עונה 3, פרק 11

את ההפקה מעניין
כמה אנשים צופים בתוכנית, וכמה כסף היא מרוויחה. מעבר לכך, יש שם הפקה מוסיקלית מהטובות בארצנו. מבססת את דבריי על מתמודדים שעזבו את התוכנית. ועכשיו:
1. זכותך לחשוב ככה. לדעתי לכל המנטורים אכפת מכל המתמודדים, וזה יותר בולט ככל שמתקדמים בשלבי התחרות.
2. הדו-קרב, לדעתי, נקבע על-ידי ההפקה ומטרתו ליצור עניין ומתח אצל הצופים. ולשמוע את המנטורים אומרים בכל הווריציות האפשריות את המשפט: "זה כל-כך קשה, איך אני יכול לבחור?" ואחד מהשיטות זאת התמודדות של ותיק מול חדש. זה יוצר איזו מתח ודרמה לראות איך הם יתמודדו זה מול זה. הגינות? לא בתוכנית ריאלטי. הדרמה, הסיפור האנושי, הקושי, הרבה יותר מעניין את ההפקה מאשר יכולת השירה של המתמודדים.
3. אביב גפן הוא בדיוק המנטור שמתאים לתוכנית הזו. יש לו פה גדול, יכולת דמויים גבוהה מאוד, אין לו בעיה להשפיל ולרדת על מתמודדים. הוא צהוב, לא אכפת לו מה חושבים עליו והוא בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת. הוא הכי טוב וכל השאר ממש לא....
הוא יוצר שיח בכל מקום, וזה הבאז שהתוכנית הזו צריכה...
4. עניתי בשתיים.
5. לגבי יהל... גם אני חושבת שהיה פה פספוס, אבל אם היא כל-כך מצליחה כמו שאתה אומר היא תגיע רחוק גם בלי התוכנית הזו... כמו שזמרים לפני הריאלטי פרצו לתודעה.

ודבר אחרון, פרסמת שתי הודעות בדיוק אותו דבר. אז אחת העברתי אותה לדיון על הפרק של הדו קרב. את השניה מחקתי.

S h a r k 1 8

New member
מסכים ומחזק.
אני חושב שההחלטות שאביב מקבל בתוכנית לא נובעות ממה יעשה טוב לאומנות או לאיזה מועמד מגיע יותר.
מה שמעסיק אותו זה מה יעשה לו יותר טוב או איך הוא ייצא יותר מדליק ומקורי.
&nbsp
למשל, אם מתמודדת זמרת מצויינת מול זמרת חלשה, הוא יעדיף את החלשה כדי למשוך תשומת לב. צדק זה הדבר האחרון שמעניין אותו.
&nbsp
הדוגמא הכי בולטת לזה היא דנה דור מהעונה הראשונה.
&nbsp
כמובן שגפן לא מתאים לתוכנית הזאת, ובכל זאת הוא שם כבר עונה שלישית. למה? כי הוא מביא הכי הרבה רייטינג. הוא ה"איש הרע" שמניע את העלילה, הוא בוחר את הבחירות הכי לא שגרתיות וכך יוצר טוויסט בעלילה ולמרות הכל הוא מצחיק (בצורה נבזית, אבל מצחיק)...
&nbsp

צודק
השנה יותר מתמיד הוא בלתי נסבל...
והוא יודע שהוא נכס להפקה, והוא מנצל את זה
על המתמודדים

trilliane

Well-known member
מנהל
העונה הראשונה כבר לא משקפת... מאז הוא חתך חזק למקצוענים
בפרט העונה שבה הוא היה מאוד בררן בבחירות שלו למי להסתובב (האחרון שהשלים נבחרת ודי התיש את שאר המנטורים) ואפשר היה לראות גם בדו-קרב של יערה ותום שהוא בחר ביערה ולא בתום (להפתעתי).
&nbsp
בכל מקרה לא ברור לי מה הקשר ל"צדק"; יש פה משפט?
טעם אמנותי לא קשור לצדק, התכנית בנויה כך שהמנטור בוחר, ואלה הבחירות שלו. לרוב אני נוטה להסכים איתו, לפעמים לא.

עונה 3, פרק 11

כן, גם היום אנחנו נהנים

אז מי ינצח בדו-קרב? ממי נפרד?
ומי יעבור נבחרת כשהמנטור ישמור עליו?

תכתבו את דעתכם באריכות.....

xjoiq

New member
לא צריך להשלים עם הרוע הרשעות והאכזריות
לכל היותר צריך לכלוא אותם בשמורות [אנטי]טבע של תוכניות טראש ולסלק אותם מתוכניות הריאליטי של שירה

סיכום

חפירות לפני אודישן - היא חמודה ממש.

בביצוע - ג'וש שר ממש טוב- - גם השיר די תפור לו על הקול. הקול של נוגה קצת הלך לאיבוד, או שזה רק אצלי?
(כנראה שלא, גם אביב לא חיבב וגם שלומי זיהה שהשיר תפור למידות של ג'וש).
ו...... ג'וש ממשיך.

האם נוגה תוצל? לא. לא נורא.

danlevin1

New member
לא מתלהב מג'וש

אבל הוא צודק , אביב לא נותן ביקורת בונה , ביקורת שתעזור לו תשפר
רק אומר לו למעשה , תפרוש , אין לך את זה

trilliane

Well-known member
מנהל
היה ברור לי מראש שזה יהיה ג'וש

היא חמודה, אבל אפילו את האודישן שלה לא זכרתי...
בסה"כ יחסית לאיך שהיא נשמעה בחזרות, הביצוע שלה בהופעה היה לא רע, אבל זו עונה של מקצוענים...
בכל מקרה לא היה לי אכפת מי יזכה כי אף אחד מהם לא מדבר אליי.

סיכום:

ללידור היה אחלה אודישן. לניב היתה בחירת שיר טובה,אבל אודישן פשוט רע. לא ממש הבנתי למה הסתובבו לו בכלל...
&nbsp
מה זה טקס יום הזיכרון הזה? ברצינות מוש?
לניב היה ביצוע טוב יותר מבאודישן, אבל זה היה ביצוע לא משהו.

ו....

מוש בוחר בניב (באמת???)
הצילו את לידור? לא. חבל.
&nbsp
העריכה בתפוז זה אחלה - איזה יופי שהצילו אותו:))

trilliane

Well-known member
מנהל
שניהם לא מעניינים אותי, לא היה אכפת לי מי יזכה

לידור באמת נראה כמו אחיו הצעיר של סקעת, אמרתי את זה מהשנייה הראשונה שראיתי אותו באודישן... לא תודה, די לי בזה שכבר יש לנו. ובכל זאת מסתבר ששלומי עדיין רצה אותו מהאודישן... נו שוין.

דווקא הסכמתי איתו

שה"התעלפות" הזו מכל ילדון עם קול פעמונים רק מזיקה למתחרים.
(וזה אביב, או כמו ששלומי סיכם - "אתה לא מחמיא אפילו לתאורה":))

trilliane

Well-known member
מנהל
די בצדק... רק שכדאי שיעשה גם בדק בית, כי שלו לא טובים יותר

בינתיים בחירות השירים והעיבודים שלו היו גרועות לתפארת (רק שהוא לא מסוגל לבקר את עצמו בצורה כנה, או שהוא טועה לחשוב שהוא יותר טוב).

למעלה