עונה 3

NivO2

New member
עונה 3

טוב בשעה טובה התחלתי לראות את העונה השלישית, אז כמה השגות מה נסגר עם סטארק? הוא טוב, הוא משוגע, הוא עוזר, הוא פוגע הוא נחמד הוא לא וכו', יש מי שיגיד שזה בגלל שהוא רב גוני, אני חושב שהוא סתם מעצבן. אהבתי את הפרק השני Suns n' lovers בעיקר את הקטע שרייג'ל יוצא מלך ( כמו תמיד ) ואומר לצי'אנה מה הוא חושב עליה שהיא בוגדת בדארגו ואני מצטט: chiana:" keep your lips shut Ragel: "you do the same with your legs

MaceWindu

New member
סטארק סטארק סטארק... ../images/Emo58.gif

סטארק- סטארק טוב.. אפילו טוב מאוד, הוא עוזר הרבה להמשך העונה..

NivO2

New member
דרך אגב *ספויילר*

אם כבר בעונה שלישית עסקינן לא הבנתי מאיפה ג'ול הגיעה, או יותר נכון למה היא והבני דודים שלה היו בתאי הקפאה?

Chakotay

New member
אמממ (ספוילר)

ג'ול היא מגזע שקרוב מאוד לגזע של קרייטון(חח בני האדם כמובן), הם היו בתאי ההקפאה בגלל שהקפיאו אותם כי הם היו חולים, ג'ול לעומת זאת לא הייתה חולה והיא לא יודעת למה הקפיאו אותה, כמובן שגרונצ'ליק השתמש בהם כחלקי חילוף.

Dark Muse

New member
יש אולי שתי סיבות

למה סטארק משוגע קצת. או בגלל שסקורפיוס ענה אותו במשך המון זמן בכסא הארורה, ויש אולי עוד סיבה שקשורה למיני סידרה אז אני לא רוצה להרוס... בכל אופן סטארק הוא טוב, הוא פשוט קצת פראנויד...

eve6

New member
סטארק מעצבן?? ../images/Emo12.gif

סטארק מקסים

varty

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif למיני

הוא מקסים כמובן!!!
בצ'ט שהיה עם קלודיה ובן על המיני סידרה. קלודיה דיברה על הסצנה שג'ון בעזרת מכשיר הפלאים מכניס את ארין להריון בשנית. אז היא מספרת שהפרצוף שפול (השחקן שמשחק את סטארק) עושה כשהוא רואה מה ג'ון עושה לארין הוא בלתי נשכח. אז כמובן שהלכתי לראות את הקטע. והתפוצצתי מצחוק. סטארק ענק!!! כדאי לכם לראות שוב את הקטע.
ואם כבר קטעים מצחיקים - הקטע שהם נכנסים כשבויים ללא נשק . כולם נכנסים נורמלי ורק לארין מצפצפים המכשירים לגילוי נשק. היא מוציאה אקדח קטן ואומרת סליחה . שכחתי להוריד אותו. המכשירים ממשיכים לצפצף והיא מוציאה איזה עוד שלושה אקדחים מוסתרים...חחחחחחחחחחחחחח...ענק

למעלה