פרק ממש טוב ../images/Emo58.gif 207
ההתחלה הייתה כ"כ טובה!!! (חוץ מהכמה שניות הראשונות) לוגן הזה הוא כ"כ.... לוגן! כל השורות שלו בפרק הזה היו פשוט קורעות "קראתי במדריך לגלגל השלישי" חחחחחחחחחחח וכ"כ אהבתי שאחרי שלוגן סיים את כל ההסבר שלו על הסיסמאות, דאנקן עשה לו כזה סימן של או קיי עם הידיים. ולכל דבר יש פעם ראשונה אבל ממש ממש אהבתי את הסצינה של VD אחרי שלוגן נכנס עם קנדל לחדר! במיוחד את מה שדאנקן אומר לה בסוף, אני כ"כ אוהבת לצחוק על ורוניקה בזמן האחרון שזה כבר מתחיל לא להראות טוב. ואפילו די סבלתי את כל סצינות ה- VD בפרק, קודם כל כשהם עבדו ביחד לא היה יותר מידי מגע אז זה כבר טוב, וגם הראו לנו עד כמה מערכת היחסים שלהם זו בועה שעומדת להתפוצץ... ואני ממש לא מבינה מה הקטע עם דאנקן! ורוניקה היא "אהבת חייו" אבל זה לא נראה שאיכפת לו יותר מידי שהחברה שלו יוצאת מהשירותים עם החבר שלה לשעבר, או שהחברה שלו כ"כ מתעצבנת על זה שהחבר שלה לשעבר שוכב עם מישהי אחרת... ועוד משהו שאני ממש לא מבינה לגביו, מנסים להראות לנו שלו ולמג היה משהו מיוחד (הוא זוכר כ"כ הרבה דברים שקשורים אליה) אבל כשמג נפגעה ב"תאונת" האוטובוס, בכלל לא היה לו איכפת! אז או שהוא באמת איזה רובוט (שזו תיאוריה שנורא פופאלרית ב- TWOP) או שהוא שקרן ממש טוב. וסוף סוף קיבלנו קצת אנושיות מלאמב!! למרות שאני אף פעם לא אשכח איך הוא התייחס לורוניקה אחרי האונס. ותגובה ממש שטחית לגבי הפרק - לוגן ושרירי הידיים/גב שלו, לגמרי הזלתי ריר! ובכלל הסצינה עם קנדל הייתה גדולה.