עונה 2 - פרק 7

irene17

New member
אני צריכה קבוצות תמיכה לכ"כ הרבה

אני צריכה קבוצות תמיכה לכ"כ הרבה נושאים שונים, שכבר אפשר להשתגע...

shira245

New member
הפרומו נראה מעולה../images/Emo99.gif.

סוף כל סוף,אנחנו זוכים לשיתוף פעולה ביניהם. הקץ לVD מתקרב ובא
.

../images/Emo12.gifיכול להיות שלא הבנתי נכון, אבל

מהתגובה שלך זה נראה כאילו את לא ממש אוהבת את DV ולא אכפת לך שהם יפרדו, ואת אפילו שמחה על זה....
או שפשוט ההבנה שלי דפוקה....

irene17

New member
קשה לי להאמין שהיא שמחה על זה

יכול להיות שהיא איבדה תיקווה לזוג הזה, אבל לא נראה לי שהיא הפסיקה לאהוב אותם.

noa4u

New member
יווווווווו

עשית לי את היום עם המידע הזה!!!
תודה!!
אני מחכה כבר לחזור הביתה מהעבודה ולהוריד את הפרק!!! סוף סוף הרבה LOVE

irene17

New member
האמת ש ../images/Emo58.gif 207

הבנתי שאין כזה הרבה לוגן-ורוניקה, אבל העניינים ב- VD-LAND מתחילים להתפורר...

noa4u

New member
בסדר... ../images/Emo58.gif

זה כבר משהו... (סליחה לכל אוהבות VD...) כי ככל שתפורר מערכת היחסים של ורוניקה ודאנקן ככה תתחיל להבנה מחדש מערכת היחסים של ורוניקה ולוגן (כך אני מקווה..) אז זה כבר טוב.. :)

otto2222

New member
אנשים!

אתם חייבים להפסיק לכתוב VD כקיצור לורוניקה ודאנקן, כי VD זה קיצור למחלת מין.

guysahaf

New member
איזה פרק אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם מצחיק בטירוף, וגם מרגש, וגם בעל קשר לעלילה העונתית. אין - ורוניקה מארס זאת הסדרה הכי טובה של 2005-2006... אם בהתחלה חשבתי שזאת תהיה אבודים - ורוניקה רק השתבחה, ואבודים רק הדרדרה.

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא...

ממש לא התלהבתי מהפרק. אומנם סוף סוף יש קצת התקדמות בעלילה בנוגע למג... אולי היא תתעורר בקרוב? ונזכה לראות שוב את אלונה
לפי סצנת הפתיחה מהפרק הבא הוא נראה ממש טוב...

DNile

New member
אם ראית את הפרק האחרון של אבודים

אני בטוח שתשנה את דעתך

guysahaf

New member
ראיתי.

ולא שיניתי את דעתי. פרק 7 של אבודים מצויין, משובח. אבל ברור לי שזה עסק חד-פעמי, כי פרק בסגנון הזה - עם דחיסות כזאת, ועניין כזה - לא יכול לחזור על עצמו.

irene17

New member
פרק ממש טוב ../images/Emo58.gif 207

ההתחלה הייתה כ"כ טובה!!! (חוץ מהכמה שניות הראשונות) לוגן הזה הוא כ"כ.... לוגן! כל השורות שלו בפרק הזה היו פשוט קורעות "קראתי במדריך לגלגל השלישי" חחחחחחחחחחח וכ"כ אהבתי שאחרי שלוגן סיים את כל ההסבר שלו על הסיסמאות, דאנקן עשה לו כזה סימן של או קיי עם הידיים. ולכל דבר יש פעם ראשונה אבל ממש ממש אהבתי את הסצינה של VD אחרי שלוגן נכנס עם קנדל לחדר! במיוחד את מה שדאנקן אומר לה בסוף, אני כ"כ אוהבת לצחוק על ורוניקה בזמן האחרון שזה כבר מתחיל לא להראות טוב. ואפילו די סבלתי את כל סצינות ה- VD בפרק, קודם כל כשהם עבדו ביחד לא היה יותר מידי מגע אז זה כבר טוב, וגם הראו לנו עד כמה מערכת היחסים שלהם זו בועה שעומדת להתפוצץ... ואני ממש לא מבינה מה הקטע עם דאנקן! ורוניקה היא "אהבת חייו" אבל זה לא נראה שאיכפת לו יותר מידי שהחברה שלו יוצאת מהשירותים עם החבר שלה לשעבר, או שהחברה שלו כ"כ מתעצבנת על זה שהחבר שלה לשעבר שוכב עם מישהי אחרת... ועוד משהו שאני ממש לא מבינה לגביו, מנסים להראות לנו שלו ולמג היה משהו מיוחד (הוא זוכר כ"כ הרבה דברים שקשורים אליה) אבל כשמג נפגעה ב"תאונת" האוטובוס, בכלל לא היה לו איכפת! אז או שהוא באמת איזה רובוט (שזו תיאוריה שנורא פופאלרית ב- TWOP) או שהוא שקרן ממש טוב. וסוף סוף קיבלנו קצת אנושיות מלאמב!! למרות שאני אף פעם לא אשכח איך הוא התייחס לורוניקה אחרי האונס. ותגובה ממש שטחית לגבי הפרק - לוגן ושרירי הידיים/גב שלו, לגמרי הזלתי ריר! ובכלל הסצינה עם קנדל הייתה גדולה.

למעלה