עונה 2 פרק 20

oved16

New member
עונה 2 פרק 20 ../images/Emo58.gif

מי שהוריד יכול להגיד לי אם גם אצלו אין את הקטע של "בפרקים הקודמים בורוניקה מארס", וזה ישר מתחיל בקטע שורוניקה יוצאת מהכיתה לוואלס וג'קי?

../images/Emo58.gifפרק 20- וואו, מדהים!

אני חושב שזה הקליף האנגר הכי טוב שהיה כל העונה. כאילו, אחרי 2x09, כשאלונה טל מראה לנו שהיא חיה ובועטת. נו, טוב, לפחות ל-10 דקות.
הפרק עצמו היה טוב, זה היה מפתיע שבסוף השרת עקב אחרי ג'יה. אה, ורוב תומס שלל את האפשרות שוודי הוא אחראי לתאונת האוטובוס, לכל אלה שתהו. אז זה יכול לפתוח די הרבה אפשרויות חדשות לתיאוריות מוזרות, לא? ווהו! אני שמח שנפטרו מקטע ה-LoVe מהר, כי זה הרבה יותר כיף לראות את הטיזים ההיסטריים שלהם, ואם הם יהיו זוג הם יתחילו לשעמם. קיצר, לוגן שוכב עם קנדל ו-ורוניקה יוצאת בוכה? אחלה דרך לפתור את זה. ככה הם גם לא יהיו ביחד, אבל ימשיכו לשנוא זה את זה בצורה כל כך אהובה. ואיזה כיף! הVO חזר! או שרק אני אוהב את הדבר הזה?

inbalinbal1

New member
כן ככה זה מתחיל ../images/Emo58.gif 2X22

איזה פרק ענק בכיתי בסוף יחד עם ורוניקה זה היה קטע כל כך עצוב ראו עליה שהיא פגועה באמת מה שאומר שיש לה רגשות כלפי לוגן (מה שממתיק קצת את הגלולה) לאקי הזה מפחיד רציני לא מאמינה שמישהו ירצה לחתן את הילדה שלו אם היצור הזה (מר מנינג אבא של מג) וודי הזה הוא חתיכת חלאה איך הוא הפיל על קית' את העניין עם הפעילה פרק מהמם ואני עדיין בסערת רגשות אחריו

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gifפאק פאק פאק

פאק פאק פאק פאק פאק פאק יש כל כך הרבה להגיד על הפרק (או כאילו... לא!) אבל למי אכפת אני רק רוצה לדבר על ה... אההההההההההההה. נשבר לי הלב לאיזה מיליון חתיכות לא, באמת נ-ש-ב-ר זה היה כל כך עצוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק קודם כל הקטע באנטי פרום ואחרי זה אצל לוגן פאק פאק פאק כשהיא הולכת למעלית ומנסה להחזיק את עצמה, ובזמן שהיא בוכה לוגן מסתכל כי הדלתות לא נסגרות? פאקקקקקקק מדהים. אם הם לא מזדיינים עד סוף העונה אני מתחרפנת.

irene17

New member
את מוזמנת לבוא לפרוק מתחים בנושא

אצלנו בקומונה, שם זה אפילו רצוי!

../images/Emo58.gifטריילר, פרק 21

אההההה!! השרת, עם אקדח מכוון על ג'קי!! הנרי המלין!! מה זה?!?! מטורף, מטורף.

rds15

New member
../images/Emo58.gif220

לוגן מניאק, וצריך למות. וזה בערך מה שיש לי להגיד על הפרק הזה.

Nitzan122

New member
פרק 220../images/Emo58.gif

ידעתי
בשנייה שהיא יצאה מהמסיבה פשוט ידעתי שזה מה שהולך לקרות!!! וכל כך קיוויתי שאני אטעה
אבל כשהיא התחילה לדבר והיה לו את הפרצוף הזה היה כבר לגמרי ברור שקנדל שם! אוף!!!! אבל איך? איך הוא לא זכר?!?! נו אידיוט אחד!!! והמבטים שלהם בסוף הפרק-
אם הם גומרים את הסדרה כשהם לא ביחד..
והאמת, אחרי זה למי אכפת משאר הפרק?...
אגב גם לי זה התחיל ישר כשהיא יוצאת מהכיתה...

Charmed Gal

New member
עוד 2 פרקים.../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

איזה באסה. ועוד בלי לדעת אם נצפה בפרק האחרון לעונה או לסידרה.
היה אחלה פרק, כמו כולם לאחרונה.
שוב קצת יותר מידי ג'קי ו-וואלס, WTF, מה היה הקטע האירוטי הזה במיטה?
לוגן, לוגן, לוגן... דפוק. מסכנה ורוניקה.
איזה כישורי משחק אבל מצד שניהם.
וקנדל הזו. ארג. הייתה לי הרגשה שיש שם מישהי, טוב, דיי ברור, אבל לא חשבתי שהיא, חשבתי אולי סתם בימבו או אולי אפליו האנה. אבל... קנדל. טוב, למי אכפת, קריזמה.
אהבתי את מאק בפרק, היא הייתה מגניבה.
ביבר חסר.
המממ, ג'יה והשרת פחות מעניינים אותי.

למעלה