עונה 2 - פרק 7

irene17

New member
עונה 2 - פרק 7

אז הנה הגיע פרק 7 שדי חששתי ממנו בגלל הפרומו שלו. מן הסתם עוד לא ראיתי אותו, קראתי מה קרה שם. אבל כנראה שהוא היה די טוב כי המעריצים בפורום של LoVe שרים לרוב ת'ומס שירי אהבה ומבקשים ללדת את ילדיו... אז שמעתי שיש הרבה דאנקן שזה כמובן החיסרון בשבילי, אבל זה מה יש. הנה תקציר של מה שהבנתי עד כה: - זה נראה כאילו דאנקן שכב עם קנדל (WOO-HOO מסתבר שקריסטין צדקה) - אבל זה לא ברור לחלוטין מה קרה שם. - לוגן די מנפנף את קנדל ואומר לה שהוא מעוניין בה רק בשביל הסקס (WELL דההה, כאילו בשביל מה עוד הוא צריך אותה?!) - ורוניקה ודאנקן משקרים אחד לשני - דאנקן מסתיר ממנה מעטפה שקשורה למג, וורוניקה מסתירה ממנו שהיא נפגשה עם לוגן בזמן שהיא עשתה בייביסיטר. (אני אישית רואה את האור שבקצה המנהרה!) טוב זהו בנתיים.

irene17

New member
פרומו+סצינת פתיחה ../images/Emo58.gif 208

אין. מאושרת. ממני. לפי מה ששמעתי גם הפרומו וגם סצינת הפתיחה הן LoVe LoVe LoVe.
מתי? מתי כבר יגיע פרק 8?!?!! אני מחכה לו כבר איזה חודשיים!

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 208 אוווו!!!

LoVe is in the air!!! זה צריך להיות פרק טוב! אני כבר מתה לראות את הסצינה שלוגן נכנס להציל את ורוניקה!!! האם יהיה לנו מקרה 118??

irene17

New member
קרוב ../images/Emo58.gif 208

לפי הפרומו לפרק 8, מראים אותם יושבים באוטו שלו, וזה נראה כאילו זה קורה אחרי שהוא הציל אותה, והיא ממש בהיסטריה ובוכה שהוא עוד ייהרג ככה. אני מתארת לעצמי שזה בגלל האקדח... אבל בכלל זה נראה כאילו פרק 8 הולך להיות מתנה מרוב ת'ומס לשיפרים של LoVe! כל הפרומו קשור ללוגן, וזה נראה כאילו היא בוכה די הרבה בגללו! סוף סוף! אלוהים ישמור, כמה חיכיתי לרגע שהיא תתחיל להראות קצת רגשות לגביו!! וזה נראה כאילו הוא בסכנה בעצמו בפרק הזה, אני מקווה שורוניקה תחזיר לו טובה ותהיה זאת שתציל אותו. אין, הפרומו לפרק הזה הוא הפרומו האהוב עלי מכל הזמנים של פרומואים! ואם הפרק טוב כמו הפרומו, זה הולך להפוך לפרק האהוב החדש שלי.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif אוי לא! עכשיו אני כבר

ממש לא יכולה לחכות לשבוע הבא!!! ועדיין אין לי אפילו את פרק 7! אני מתחילה להתחרפן!!! הצילו!! אוף - יותר מדי מידע טוב לגבי פרק 8! אני רוצה לראות אותה בוכה בגללו! אפילו כשהם נפרדו היא לא בכתה! הגיע הזמן! זה הולך להיות שבוע איטי...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד פרק 208 מעליי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

irene17

New member
חחח ספרי לי על זה!

אני מחכה לזה כבר כ"כ הרבה זמן! ועכשיו נשאר רק שבוע, וזה הולך להיות הכי קשה.

למעלה