עונה 3, פרק 6

עונה 3, פרק 6

שוב עבר חלף לו שבוע
ואנחנו ביום ראשון,
והיום בערב האודישנים ממשיכים
אז מי יצטרף היום לנבחרות של מוש, שלומי, אביב ושרית?

האם היה מתמודד שרציתם שימשיך, ולא הסתובבו אליו?
האם היה מתמודד שהסתובבו אליו, ולא הבנתם איך???

שתפו אותנו בהרחבה, לא לחסוך מילים, על דעותיכם על הפרק

danlevin1

New member
פרק טוב

הבולטות : יהל יצחק שנתנה ביצוע יפה לשיר של בוב דילן
לני גומל עם קול חזק וביצים ללכת עם אביב אחרי שהוא קטל אותה
(הבן אדם הזה אמיתי?)
נוי אייזן בביצוע יפה לשיר של פינק

לגבי אוהד ריין אני צריך לשמוע עוד כדי להחליט

פרק מוזר

בהמשך לדיון שנפתח פה, אני חושבת שדי נגמרו להם המתמודדים ולכן הם מייבאים זמרים מתחילים שיקבלו חשיפה.
לא ברור למה מישהי שעומדת להוציא דיסק ראשון צריכה את דה וויס, או ההוא מאוסטרליה שעובד עם אביב גפן.
בעיניי המנטורים מיועדים לאנשים שהשירה הוא תחביב והם רוצים להפוך אותו למקצועי. לא ברור לי מה המנטורים יכולים לעזור לזמרים מקצועיים

גםצופה

Member
מנהל
לדעתי אביב

זיהה ישר את אוהד ולכן הוא הסתבובב אליו - הרי לרוב כשמגיע משהו מוזיקאלי ברמה גבוהה הם לא מסתובבים בכלל...

trilliane

Well-known member
מנהל
ברור שהוא זיהה אותו ישר... ראו שהוא היה מרוצה

אני תוהה אם הוא היה מזהה אותו מיד אלמלא שר שיר שלו (שאביב היחיד שמכיר מביניהם, כנראה).

גםצופה

Member
מנהל
הוא אמר את זה

בהמשך...
אבל לא ידעתי ישר על ההתחלה (כשהוא הסתובב) שהוא הכיר/זיהה אותו...

trilliane

Well-known member
מנהל
זה היה ממש מגניב!
אהבתי מאוד.

בכלל, אהבתי אותה מהרגע הראשון, לא הבנתי מה לקח להם כ"כ הרבה זמן להסתובב... מתחו לי ת'עצבים קצת.

הופתעתי שהיא אמרה שהיא תימנייה, ממש לא נראית.

xjoiq

New member
דעתי על פרק 6

קודם כל לפני התייחסות למתמודדים יש לי בעייה מאוד בולטת עם המנטורים:

אפשר לראות שהמנטורים מתגלים כממש חסרי בטחון להסתובב למתמודדים.
זה הופיע גם בתוכניות הקודמות אבל המצב רק הולך ומחמיר. הם כאילו רוצים שיחזיקו להם אחד לשני את היד כשהם מסתובבים,בגדר "נסתובב ביחד או לא נסתובב בכלל".
כאילו הם באים עם שיתוק והמנטור/ים שלידם צריכים לעשות להם פיזיוטרפיה מיוחדת שתשחרר אותם מאותו שיתוק.
מה אתה לא מוזיקאי מנוסה?אין לך אוזניים?
חאליק! אם המתמודד טוב ונראה לך מוכשר ובא לך עליו מה אתה בונה על המשוב שהמנטור השני הוא זה שיחליט בשבילך ורק אם הוא מוצא חן בעיניו רק אז תחליט אם להלחם עליו או להתעניין בו..
3 מנטורים מתוכם כבר היו ב-2 עונות שלמות ולמרות זאת הם לא קיבלו יתר בטחון וקורטוב אסרטיביות אלא דווקא הפוך ודווקא מוש החדש אצלו יחסית הבעייה הכי פחות חריפה מבין הארבעה למרות שגם קיימת לא מעט.

בכל זאת מוש הוא רכש לתוכנית הזאת ואם לא הוא ההפקה היתה צריכה להמציא אחד כזה.
הוא הציל מתמודדת נוי אייזן שאם לא היו מסתובבים אליה היה עושה לי חשק להתנתק מהתוכנית. והוא עשה את זה גם בצורה אלגנטית תוך שהוא מנצל עד תום את אותה תסמונת חוסר הבטחון של המנטורים. (לפחות חצי נבחרת שלו הם כשרונות מצוינים שהיו עלולים ליפול מחוץ לתוכנית אלמלא מוש)
בשבילי נוי אייזן היא הכשרון הווקאלי הבולט בתוכנית מס' 6.

המתמודדת השנייה שהרשימה אותי יחסית והייתי מגדיר אותה בתור פספוס מסוים של התוכנית ונהניתי מהקול שלה יותר מ-לא מעט זמרות בלדות שקיימות ופעילות בארץ היא לימור בלס.
(למרות שמוש אולי קצת צודק בביקורת שלו עליה אבל אפילו בגבוהים שהיא פחות טובה שם היא עדיין נעימה למדי וחבל שלא היה המנטור שהיה עובד איתה ומפתח אותה ומשביח אותה)

עוד מתמודדת לא רעה היתה זאת שעשתה את בוב דילן יהל יצחק למרות שיש לה משהו בקול שלא נותן לי לעוף עליה לגמרי.

לני גומל היא משהו מעניין בפתיחות המולטי ז'אנרית שלה מערב ומזרח. באמת יהיה מעניין לשמוע מה יצא ממנה בדילול המניירות שלה וטוב שהיא בחרה באביב.

עומרי פילס הוא גם מתמודד לא רע והסלסולים שלו דווקא היו נעימים יחסית.

אוהד ריין הוא מוזיקאי מוכשר למרות שאני לא מתחבר חזק לז'אנר שלו אבל המוזיקליות הטובה שלו מחפה חלקית על זה. ועדיין הוא נשמע נעים לאוזן.

זה ממש נכון!

זה באמת היו אחד הדברים שהפריעו לי בפרק. הראו יותר מידי אודישנים שהמנטורים לא הסתובבו אליהם. זה היה קצת מתיש.
דבר אחר, אם יש התלבטות לגבי מתמודד, ממש יש סיעור מוחות בין הכיסאות. כן להסתובב, לא להסתובב.
מסכנים המתמודדים ששרים את נפשם, ומתרגשים ולחוצים. ממש נראה כאילו משחקים בהם

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה כאילו הם באמצע הסכמים קואליציוניים!

אשכרה לא הבנתי את כל הדיונים האלה ביניהם, בפרט לא כשיהל החמודה דפקה ביצוע מצוין לבוב דילן... ייבשו אותי (וגם אותה).

danlevin1

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

לחברים שלי
זה חירפן אותי איך הם מחכים לאישור של המנטור השני כדי להסתובב
אין להם דעה משל עצמם , אין להם ביטחון
והכי עצבן אותי המשפט של מוש , למרות שעד עכשיו הוא הציל את נוי אייזן ואוטל אופק
אבל המשפט שהוא אמר : "החלקים הפחות טובים בשירה שלך גרמו לי להסתובב"
זאת אומרת שאם היא הייתה שרה את כל השיר באופן טוב ומקצועי הוא לא היה מסתובב

מבחינתי , לני גומל הכי מוכשרת , אחר כך יהל יצחק ונוי אייזן

מלח גס

New member
חבל שהם מושפעים מלחץ חברתי ולא מדעה אישית

הרבה פעמים , הם אוהבים , מתלהבים, משבחים אבל מה? לא מסתובבים.... הם לא יודעים להחליט על פי הדעה שלהם.

זה לא צריך להיות קשה, אהבת? תסתובב! לא אהבת? אל תסתובב!

גםצופה

Member
מנהל
גם בעונות הקודמות

ראו את המצוקה האם להסתובב או לא... אל תשכח/י שלכל מנטור יש כמות מוגבלות של מתמודדים בנבחרת ולכן הוא שוקל טוב אם להסתובב או לא...

זה לא כמו בכוכב נולד/הבא שהם מחליטים יחד אם לקבל את המתמודד לתוכנית...

xjoiq

New member
העונה זה גם מוגזם הרבה יותר וגם נראה כמו קרטל

שכל מנטור ישקול לבד ולא יחליט להסתובב רק אם מישהו אחר הסתובב ושלא יהיה תלוי בהמלצת המנטור השני שיחזיק לו את היד. העונה זה סתם נראה כמו קרטל מגעיל.

didalf

Well-known member
לא ראיתי אבל

ראיתי ביוטיוב שניים שסיקרנו אותי:

אוהד - אוח ההתלהבות של אביב הייתה כזאת חמודה, הוא היה כזה פאנגירל

אם כי באמת לא ברור לי מה זמר מקצועי עם להקה שמצליח בחו"ל עושה בדה וויס ואני גם חושבת שזה לא פייר כלפי זמרים צעירים ופחות מנוסים.
אבל אני לא חושבת שאביב יקח אותו לגמר. הוא רק צריך מקפצה לפרסום כמו גיא ויהל שלא הגיעו לגמר אבל עכשיו מצליחים.
גם באמת קצת בעייתי שהוא חבר של אביב ואביב די הזמין אותו לתוכנית, מצד שני הוא אמר את זה בגלוי אז זה הופך את זה לבסדר איכשהו.

הבחורה עם המפוחית - גם השיר שהיא ביצעה באודישן היה יפה והיא שרה יפה והמפוחית זה מגניב.
אבל מה שהכי אהבתי זה כשהיא בחרה באביב היא התחילה פשוט לנגן את עונות, מלכה
ואז הוא עלה לשיר איתה, חמוד
איזה ברת מזל היא
והיא המשיכה לשיר את החלק שלה ושינתה טיפה ועשתה את זה ממש יפה. לא ראיתי הרבה אודישנים אבל אני בעדה בינתיים.

אני גם מסכימה אגב עם מישהו שכתב פה שזה ממש מעצבן שהם כל הזמן מתייעצים ביניהם ומסתכלים אחד על השני לראות מי עוד מסתובב.
אני לעונה הבאה מציעה לשים מחיצות בין המנטורים שלא יראו מי מסתובב למי. יהיה יותר מעניין, ואמיתי.

ובאמת מה הקטע של שלומי כל הזמן עם עדות? את כולם הוא שואל.

בתחילת השרשור

שמתי את הקטע שלה. זה היה כל-כך יפה ומקורי שבמקום להגיד את שם המנטור היא ניגנה את השיר שלו, שהמילים ממש התאימו.
ומחיצות זה באמת רעיון טוב. אולי זה יהפוך את האודשינים ליותר אמיתיים
ולגבי העדות, הוא שאל רק את ההוא מראש העין, וזה רק בגלל שהוא מראש העין

didalf

Well-known member
אני זוכרת שהרבה הוא שואל

מאיזה עדה הם, בהרבה תוכניות לאורך העונות.
בד"כ אח"כ הוא מתרץ את זה כי הוא רוצה לדעת על איזה מוזיקה הם גדלו בבית.

וכן אח"כ ראיתי שגם שמת את זה בתחילת השרשור, יצאה מלכה

אני ראיתי בפייסבוק תמונה שלה שרה עם אביב אז הייתי צריכה לבדוק ביוטיוב מה קרה שם

ואגב המלצונת, אם כבר פרסמת את הפורום בחתימה כדאי שגם תשימי קישור

למעלה