עונה 3, פרק 8

עונה 3, פרק 8

האומנם?
מחזקים אצבעות שהיום, כן, היום תשודר תוכנית אחרי הפסקה של חודש.
בואו להביע את דעתכם על התוכנית
איזה מתמודדים אהבתם / לא אהבתם
מה חשבתם על המנטורים בתוכנית זו?

trilliane

Well-known member
מנהל
היה ברור לי לחלוטין שאחרי הפסקה של חודש זה מה שחייבים לעשות

כך או אחרת; לא ציפיתי שזה יהפוך לתכנית שלמה, אבל בדיעבד נשארו מעט מאוד מקומות פנויים בנבחרות, אז זה באמת הרבה מתמודדים, ורוצים להזכיר את כולם למי שכבר הספיק לשכוח או פספס. לגיטימי.

Uri04

New member
לא יודע... בינתיים אף מתמודד לא מלהיב אותי

מקווה שעוד תהיינה לנו הפתעות עם סגירת הנבחרות.

trilliane

Well-known member
מנהל
העונה יש דווקא כמה וכמה שמלהיבים אותי

וכן אני מתבאסת כי כמו תמיד ברור לי שרובם יעופו כבר בדו-קרב ויותר לא נראה אותם ונישאר עם הרבה שלא מעניינים אותי כלל...
יא אללה איזה פורמט מחורבן (הדו-קרב).
&nbsp
אורטל אופק מוכשרת (וכבר עם קבלות); ספיר פוקס (החברה של מישה) מעניינת; תמרה פרץ (ביג מאמא) מסקרנת; דר ואורין הרדיואקטיביות הפגיזו באודישן איכותי ומהוקצע (מהבודדים שחזרתי אליהם שוב ושוב כי הוא פשוט עושה לי טוב לאוזן, ולא הכרתי את השיר לפני כן; אחרי ששמעתי את הביצוע המקורי ההערכה שלי אליהן רק גדלה).
&nbsp
אבל יותר מכולם לאביב יש נבחרת מ-ע-ו-ל-ה, חזקה מאוד, עם זמרים כמו אייל כהן (הפסנתרן התימני שדפק ביצוע ל"אגדה יפנית"); תמר עמר החמודה בעלת הקול המיוחד; כנרת הנדלס האנרגטית להפליא (בלי היד); ארינה פופובה מיוחדת ומקצועית (הפסנתרנית הרוסייה); יהל יצחק (בוב דילן עם המפוחית והגיטרה) מקסימה; טום אטיאס בעל הקול וסיפור החיים הלא שגרתי (שינוי מין)... וגם השאר טובים (פשוט פחות הלהיבו אותי אישית, בפרט החבר האוסטרלי של אביב) ומבאס שחלקם ייעלמו כ"כ מהר.
&nbsp
רק אצל שלומי השנה יש כמה בנות חמודות אבל אין ממש הברקות.

danlevin1

New member
איך לא הזכרת את מורן מגל

האודישן שלה בעיניי היה האודישן הכי טוב בתולדות התוכנית , כן יותר מיובל דיין
היא מזכירה לי את איימי לי מאוונסנס וכבר יצא לי להוריד את כל השירים של מורן מהYOUTUBE , הבחורה פשוט פצצת כישרון
השירים יפים אחד אחד והקול שלה יפהפה

חוץ מזה , אני אוהב את דר ואורין שהפגינו הרמוניה יפה , ספיר פוקס שהיא גם מוכשרת והיא החברה של מישה שאהבתי מאוד בעונה הקודמת , לאביב גפן יש מלא בחורות נהדרות : תמר עמר , כנרת הנדלס,לני גומל , מיכל כהן , יהל יצחק ולשלומי שבת יש את עמית עמוס ושובל עמיאל

trilliane

Well-known member
מנהל
בקלות: היא לא הלהיבה אותי...

כל הנבחרת של אביב טובים אחד אחד, אבל היא לא עשתה לי את זה.

לא הפסדת כלום

זאת הייתה תוכנית סקירה של כל אלה שהתקבלו לנבחרות, ואת המנטורים מדברים עליהם. אם בכל זאת את רוצה לצפות או ביו-טיוב או באתר רשת. בכל מקרה אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, היום יש גם פרק.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא באמת היה פרק 8 אלא פרק סיכום ביניים בשם "קולות מנצחים"

שימי לב למספור באתר רשת:
http://reshet.tv/Shows/The_Voice_Israel/episodes/
פרק 8 הוא הפרק ששודר ביום שני (פרק האודישנים הלפני אחרון) ופרק 9 הוא פרק האודישנים האחרון.
כדאי לסכרן את מספור הפרקים בפורום אחרת סתם יווצר בלבול (לטובת מי שעוקב באתר של רשת או ביוטיוב למשל).

למעלה