עונה 2 פרק 8
_

dsol

New member
עונה 2 פרק 8 ../images/Emo58.gif _../images/Emo189.gif

פרק נחמד... לא מותח ומלהיב במיוחד אבל עם תוכן שכזה.... מה שכן.. אהבתי את הסיום ! דקסטר מאיים על ריטה דקסטר שבר את הקוד של הארי... יותר מזה ! הוא שר את הקוד של עצמו ! הוא השאיר גופה מאחור, בלי לסדר כלום בלי לארגן פשוט "גופה ! תחכי פה" לא שהיא יכולה באמת לברוח
הרי הוא מת, אבל לדעתי זה הולך לעלות לו ביוקר, אני חושב שבפרקים הבאים יגלו את זה דוקס מצא את המחבוא של הדם של דקסטר ! מעניין מה הוא יעשה איתו....

spider kisser

New member
../images/Emo58.gif

רק תיקון - הוא איים על ליילה פרק שפותח הרבה אופציות לפרקים הבאים - מעכשיו הכל יכול לקרות :X

dsol

New member
כן טוח ../images/Emo122.gif_../images/Emo189.gif

ליילה.. לא ריטה

elshw

New member
חדש כאן :)

אז שלום לכולם :) אני דיי מכור לדקסטר ובכלל ל TV, אפילו הכנתי חולצה עם הדפס של הסדרה! רק רציתי להגיד שהפרק היה דיי טוב, אולי לא כמו הקודמים אבל סוף סוף דקסטר חוזר לעצמו ולדמות הרוצח שכולנו אוהבים :) והנה טריילר לפרק ה 9, אני לא יכול לחכות כבר עד יום ראשון, זה נראה לי הולך להיות ה-"פרק" של העונה: http://www.youtube.com/watch?v=DNAOGgfU9TI

dsol

New member
אוי איזה טריילר ../images/Emo99.gif ../images/Emo70.gif_../images/Emo189.gif

נראה שפרק הבא בהחלט הולך להיות איכותי במיוחד ! אני כל כך מחכה !!!!

HOT SPOT 2008

New member
דעות../images/Emo58.gif

פרק מדהים וטוב. הדקסטר חזר סוף סוף. סוף סוף הנקמה הלוהטת הגיעה, כל כך פואטי שדקסטר הרג את המניאק ההוא עם מסור חשמלי, פשוט קפצתי מהכיסא כשזה קרה. בא לי בשיא הרצינות לשחוט את ליילה, אם בהתחלה חשבתי שהיא כוסית, כעת אני חושב שהיא אחד הדברים הכי מגעילים שראיתי, וזה כולל את הגופות החתוכות בקפידה של דקסטר. אני מקווה שבפרק הבא דקסטר יחתוך את ליילה בגלל חשש שהיא תספר לכולם עליו. אני לא יכול להגיד שדיוקס הוא חרא, כי לבחור יש סטייל. הוא רק שוטר שמנסה להגיע לפתרון וחושד באדם הנכון, אי אפשר להאשים אותו בזה. למרות שהוא די קקה על זה שהוא פרץ לדירה של דקסטר, אבל זה מה שכל כך טוב בסדרה הזו, אין באמת רעים וטובים, כולם באמצע. לנדי יוצא מהכונכייה שלו ופליק לדברה, איזה בחור נחמד הוא. למרות שזה די מוזר לראות מישהו בן 50 ומישהי בת 20 ביחד. לפי הפרומו לפרק הבא, אני בטוח שדקסטר רק חולם על זה שהוא נעצר, אבל בסוף הסוכנים מבקשים ממנו שיבדוק את כל כתמי הדם האלה שדיוקס גנב מדקסטר. אני בטוח שלבסוף יתחילו לחשוב בדיוקס, ודקסטר יפליל אותו או משהו. לסיכום פרק ממש טוב, מדהים איך שהסדרה גורמת לנו לאהוב את דקסטר ולשנוא את ליילה. דרך אגב, נותרו רק 4 פרקים עד הסוף...

yaelush27

New member
בפרומו לפרק 9

דקסטר לא חולם שהוא נעצר, ונראה לי שהוא לא באמת נעצר, אלא ניקרא לתחנה בתור ממוחה לדם- אם תשימו לב יש לו כפפות על הידיים כשמבקשים ממנו תשובות על הדגימות.- או לפחות אני מקווה בשבילו שהוא לא נעצר...

SimpsoNate

New member
לדעתי הוא באמת נעצר אבל..

מכיוון שהראיות נלקחו מהבית שלו בלי צו חיפוש הן לא תקפות ובעצם אין להם ראיה משמעית עליו, אני משער שאת הרכב הוא לקח מהתחנה בלי לחתום

nick at noon

New member
מה שנראה לי לגבי הפרומו

דוקס יהיה חשוד בתור הרוצח (BHB) וכשילכו לעצור אותו יגלו את הקופסא של דוגמאות הדם שהוא לקח מדקסטר. ואז מה שראו לגבי זה שדקסטר מוזמן לשם זה שהוא מוזמן כי צריך לבדוק את הדגימות דם. כמובן שאם יבדקו את הקופסא אז יגלו טביעות אצבעות של דקסטר וזה יתמוך בגירסא של דוקס שכמובן יסביר שהוא לקח את הקופסא מדקסטר, אבל אף אחד לא יאמין לו - עד שיבדקו טביעות אצבעות.

Siwnu

New member
../images/Emo58.gif תכלס, אני בעצמי הייתי לוכד את דקסטר.

עכשיו שהם יודעים שזה מישהו מהמחלקה שלהם, אז צריך בסה"כ לבדוק מי עובד במחלקה, ולמי יש סירה / שכר סירה בתאריך שרודגיז נעדר, ובטוח שלא יהיו יותר מ2... כאלה, אפיו 2 יהיה די מוזר. דקסטר שגם עבד על התיקים שלהם יבלוט. וככה בקלות אפשר לעלות עכשיו על דקסטר... אגב, פרק יפה. מעניין מה יהיה הסוף עם דוקס וליילה...

וואו, פרק ענק

סיימתי לראות אותו עכשיו, אני עוד בהלם קצת.. חח המתח פשוט קורע אותך כל הפרק והסוףף בכלל.. קשה לחכות עכשיו לפרק הבא מדהים כמה שהסדרה הזאת לא רואה ממטר את נמלטים אבודים גיבורים ושאר הסדרות .. הייתי חייב לציין את זה

Black Stain

New member
וואו לא ידעתי שיש פורום

היה פרק מעולה! אני דווקא אהבתי אותו יותר מאשר את הקודמים, מפה הכל הולך ומסתבך. ממש מעניין אותי איך דקסטר יצא מזה, אם בכלל דקסטר - באסטד!

למעלה