עונה 2 - פרק 7

irene17

New member
למה לא לאהוב את לוגן?

מה רע בזה שרוצים אותם ביחד? הם זוג ממש מעניין, גם כשהם ביחד רומנטית וגם כשהם לא. חוץ מזה כנראה שיש בזה משהו אם כ"כ הרבה אנשים אוהבים אותם (הפורום הזה דווקא די שווה מבחינת אהבת זוגות שונים, לעומת פורומים אחרים). לזוג הזה היו המון מעריצים עוד כשהם נחשבו זוג לא קונבנציונאלי. ובקשר לאהבת לוגן, זו מחלה לא קטנה בקרב מעריצי ורוניקה מארס. לא רק המעריצים אוהבים אותו כ"כ, גם היוצרים, הם הגדילו לו את הדמות השנה לדמות ראשית (על חוזה מלא של 22 פרקים). ואפילו רוב ת'ומס אמר באיזה ראיון שהדמות של לוגן היא הכי פופולארית אחרי ורוניקה.

Kazz

New member
אין שום בעיה עם לוגן.

לוגן דמות טובה וכל הסצנות בינו לבין ורוניקה מעניינות ומצחיקות אבל מכל אנטרקציה בינהם כולם קופצים כבר כאילו בכל רגע הם יתנפלו אחד על השני באהבה.

snoop cat

New member
מה יש פה להבין?

איך אפשר לא לאהוב את הזוג הזה על המסך? הם מעולים בכל סצינה שהם נמצאים בה - רומנטית או לא. כי שנינות =

Kazz

New member
הבהרה כלפי הפרק.

לא הבנתי מה הלך לקראת הסוף , עם גרייס. ורוניקה אמרה שאולי מג בעצם כיסתה על אחותה אבל בכל זאת זה לא מסתדר , למה לשלוח מכתבים ולמה בכלל להעלות את הנושא הזה , אם היא לא רוצה שידעו שזו גרייס? תודה.

shira245

New member
אז ככה-

כשדאנקן גילה את המכתבים של מג אל האגודה לרווחת הילד הוא חשב שהיא מנסה לדווח על אחד הילדים שהיא עושה עליהם בייביסיטר.לכן הוא פנה לורוניקה שתעזור לו לגלות מי זה.כל מה שהיה להם היה דף עם הכתב יד שלו ולכן ורוניקה תמיד הייתה גונבת/שואלת איזה דף מכל ילד כשהיא היא הייתה שומרת עליהם.כשהם פרצו אל הבית של מג בשביל שיוכלו לראות את אותו הדף ולהשוות את הכתב יד עם שאר הדפים שהיו להם, ורוניקה הבינה שבעצם,הילד בו מתעללים זה לא אותם ילדים עליהם שמרה אלא אחותה<ואולי מג עצמה בעבר>. מג אף פעם לא אמרה שזה אחותה אלא גרמה לזה להיראות כאילו זה אחד מהילדים שהיא הייתה עושה בייביסיטר עליהם.אולי היא רצתה לבדוק מה יהיה העונש שההורים שלה יקבלו או מה איך אפשר לעזור לאחותה..נראה לי,שמצד אחד,היא לא יכלה לראות את ההורים שלה מתעללים בגרייס ולא הסכימה עם המעשים שלהם אבל מצד שני, היא פחדה לספר את זה למישהו ופחדה ממה שיקרה למשפחה שלה.

חח..../images/Emo58.gif207

היא לא הסתירה ממנו שהיא נפגשה איתו בבייביסיטר, היא אמרה שזה פשוט היה חרק ענק.P: בכל אופן, לפרק עצמו- היה פרק נחמד. מבהיל קצת בכל הקטע של "היי, יש ילדה בתוך הארון" ואממ, הקטע שהילד צייר את ורוניקה כרותת הראש נורא שעשע אותי, סופסוף אנחנו רואים משהו שורוניקה לא טובה בו-ילדים.P: ולא הבנתי מה נסגר עם קנדל, קודםכל, כשהעורך דין או מה שזה לא יהיה היה שם- זה נראה כאילו דיק רוצה אותה, ואז הוא מביא לה מדים של עוזרת, ואז...היא שוכבת עם לוגן והוא מנפנף אותה(
) ואז היא הולכת לדאנקן ו...ממ, זה קצת מגעיל שהיא עוברת פשוט מבנאדם לבנאדם ועושה אותו.XD וזה נראה כאילו יש מתח בין לוגן ובין ורוניקה אבל...לא יודעת, מכל ההתנהגות שלהם הפרק זה לא נראה משהו רומנטי וזה מאכזב שפשוט אין את המתח המיני הזה בינהם כבר, שזה פשוט...לא יודעת אפילו איך להסביר, אבל זה הדבר היחידי שלא אהבתי בכל הפרק. אעעעעעעעע

irene17

New member
דווקא מאוד הרגשתי מתח

בסצינת השירותים, וגם כשכל השלישיה שלהם הייתה במלון בתחילת הפרק. המקום היחיד שאולי לא היה זה כשהיא עשתה בייביסיטר, ואז זה היה ממש רציני כזה אז אפשר להבין, אבל בכל זאת היה מצחיק כשהוא אמר שהוא שיקר והיא אמרה, כמובן ששיקרת. ומבחינה רומנטית בין לוגן וורוניקה אני חושבת שנצטרך לחכות עוד הרבה זמן עד שנקבל משהו, אז אני אישית שמחה על כל אינטרקציה, עם מתח או בלי. הם טובים ביחד בכל מקרה.

אין ספק שהכימיה בינהם היא מעולה,

אבל אין שומדבר מיני בדבר הזה שהולך בינהם. הדבר היחידי שיכל להתקרב איכשהו אל הכיוון הזה, היה בפרק 206 כשהיא הפרידה את הפוסטמה(שכחתי את שמה) ממנו ואפשר היה להרגיש שהיא לא כועסת רק עליה בגלל שהיא בוגדת בוואלס, אלא שהיא בוגדת בו עם לוגן.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 208 הלו??

נרדמת בסצינה של השירותים? אפשר היה לחתוך שם את המתח בסכין! חוץ מזה - חכי לפרק 8!!!

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 207

כן זה די מעפן - אבל עשיתי את זה ב - 5 דקות... אל תגידו לי שאין שם מתח!

irene17

New member
אההה ../images/Emo58.gif207

מתוקים בהחלט, המתח באוויר, אני פשוט חולה על רוב ת'ומס. אני לוקחת את כל סצינת השירותים הזאת כמתנה לשיפרים שלהם, סצינת השירותים המפורסמת היא הסצינה הכי אהובה שלהם (טוב אולי אחרי הנשיקה הראשונה) בקרב מעריצי LoVe. הוא מתחיל לאט לאט לתת לנו כל מיני דברים כאלה, סוף סוף. ומה אמרתי? שההפסקה הייתה כדי להפריד את הפרקים הטובים והרעים? בנתיים זה נראה ככה... איזה חודש טוב הנובמבר הזה.

snoop cat

New member
חחחח ../images/Emo58.gif עד 208

בדיוק חשבתי על זה שאמרת שההפסקה הייתה כדי להפריד את הפרקים והתחלתי לשים לב שזה באמת ככה! כדאי לפרק 8 הזה לספק את הסחורה!

Lirchu

New member
../images/Emo58.gif כללי עונה 2...

לא בטוח שהיא ישר תחזור ללוגן, אבל מה שכן נראה שהמערכת יחסים עם דנקן הולכת ומדרדרת

irene17

New member
גם לי ממש לא נראה

אני חושבת שרוב ת'ומס הולך פה למתוח את העניינים כמה שיותר והאמת אני גם ככה חושבת שכרגע הם ממש לא צריכים למהר לחזור למע' יחסים. חוץ מזה שורוניקה בכלל לא מעוניינת בלוגן (לפחות לא במודע), אז צריך להיות פה איזה שינוי ואני חושבת שהשינוי הזה יהיה תהליך ארוך... לי אישית חשוב שהם יתמכו אחד בשני בזמן הקרוב אח"כ כבר נראה. ואני מצטערת בשבילך שהעניינים עם דאנקן לא הולכים משהו, אבל אני אישית רוצה לראות את ורוניקה בלי חבר בזמן הקרוב.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 211 ואני רוצה לראות

את דאנקן מפתח אישיות! כולם אמרו את זה על וואלאס ,למרות שהוא היה הסייד קיק אבל לפחות הוא היה מצחיק! דאנקן אפילו לא זה! אני ממש מצפה להתפתחויות איתו. קצת אקשן, קצת רגש... כמו בפרק 21 המעולה! רוצי סופגניה רוצי

irene17

New member
לא יודעת ../images/Emo58.gif 207

כולם מתלהבים מדאנקן של פרק 21 והוא ממש לא עורר בי כלום בפרק ההוא... ואני אשמח אם דאנקן יהיה רע, נמאס לי מכל ה"ילד טוב ירושלים". זה מ-ש-ע-מ-ם, יהיה הרבה יותר כיף אם הוא באמת רע, יהיה יותר כיף לשנוא אותו!

snoop cat

New member
אני לא מתלהבת מדאנקן

של פרק 21 אני מתלהבת מהפרק...
מה שכן בפרק הזה הייתה לו סוג של אישיות - לפחות הוא הראה איזשהו רגש (אה כן והפעם הזאת שהוא צרח על ורניקה ושאל אם היא מפחדת שהוא יהרוג גם אותה או משהו כזה). אני לא אוהבת דמויות שטוחות. בגלל זה אני אוהבת את לוגן כ"כ. הוא הדמות הכי מורכבת (אולי אפילו יותר מורוניקה) וג'ייסון מעביר את זה בצורה מעולה. בכל אופן צריך להחליף את ה
של דאנקן ודחוף!

למעלה