עונה 2 - פרק 6

irene17

New member
עונה 2 - פרק 6

אז ככה, עוד לא ראיתי את הפרק, אבל לפי התגובות בפורומים אחרים זה נשמע מעולה! כפי שחשדתי. אני חושבת שזה פרק מאוד טוב למעריצי לוגן, וכיוון שאני נכנסת לקטגוריה, אני מרוצה. יש סצינות לוגן וקליף ולוגן ולאמב! איזה כיף! זה כמו חג היום. חוץ מזה שורוניקה בטעות נשכבת על לוגן! חחחח מגיעה לה! את זה אני פשוט חייבת לראות! למרות שבפורום של לוגן וורוניקה הרבה אנשים עצבנים על הסצינה הזאת כי היא חושבת שזה דאנקן, אבל אני אומרת שאין להם מה להתלונן! ברגעים כאלה אנחנו לא במצב של להתלונן צריך לקבל בשימחה את מה שאפשר לקבל. סוף סוף אני הולכת לראות פרק של הסידרה הזאת, רק באסה שאני חוזרת היום הביתה רק אחרי 8.... ספוילר לפרק 7 למטה... לפי מה שהבנתי הפרומו לפרק 7 הוא כולו בסצינות של VD, אז זאת האזהרה הראשונה בשבילי לא לראות את זה. אז הדבר היחיד שיש לי לחכות לו בפרק 7 זה קנדל ולוגן, לפי מה שהבנתי היא תנסה לקבל ממנו כסף, זה צריך להיות משעשע.

noa4u

New member
נשמע מעולה!!! ../images/Emo58.gif 2X06

אני מחכה לחזור הביתה כדי למצוא את הפרק ולראות אותו.... לדעתי זה באמת קצת מכעיס שורוניקה הייתה עם לוגן כי היא חשבה שזה דאנקן (הלוו כיאלו יש בניהם הבדל, איך היא לא שמה לב?!?) כי הייתי רוצה שתהיה עם לוגן, בגלל שהוא לוגן, ולא בגלל שהיא חשבה שהוא דאנקן... אבל גם זה משהו.. סוף סוף סצנות של לוגן, בקושי היו כאלה העונה...

irene17

New member
יותר טוב מכלום ../images/Emo58.gif 206

מצחיק אותי שבפורום של LoVe די קראו לורוניקה טיפשה שהיא לא מבדילה בין חבר שלה וחבר שלה לשעבר, OH WELL. לפחות זה גרם לה להישכב עליו, אין, אני כ"כ רוצה לראות את זה!!! ואני יושבת עכשיו וכל פעם שאפשר לוקחת הפסקה מהעבודה וקוראת מה שכותבים בפורום TWOP על הפרק הזה, אתם לא יודעים איזה צחוקים אתם מפסידים. האנשים שם פשוט קורעים אותי. והבנתי שדיק עשה כזה EWWW כשורוניקה ודאנקן התנשקו, רק זה העלה אותו לראש הדמויות האהובות עלי (טוב לא ממש כי לוגן הוא דייר קבוע שם). והבנתי שכל הסצינות של ורוניקה וקלרנס היו ממש מעולות, חח אנשים כבר מחפשים להם שם לשיפר (בצחוק כמובן). בקיצור אני קוראת תגובות של אנשים ואני כ"כ מתההההה לראות את הפרק הזה, כולם אומרים שזה הפרק הכי טוב בעונה עד כה. הייתי אומרת לכם איזה דברים מצחיקים עוד הם אומרים אבל הפורום שלנו לא כ"כ חופשי בירידות על דמויות כמו שם אז אני אשמור את זה למקום אחר. אבל יש משהו שאני כן יכולה להגיד כי גם פה לא הכי אוהבים את הדמות הזאת, אנשים נורא שמחים שאין את ג'קי. ולי אישית לא ממש מזיז, גם ככה עד עכשיו ראיתי רק פרק אחד איתה. וחוץ מזה שהיא ירדה על 'גאווה ודעה קדומה' (חוצפנית!) אין לי בעיה איתה. וYAY ממש גדול לקליפי!!! ולא סתם קליפי, קליפי וורוניקה וקליפי ולוגן!!! ענק! והרבה אנשים חושדים שאולי אהרון בכל זאת לא הרג את לילי, ושזה היה דאנקן. וכמה שרציתי את זה לסוף של עונה שעברה, אני ממש לא רוצה שיתברר פתאום שדאנקן הוא הרוצח. קודם כל כי חבל לי על ורוניקה, להיות עם רוצח? לא הכי כיף בעולם. חוץ מזה שאני ארגיש שזה ממש רמאות מצד רוב ת'ומס לעשות את זה למעריצים. אחרי שחשבנו שהתעלומה הזאת נפתרה? לא תודה! ועכשיו לוגן ודאנקן גרים ביחד? נייס! שורוניקה ודאנקן ינסו לעשות שם משהו עכשיו

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 206 יש לי שם לשיפר

בשביל ורוניקה וקלרנס: קלרוניקה או ווידמארס

irene17

New member
חחחח

כן אנשים ב TWOP כבר הציעו כל מיני כאלה, זה היה ממש טוב!

|ספוילק| פרק 6 עונה 2../images/Emo58.gif

וואו איזה פרק מצוין,ממש ממש כיף לראות. חבל על אמיליה,ואהבתי את השיתוף פעולה של ורוניקה עם העובד של ג'ק קיין [שכחתי את השם
] פרק גאוני,החל מלוגאן ואבא שלו באותו תא והויכוחים של לוגאן וויבל [מי קאסה אס טו קאסה - ענק !!] אהבתי את כל הפרק,והסוף היה מותח - קית' מצא מה שהוא מחפש
מחכה בקוצר רוח לפרק הבא

noa4u

New member
דיי כבר ראית אותו?!?

מה רק אני לא מוצאת אותו?... :(

noa4u

New member
מתקדם...

איזה כיף מחר על הבוקר אני יראה אותו! אני כבר כל כך מחכה לפרק הזה אחרי כל מה שאמרו פה עליו, נראה לי שזה יהיה הפרק הכי טוב ששודר עד עכשיו... :)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאיי פרק ענק!../images/Emo58.gif2x06

הקטע שהיא נשכבה על לוגן היה מוזר וכאילו, מהרגע שהוא שם את הידיים עליה הבנתי שזה הוא... לאדעת למה... עיצבן אותי איך שהיא הגיבה... כאילו, זו אשמתך שנשכבת עליו X3 היו פול סצינות מעולות. לוגן-לאמב. לוגן- קליף. ורוניקה-קליף. ורוניקה-קלרנס. וויביל-לוגן. היה מצחיק כשלוגן אמר לוויביל סו קאסה אס מי קאסה.. אבל היה לי עצוב שהוא פינה את סבתא שלו מהבית. נכון, וויביל שרף לו את הבית אבל הוא טחון רצח.. החברת ביטוח תשלם לו בטח כפול ממה שהבית שווה בכלל... לעומת זאת סבתא של וויביל לא עשתה לו כלום והיא מסכנה וזה רוע לב לזרוק אותה לרחוב... :/ אוך... לוגן לוגן לוגן...you bad boy. עוד משהו שעיצבן אותי זה שורוניקה מתנהגת ממש מגעיל ללוגן. כאילו, שרפו לו את הבית! מה את כל כך עצבנית שהוא גר אצל מי שכנראה עדיין נחשב החבר הכי טוב שלו? מה אוכל אותך? הם יכולים למצוא מקומות אחרים לעשות את הדברים שלהם...[איו] האמת שהסצינה שדיק אומר איו על הנשיקה של ורוניקה ודאנקן גם עיצבנה אותי. מה איו בזה? [כלומר בשבילי זה איו כי אני לא רוצה אותה עם דאנקן אבל מה לו מפריע?] ולמה בכלל דיק כל כך שונא את ורוניקה? או מתנהג אליה כל כך מגעיל? מה -היא- אי פעם עשתה לו? ממש לא הבנתי מה קית' מצא באוטובוס... זה היה עכברוש או משהו? X__X הסצינת אהרון-לוגן בכלא לא מצאה חן בעיני בכלל. לא רוצה שיהיה ספק בעניין שאהרון רצח את לילי. ורוניקה לא טועה. לא אכפת לי! וזייהו אני חושבת... סיכמתי את הכל :] LoVe Peace Light. ולילה טוב.

irene17

New member
זה הדבר שאני לא מבינה../images/Emo58.gif 206

מה נסגר עם ורוניקה? אני אפילו לא מבקשת שיראו שהיא אוהבת אותו (בנתיים) אבל שלפחות שנראה שכן איכפת לה ממנו! נראה לי היה לה יותר איכפת ממנו בעונה שעברה אחרי שאמא שלו מתה! ואז זה היה בדיוק אחרי שהוא התנהג אליה ממש מגעיל! אני ממש לא מבינה את זה! אני אישית חושבת שהיא כן אוהבת אותו ומדחיקה את זה, אבל קצת רחמים ורוניקה! הבן-אדם עובר גיהינום! ובקשר לדיק, בשבילי הוא מסמל את תגובות הצופים (טוב לפחות את חלקם הגדול של הצופים) ל VD. THANK GOD FOR DICK!

noa4u

New member
יש כבר תרגום?

נשאר עוד קצת ואני יוכל סוף סוף לראות את הפרק!!!

למעלה