנות היו בכזה אטרף כל אחת תפסה איזה לום, עץ מגרפה חחח וברגע שהן ראו את טראבס בדלת
היה לו מן פרצוף כזה של WTF ? חחחחחחח זה הצחיק אותי וצחקתי בקול !
הגילוי המפתיע של הפרק ! האנה+מייק ? מה @?! מפתיע כלכך ... מה הסיכוי.. ותגובה של אריאה הייתה מקסימה
באמת שזו הייתה תגובה חברתית לגמריי במקום! ואני שמחה שהאנה פתחה את זה איתן במקום לשמור את זה בבטן כלכך הרבה זמן...
אני באמת מבינה למה אני כלכך אוהבת את האנה, קל לי להזדהות איתה ואני מבינה אותה.
גם אני כמו האנה שקורה לי משהו רע אני עושה הכל רק כדי לא לחשוב על זה, ומראה שהכל בסדר מבחוץ ומנסה להעסיק את עצמי ותמיד להעביר את הנושא למשהו אחר..
והיה לי ברור שהבכי יגיע אלייה בסופו של דבר..
מסכנה שלי
אני מקווה שהיא תתחיל משהו עם טרארס הזה (איך רושמים את השם שלו לעזאזל?@) כי הוא נראה לי בן אדם טוב שידאג לה כמו שהיא צריכה !
נהנתי מהפרק ואני מחכה לשבוע הבא !
שבת שלום חברי פורום יקרים