שגם אם יתברר אם התינוקת לא שלו זה לא ישנה הרבה, דבר ראשון הוא עדיין יחשב כחוטף הוא לא יוכל סתם לחזור, ואיך בדיוק הוא יגלה על זה בכלל? אין לו שום קשר אפילו עם ורוניקה... והוא לא יחזיר את התינוקת למנינג'ס גם אם היא לא שלו.. וגם אחרי שהוא היה עם התינוקת כל כך הרבה זמן הוא לא סתם יגיד "אה אוקיי היא לא שלי אתה יכול לקחת אותה"
חוץ מזה, אני מתבלבלת או שאמרו שמג לא ממש סבלה את לאקי?...
מג אמרה שהיא לא סבלה את לאקי בחלום של ורוניקה, אבל אי אפשר לדעת מה היה במציאות.. חוץ מזה, אם דאנקן הוא לא האבא זה נותן לו עוד פחות לגיטימציה לחטוף את התינוקת, ככה לפחות הוא האבא, ואחרת הוא סתם מישהו שחטף תינוקת.
כדי להוסיף שמן למדורה, לידיעתכם בפרק 22 יש סצינה של קלרנס ווידמן עם דאנקן. כמובן שאין לי מושג מה זה אומר, יכול להיות שזה בכלל משהו שקשור למשפט של אהרון ולא לאבהות של התינוקת...
טב, קלארנס אחרי הכל עבד בחברה של אבא של דאנקן. הוא איש אבטחה פרטי ולא מטעם ציבורי כמו משרד השריף או משהו. יכול להיות שזה לא קשור לאף אחד מהדברים הנ"ל..
כן ואז כשדנקן יחזור ורוניקה תבין שלמרות הכל היא לא אוהבת אותו ושהיא אוהבת את לוגן וככה הוא ישפט על החטיפה ישב בכלא יכול להיות שאפילו על הרצח של לילי הוא ישפט לכו תדעו הכל אפשרי
מבחינתי מה שהכי חשוב זה שבסצינת חלום של הפרק (בתקווה שהספוילר אמיתי) יש לנו גם את לוגן וגם את דאנקן אבל לוגן הוא החבר. זה אומר מספיק מבחינתי את מי היא באמת רוצה.