עונה 2 פרק 8

פרק 8 כמובן

וראיתי מהתחלה בעיקרון אבל החצי השני יותר יפה כי יש שם את הביצועים
ואת החתונה עצמה

GleeKit

New member
פרק 8 עונה 2 ../images/Emo6.gif

"פורט" מה דעתכם על הפרק? לדעתי היה פרק ממש ממש חמוד! רק הסוף היה מאכזב

GleeKit

New member
../images/Emo67.gifשחכתי שכבר יש הודעה על הפרק ../images/Emo67.gif

אפשר למחוק את ההודעה חח

GleeKit

New member
קוראים לה פורט ../images/Emo58.gif

כי בחתונה פין אמר שיש הרבה כינויים לילדים מהמקהלה, אז הפכך את השמות שלהם (פין וקורט) והפך אותם ל"פורט" :)

Frankenteen |ספויילר|

אני הייתי היחידה ששמה לב שסנטנה התייחסה לכינוי של פין מהטוויטר?... הכינוי של קורי הוא פרנקנטין יחס חברים..

neurotica

New member
זה שעשע אותי ../images/Emo13.gif

אבל אני מניחה שזה הכינוי שלו שם בגלל שבטח ככה קראו לו כשהוא היה teen, כך שזה בטח לא סתם משהו שהוא המציא.

shaharory

New member
כן אבל זה לא פעם ראשונה שזה בסידרה

הכוריאוגרף שהם הביאו מניו דירקשנס באחד הפרקים הראשונים של הסידרה קרא לפין ככה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifבעקבות כך שכינו אותו בפרק ההוא פרנקנטין

הוא בחור את הכינוי לטוויטר...

GleeKit

New member
פרק יפה!!! הסוף אכזב קצת ../images/Emo58.gif

חח איך נקרעתי כשאמא של סו אמרה לה "ולחשוב שרציתי לשלוח אותך לישראל לירח דבש... אוהבים אותי שם." חחח זה היה מצחיק
סה"כ פרק חמוד מאוד! אהבתי את השיר שבו כולם נכנסו לחתונה ושרו, זה היה ממש חמוד :) וכל כך חבל ועצוב שקורט עוזב לבית הספר של הבנים.. וקווין מאורסת לסאם!!
הם כל כך חמודים ביחד
חח חפרתי בספויילרים

../images/Emo58.gif

הדעות שלי על הפרק חלוקות - אהבתי שהם התחילו להתייחס ברצינות לביריונות.זה כנראה הנושא החם באמריקה (מי אמר פרוייקט טרוור ולא קיבל?) http://www.youtube.com/watch?v=5RKmnAJ3ZWM אהבתי שהם הראו כמה סוגים של בריונות, גם של אמא של סו(זי
) וגם של סו עצמה לקורט. לא אהבתי את החתונה של ההורים של פין וקורט מה לעשות לא קשור לי .. אהבתי מאוד את החתונה של סו עם עצמה .

neurotica

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק מרגש. טוב שלא הייתי כל הפרק עם דמעות בעיניים.. קורט המסכן, החתונה, שוב קורט, זה שההורים שלו מוותרים על הכסף כדי לשלוח אותו לבית ספר האחר.
הריקוד כניסה לחתונה היה ממש מגניב.
הקטע של פין בחתונה היה קצת ביזארי בעיני... אבל גם חמוד מצד שני. אמא של פין נראתה בכל סצנת החתונה כאילו הרביצו לה עם האיפור השחור המרוח, ואבא של קורט היה ממש חמוד עם כל האי-יכולת-לרקוד שלו.
כל הכבוד לסו על מה שהיא ניסתה לעשות למען קורט. אני מעדיפה אותה ככה, הרבה טוב עם קצת הערות זדוניות, מאשר נטו מרושעת. ושוסטר שר את sway היה פשוט...
|למהאיןסמיילימזילריר?!| אגב, מי זה ברונו מארס?

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך.... +../images/Emo91.gif ברונו מארס

זה הזמר ששר את Mary you שהם שרו בכניסה לחופה ואת JUST the way you are שפין "הקדיש" לקורט
יש לו אחלה שירים אני ממליצה בחום
הוא שר הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gif לפני

שהוא שר את Just the way you are הוא אומר שזה בשביל קורט... אז הוא כאילו מקדיש לו את השיר... רשמתי "מקדיש" בכוונה

למעלה