עונה 2 - פרק 8

irene17

New member
לא לגמרי מסכימה ../images/Emo58.gif 202

זה אולי לא היה אונס אבל זה עשה לה ממש טראומה, כי במשך יותר משנה היא חשבה שהיא נאנסה! זה עד כדי כך השפיע עליה שהיא נהייתה ממש בן-אדם חדש, אז מאוד מפריע לי שלא התייחסו לזה. אני חושבת שבפרק 21 הראו לנו עד כמה כל העניין הזה השפיע עליה, היא גילתה שהיא בעצם שכבה עם דאנקן ועוד באותו רגע היא חשבה שהוא אולי אח שלה, אני מצטערת זה מזעזע! אני לא יכולה להבין איך זה נשכח כאילו כלום. ואני לא מבקשת שהיא תכעס על דאנקן או משהו, רק שיראו אותה מתמודדת עם זה, לא היה מזיק איזה איזכור ב VOICE OVER בפרק 2. מה שכן, אני לגמרי מסכימה לגבי לוגן. לא הייתי סולחת על מה שהוא עשה לה עם הבודי שוטס. אני כמו ורוניקה מעדיפה לחשוב על זה כ"אחד הדברים האלה שלא באמת קרו" כי אני ממש אוהבת את הזוג הזה, ואני לא רוצה שזה יהרוס לי. אולי העובדה שהיא לא זוכרת את זה גורמת לה לסלוח בקלות יותר...

lola91

New member
אז ככה.

עדיף שהוא לא יעיד מכיוון שקית' גילה שאת האוטובוס האחרון (לפחות) שמו ההורים של מרקוס, וזה יכול לערער את כל קוו החקירה- כי אם הם שמו את האוטובוס האחרון, למה שהם לא ישימו את כל השאר? וזיהו להיום יקירי אני

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 208 + קאסט עד 212 אוקיי...

איזה פרק גדול!! קודם כל סצינת הפתיחה עם מג וורוניקה הייתה מעולה. אם קיוויתי לרגע הארה/תובנה של מישהו מVD אז הוא הגיע! וואו - ממש לא חשבתי שדאנקן רואה ככה את ורניקה (לפחות בתת מודע) כמישהי מרשעת שמפרידה בינו לבין מג בצורה אכזרית! אבל.. אין פה תלונות, להיפך! הסטירה הזאת שדאנקן כ"כ היה צריך לקבל לגבי היחסים שלהם ממש במקום!
לוגן לוגן לוגן.. יצור מסכן שלי! כמה אפשר להעביר אותך? האמת איפשהו ידעתי שלא יראו פצלוח של היד שלו ביריה (אחרי הכל הסדרה משודרת ב 9PM ) אבל בכ"ז הייתי מרותקת למסך כל הסצינה! ג'ייסון הוא פשוט שחקן מעולה! למרות שבשתי הפעמים שכיוונו לו ליד הוא הגיב באופן די זהה.. אבל לא נורא - בואו לא נשכח שהוא היה גם די באותה סיטואציה.. לגבי סצינת ההצלה - אני חושבת שורוניקה דווקא כן הראתה איכפתיות ועוד איך! ברור שהיא לא הייתה בוכה ומתפרקת לגבי האקדח אם לא מה שעבר עליה לפני שנייה במאורת העכברושים הזאת, אבל מצד שני באמת ראו שהיא דואגת לו. היא מפחדת שמשהו יקרה לו אם הוא ימשיך להסתובב עם אקדח. ולגבי זה שהיא אמרה לו שבהתחשב במצבו הוא צריך לעזוב את נפטון.. זה היה סוג של הומור שחור - היא כמובן לא באמת רוצה שזה יקרה. אם ככה - עם מי היא תפלרטט בשירותי הבנים וליד הלוקרים?? אהבתי את ההערות של ה"קפטן" מהרדיו לגבי דאנקן "רוצח סדרתי? חונק כלבלבים?.." וכמובן ורוניקה (לצערי) הייתה חייבת לדחוף איזו הערה נאיבית "מתעלם מחברותו?" בעע. באמת שזאת תהיה הבעיה הכי קטנה שלך בקשר אליו. ואני חייבת להגיד שעדיף שדאנקן לא יהיה וורוניקה ולוגן לא יחזרו בזמן הקרוב מאשר שדאנקו ישאר והם יחזרו בפרק הבא. האמת שבזמן האחרון אני אוהבת אותם הרבה יותר בנפרד (אני אומרת את זה כמובן בהסתמך על פרק 207 ולא על 208 לצערי...).

tool2

New member
אהבתי מאוד

את איך שלוגן נראה בפרק הזה.. הז'קט עור הזה מאוד מצא חן בעיניי ובכלל השיער שלו והכל היה נראה טוב מאי פעם

avivirus

New member
שאלה...

משהוא שלא הבנתי בסוף מי שם את האוטובוסים בבית של ההורים, ההורים או הנער ההוא שאהב את הילד שלהם??.. ואם זה לא היה הנער אז מה הוא כן עשה?...

Nitzan122

New member
זה היה../images/Emo58.gif208

הנער, ההורים רק שמו את האחרון כדי להפליל את הבצפר כי הם חשבו שזה הם ולא הצליחו להוכיח את זה...

Charmed Gal

New member
המפי...../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

כל ההתחלה הייתה קצת הזויה בעייני.
מה זו האלימות הזו בטלויזיה ארצית?
מסכנה ורוניקה, רציתי לקפוץ על המסך ולהציל אותה בעצמי.
כן כן, גם אני מת כבר שהיחסים של ורוניקה ודאנקן יגמרו כבר... ואני לא זוכר מי אמרה פה בשירשור, אבל מישהי אמרה שהם מאוהבים בהרגשת האהבה שהייתה להם וזה כל כךךך נכון
אבל הגיע הזמן לשים לזה סוף. אם צריך לראות אותה עם אחד משניהם, אני מעדיף את ורוניקה עם לוגן... אבל הכי עדיף שיביאו לה מישהו חדש. ואני אשחק אותו. X: וולס חסר לי.
זה טוב ויפה שפיתחו לו סיפור אישי כל סוף, למה אבל להפסיק אותו לכל כך הרבה פריקינג זמן?! לעומתו, אלונה טל חוזרת ובגדול
ארג, צורחים עלי, צריך ללכת לישון. אמשיך מחר, מאוחר. אני הולך לראות "המלט" בבימה
^__^

irene17

New member
אם תוכל להגיע לשם ../images/Emo58.gif 208

אם תצליח להשיג את התפקיד של החבר של ורוניקה אני אהיה מוכנה לוותר קצת על לוגן/ורוניקה, שיהיה מישהו משלנו שם ,חחח. אבל כל דבר אחר, לא! רק לוגן. אני חושבת שההתחלה הייתה ממש מצחיקה.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 208 מצחיקה?

אני מקווה שאת מתכוונת לחלק שבו ורוניקה החטיפה לדאנקן ולא החלק שבו אחד ה"פיצפטריקים הלוחמים" (חחח איזה שם!) העיף אותה על שולחן הביליארד כמו איזה שק!

irene17

New member
חחחח לא מה פתאום! ../images/Emo58.gif 208

דיברתי על החלום, פשוט נקרעתי אחרי שהיא החטיפה לו, זה היה ממש קומי. הייתי צריכה לראות את הסצינה של לוגן וורוניקה שוב אחרי זה כי לא יכולתי להירגע מהחלום.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 209 כן גם אני!

אין זאת אחת הסצינות האהובות עלי העונה! אני רוצה עוד כאלה! טוב בטח בפרק הבא יהיו עוד כמה סצינות מעולות בעזרתן האדיבה ש אליסון וכריזמה! תגידי, שמת לב (אני בטוחה שכן, אבל בכ"ז) שלפני שורוניקה יצאה מהאוטו ולוגן ניסה לשכנע אותה שעדיף שיבוא איתה היא אמרה לו "If I need anyone punched in the face I'll whistle for ya" איזה shout out יפה לפרק 18
...

irene17

New member
חח כן ../images/Emo58.gif 209

עוד התלהבתי מזה כשקראתי את הספוילר של זה, שזה היה לפני איזה חודשיים. ואני בטוחה שאלי וכריזמה יעשו את הפרק הבא משהו מיוחד!!

Lirchu

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחח

אכן הכאפה היתה קורעת!!! זה הקטע שהכי אהבתי בפרק אני חושבת..
ייאי ייאי!!

shira245

New member
זה ורוניקה מארס או הסופרנוס?../images/Emo6.gif.

הייתי בשוק כשהוא העיף אותה על השולחן ועוד יותר בשוק כשלוגאן הוציא אקדח עליהם.ואז ורוניקה בכתה.ורוניקה מארס,האישה והאגדה,בוכה!מי היה מאמין?!וכמו שמישהי כבר כתבה,זו ההוכחה הכי גדולה שורוניקה מטורפת על לוגאן
.החלומות של דאנקן היו משעשעים למדי^__^-יהיה עוד יותר משעשע אם דאנקן יזרוק את ורוניקה. כל החקירת משנה הייתה די תקועה- כאילו רוב בכוח מנסה לדחוף לנו בעקיפין את תאונת האוטובוס אבל זה היה שווה את זה רק בגלל שזכינו לראות את מאק<צריך לתת לה יותר זמן מסך>, וזכינו לראות אותה משתפת פעולה עם ורוניקה.בכלל,הרבה יותר מעניין לראות את ורוניקה בולשת ומרחרחת עם פרטנר-אם זאת מאק,ואלאס או מנהל האבטחה של תוכנות קיין<שכחתי את שמו
>. אפרופו וואלאס,שיחזור כבר
. בלעדיו ורוניקה זו לא ורוניקה.ואני אפילו מתגעגעת לג'קי
. ודווקא לי נראה
לפרק 12 שנצטרך להיפרד מוויביל ולא מדאנקן.קרב כנופיות?או אולי אחד האופנוענים יבגוד בו בדם קר?לא יודעת למה אבל נראה לי שדאנקן עומד להישאר איתנו
.

irene17

New member
לא חושבת ../images/Emo58.gif 212

יש המון רמזים שאומרים לי שזה לא ויביל. קודם כל כי קריסטין ויץ' אמרה (כמה פעמים) שזה לא הוא. דבר שני הוא חתום ל-12 פרקים ושימי לב הוא לא היה הרבה פרקים עד עכשיו ומי שעוזב, עוזב בפרק 12. חוץ מזה שויביל מאוד חשוב לכל עלילת לוגן ולפי מה שהבנתי זה הולך להיות כמו עלילת האונס של שנה שעברה, אז זה בטח יפתר רק בסוף העונה. "לא יודעת למה אבל נראה לי שדאנקן עומד להישאר איתנו" האמת שזה הפחד הכי גדול שלי אבל אני שומעת מהמוווון אנשים שמאוד חזקים בספוילרים שהם יודעים בוודאות שהוא עוזב. בנוסף כבר הרבה זמן הסתובבה שמועה שטדי דאן חתום רק ל-12 פרקים, ובנתיים הוא נמצא בכל פרק עד פרק 11 לפחות...

shira245

New member
זה ורוניקה מארס או הסופרנוס?../images/Emo6.gif.

הייתי בשוק כשהוא העיף אותה על השולחן ועוד יותר בשוק כשלוגאן הוציא אקדח עליהם.ואז ורוניקה בכתה.ורוניקה מארס,האישה והאגדה,בוכה!מי היה מאמין?!וכמו שמישהי כבר כתבה,זו ההוכחה הכי גדולה שורוניקה מטורפת על לוגאן
.החלומות של דאנקן היו משעשעים למדי^__^-יהיה עוד יותר משעשע אם דאנקן יזרוק את ורוניקה. כל החקירת משנה הייתה די תקועה- כאילו רוב בכוח מנסה לדחוף לנו בעקיפין את תאונת האוטובוס אבל זה היה שווה את זה רק בגלל שזכינו לראות את מאק<צריך לתת לה יותר זמן מסך>, וזכינו לראות אותה משתפת פעולה עם ורוניקה.בכלל,הרבה יותר מעניין לראות את ורוניקה בולשת ומרחרחת עם פרטנר-אם זאת מאק,ואלאס או מנהל האבטחה של תוכנות קיין<שכחתי את שמו
>. אפרופו וואלאס,שיחזור כבר
. בלעדיו ורוניקה זו לא ורוניקה.ואני אפילו מתגעגעת לג'קי
. ודווקא לי נראה
לפרק 12 שנצטרך להיפרד מוויביל ולא מדאנקן.קרב כנופיות?או אולי אחד האופנוענים יבגוד בו בדם קר?לא יודעת למה אבל נראה לי שדאנקן עומד להישאר איתנו
.

למעלה