עונה 2 פרק 20

inbalinbal1

New member
אני מציעה לו שכן

אבל אל תשכחי שהוא מת לדנקן על התחת אז רוב הסיכויים שהתינוקת לא שלו אני מקווה שאני טועה אבל נראה לי שזה הקשר בין המנינג'ס ללאקי

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif220נראה לי

שגם אם יתברר אם התינוקת לא שלו זה לא ישנה הרבה, דבר ראשון הוא עדיין יחשב כחוטף הוא לא יוכל סתם לחזור, ואיך בדיוק הוא יגלה על זה בכלל? אין לו שום קשר אפילו עם ורוניקה... והוא לא יחזיר את התינוקת למנינג'ס גם אם היא לא שלו.. וגם אחרי שהוא היה עם התינוקת כל כך הרבה זמן הוא לא סתם יגיד "אה אוקיי היא לא שלי אתה יכול לקחת אותה"
חוץ מזה, אני מתבלבלת או שאמרו שמג לא ממש סבלה את לאקי?...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 220

מג אמרה שהיא לא סבלה את לאקי בחלום של ורוניקה, אבל אי אפשר לדעת מה היה במציאות.. חוץ מזה, אם דאנקן הוא לא האבא זה נותן לו עוד פחות לגיטימציה לחטוף את התינוקת, ככה לפחות הוא האבא, ואחרת הוא סתם מישהו שחטף תינוקת.

irene17

New member
../images/Emo58.gif 2-22

כדי להוסיף שמן למדורה, לידיעתכם בפרק 22 יש סצינה של קלרנס ווידמן עם דאנקן. כמובן שאין לי מושג מה זה אומר, יכול להיות שזה בכלל משהו שקשור למשפט של אהרון ולא לאבהות של התינוקת...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222

טב, קלארנס אחרי הכל עבד בחברה של אבא של דאנקן. הוא איש אבטחה פרטי ולא מטעם ציבורי כמו משרד השריף או משהו. יכול להיות שזה לא קשור לאף אחד מהדברים הנ"ל..

inbalinbal1

New member
שמעו ../images/Emo58.gif 222

כן ואז כשדנקן יחזור ורוניקה תבין שלמרות הכל היא לא אוהבת אותו ושהיא אוהבת את לוגן וככה הוא ישפט על החטיפה ישב בכלא יכול להיות שאפילו על הרצח של לילי הוא ישפט לכו תדעו הכל אפשרי

irene17

New member
../images/Emo58.gif 2-22

מבחינתי מה שהכי חשוב זה שבסצינת חלום של הפרק (בתקווה שהספוילר אמיתי) יש לנו גם את לוגן וגם את דאנקן אבל לוגן הוא החבר. זה אומר מספיק מבחינתי את מי היא באמת רוצה.

inbalinbal1

New member
נו ברור ../images/Emo58.gif 2X20

וגם הפרק האחרון הוכיח את זה היא לא הייתה בוכה ככה אם לא היו לה רגשות כלפיו

Nitzan122

New member
אבל../images/Emo58.gif220

מג אמרה את זה בחלום כי ורוניקה קראה את זה באימיילים שלה... היא לא סתם המציאה את זה...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 220

איך היא הייתה יכולה לקבל את זה מלאקי? היא לא הייתה זוכרת שהיא שכבה איתו?... זה בטוח מדאנקן, השאלה ממי הוא קיבל את זה

irene17

New member
אולי זאת תוכנית העל שלה

או שזו עוד דרך של הערבים לפגוע באמריקאים, לשלוח זנזונת שתפיץ מחלות מין.

Nitzan122

New member
באמת?../images/Emo58.gif

טוב הגיוני, עכשיו הכל מסתדר, כל הקטע עם "כשהחיים נותנים לך קלימידיה" ושהיא שאלה את לוגן אם דאנקן שכב עם עוד מישי... טוב אז נשיג את המתוקן...

גם אצלי ../images/Emo58.gif

למה ורוניקה לא התנשקה עם לוגן והלכה?!?! ולמה לעזאזל לוגן שכב עם קנדל?! חלאס! תנו להם להיות ביחד!

למעלה