עונה 2 פרק 8

spiceupmylife1

New member
לא רק קול יפה.. גם שירים מעולים../images/Emo70.gif

ממליצה לך לשמוע את האלבום שלו

spiceupmylife1

New member
פרק חביב../images/Emo58.gif תוך כדי צפייה

לא יותר... הקטע שהכי אהבתי היה הביצוע שלהם לMarry You
(מובן שהביצוע המקורי הרבה יותר טוב
הוו הנאום חתונה
מרגש!!! גםSWAY נחמד ביותר
ונחמד הנאום של פין
וגם הביצוע החביב שלהם לJTWYA אהבתי את המסר לסכום חביב לא יותר הפרק של שבוע שעבר היה הרבה יותר טוב לדעתי
ומה הקטע של החתונות???
העוגה של סו
הסווצטר שלה הפך לטרנינג כפול והנאום
פחחחחחחחחחחחח
חמודים סם וקווין
ללאאאאא קורט עוזבבבב????? מההה??? לאאאא אהעעעע

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

לדעתי זו הייתה שם שמלה יפה בלי קשר (לא שהייתי הולכת אם שמלה כזו אי פעם בלי קשר, טוב, אולי אם הייתי מתחפשת לסו-כלה פעם
, אבל אני לא אעשה את זה, אז... לא משנה).

shaharory

New member
../images/Emo58.gif היה ממש מרגש! :)

ואומייגאד איזה
וויל! אני אוהבת שהוא לא מדבר יותר מדיי פחדתי שסנטנה תגלה עם המבט שלה ב-i do's אבל אני שמחה שהיא שתקה. אבא של קורט היה ממש חמוד, תמיד אהבתי אותו- את אמא של פין קצת פחות. החיקוי של הוידאו מיו טיוב היה ככה ככה כי עם שיר אחר זה פשוט לא זה אבל בכל מקרה בתור ריקוד זה היה חמוד. למה בליין לא הוזמן לחתונה? איזה חמוד סאם :) ואיזה כלבה קווין
פין הכי חמוד בעולם והוא שר מצויין בפרק הזה (ואני מאלה שחושבים שהוא היה גרוע כל העונה הראשונה) וקורט לא רציני נכון?? איך זה הגיוני? כאילו מצד אחד אני שמחה כי זה אומר יותר זמן מסך לבליין בזמן הקרוב, אבל מה הקטע שהוא עוזב? הוא הכי טוב!!

Confide In Omer

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה לדעתי. אהבתי את הסיפור של קורט ואת הסיפור של החתונה. דווקא החתונה עם סו היה ממש לא קשור ודי טיפשי. את השירים דווקא לא ממש אהבתי, אולי רק את Marry You. וקווין שרה!
חייבים להפסיק לתת לפין כל כך הרבה סולואים, הוא הזמר הכי פחות טוב מכל הבנים שם!
ורק לי זה הזוי ממש שבריטני וארטי ביחד?

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

גם לי זה נראה הזוי שבריטני וארטי ביחד. ממש אהבתי אותו עם טינה... חבל לי שהרסו את זה.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif קיצ'פסט אחד גדול ../images/Emo6.gif

היו קטעים מצחיקים, כמו מה שאמא של סו אמרה על ישראל חח אבל לסיכום, סו אדירה, פין נמושה, וקורט... מעצבן.XD

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמש!! +מאחורי הקלעים של הפרק

קצת היה לי חבל שלא הייתה סצנה חמודה שפין סיפר לרייצ'ל את האמת עליו עול סנטנה והיא אמרה לו שזה לא משנה כי הם אוהבים אחד את השנייה. וכמובן שהתאכזבתי שקורט עזב. אם כמה שממש אהבתי את זה שרייצ'ל הייתה בעד להתנגד לקרופסקי, א'- אתן לא זקוקות לחברים שלכן! אתן חזקות בעצמכן! וב'- בסוף התגובה שלה לעזיבתו של קורט הייתה לשאול אם הוא יתמודד מולם... אבל, טוב, זו רייצ'ל, אחרי הכל. לדעתי היה אפשר להכניס לפרק גם עוד איזה שיר או שניים. טוב, העלילה הייתה אחת הטובות, לדעתי, מה שמפצה על כך. ממש אהבתי את פין הפרק!! וחוץ מזה... הפרק היה ממש חמוד. סרטון חמוד של מאחורי הקלעים של הפרק (או ליתר דיוק, אפשר לומר, קרול ברנט מדברת על ג'יין לינץ' ולהיפך): http://www.youtube.com/watch?v=9GCcodK_Fl0&feature=youtu.be

אחד הטובים!

בהתחלה פין קצת עיצבן אותי,אבל בסוף הוא היה וואו. ולמה באמת בליין לא היה? קורט דווקא עולה לי על העצבים.

../images/Emo58.gifראיתי!

פרק טוב בסה"כ (עדיין פרק 6 היה הכי יפה בעיניי העונה) היה חסר לי עוד איזה ביצוע אחד ככה, ואני לא ממש מחשיב את הביצוע של ויל. היו כמה קטעים ממש מצחיקים וחלק מרגשים מה שהופך את הפרק לטוב. הכי יפה היה JUST THE WAY U ARE אחלה ביצוע ומרגש, מיותר אבל לציין שהיה עדיף אם פאק היה שר אותו. יפה שהם מזכירים קטעים שהיו מזמן זה דווקא נחמד ומראה שהם כן משקיעים בעלילה. למה בקי לא היתה בחתונה של סו?! אני ממש אוהב אותה, והיא אחת הדמויות האהובות עליי וגם את אחות של סו אני אוהב! טוב חפרנו מספיק

shaharory

New member
כן גם בפרק עם ניל פטריק האריס היה ככה

אבל לפחות הפרק החדש היה מעניין אז לא הרגשתי בכלל

למעלה