עונה 2 פרק 10

../images/Emo58.gifטוב בסוף ראיתי-"גו מרסדס גו"../images/Emo6.gif

הייתי בטוח שאני לא אהנה מהפרק, אבל היה פרק ממש יפה ורוב השירים לא הציקו לי והיו דווקא יפים! בריטני היתה כ"כ מאמי והרסה אותי מצחוק ("זאת היתה ריקי לייק?") סו ובקי פשוט
אני גם הייתי קונה לסו חליפת טרנינג מיוחדת
אם פאק ולורן יהיו ביחד זה יהיה מוזר מדי לדעתי... הביצועים: הביצוע של רייצ'ל לטעמי היה הכי יפה. הדואט שלה ושל פין היה ממש טוב לאחלה שיר! הדואט של קורט ובליין גם היה מאוד טוב. לפי הדיסק שהם הוציאו לכריסמס אמורים להיות עוד שירים מוזר שזה לא הופיע בפרק... הספירה לאחור התחילה...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif(../images/Emo58.gif?)אפילו בפרקים של

כריסמס מזכירים את ישראל?
פרק ממש חמוד!

y a m i girl

New member
../images/Emo58.gifאמ..|מדוזה|../images/Emo82.gif

הפרק היה חמוד, בסדר כזה, לא הכי התלהבתי. חוץ מדבר אחד ( שראיתי כבר לפני הפרק בלופים, מה לעשות שהם פרסמו את זה כסניק פיק?) בייבי איטס קולד אווטסייד!
לא רק שהשיר הזה הוא הרבה פחות קריסמסי הוא ממש שיר! והוא כזה דואט מקסים ומדבים וקורט ובליין זה כזה מושלם
ובכללי הסצנה הייתה אדירה, חבל שהייתה רק אחת. איך אחרי זה ריאן מרפי אומר שהוא עדיין לא יודע מה קורה איתם?! אני רוצה שהם יהיו ביחד, עכשיו! והרבה פלאף וקיטש בבקשה! ( ואני הכי לא טיפוס של אוובר קיטש, ובא לי!) "Just a friend. But on the upside, I'm in love with him and he's actually guy. So we'll call that progress". קוקי שלי, אני מתה על קורט. וההבעות פנים שלהם והכל היו כאלה מושלמות! רק חבל שאת הבית עם הקטע הכי טוב הם הורידו מהגרסה של הפרק :( השאר - ברטיני הייתה ענקית! סו ובקי היו אדירות, אני רוצה אנקל ג'סי, ועוד הרבה קורט, ובליין, וקליין בכללי, כמה שרק אפשר. ואני מתגעגעתצ לסנטנה/בריטני, וטיפה הציק שזה היה כזה פרק רק קריסמס, כי טיפה יותר קשה לנו להתחבר לזה... ואיזה נשמה ביסט! בכללי היה חמוד אבל היה עוד מלא פוטנציאל לאן לשאוף ( ואני דורשת סצנת נשיקה בשלג של קורט ובליין, מיד!)

y a m i girl

New member
אוי,אינטרנט מפגר...*תיקון../images/Emo58.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

לא זכרתי את הניסוח המדויק של הציטוט והעתקתי בלי לקרא מהאינטרנט ועכשיו ראיתי שהוא עם שגיעת כתיב, הייתי חייבת לתקן. Just a friend. But on the upside, I'm in love with him and he's actually gay. So we'll call that progress". ><

neurotica

New member
הבית עם הקטע הכי טוב (שהם הורידו) זה

gosh your lips look delicious? אם כן, גם לי זה היה ממש חסר. אבל לא נורא, יש את זה בשיר המלא.
גיליתי את השיר הזה והתחלתי לשמוע גרסאות שלו לפני שבוע בדיוק, כשקראתי בראיון שכריס אמר שהוא מתרגש לבצע את זה עם דארן. תשמעי את הגרסא של lady antebellum, היא האהובה עלי עד כה. אני לגמרי איתך בכל הדרישה לקיטש. טוב נו, אולי בעוד חודשיים..

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ברוב הדברים

איזה תמונה מהממת שמת
ולמה קשה להתחבר אני נהנתי מכל רגע

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif אני היחיד שהיה בשוק

כשהבחור עם הגיטרה דיבר. נראה לי שהוא היה בכל פרק של גלי עד עכשיו וזו הפעם הראשונה שהפה שלו נפתח. ציפיתי שבשלב מסוים הפסנתרן ידבר אבל לא מישהו מהתזמורת. זה יותר מדהים מהפעם הראשונה שמייק צ'אנג דיבר. האם זה אומר שהם בעצם הולכים להתחיל להתייחס אל הכמות הרצינית של בני אדם שנמצאת איתם כמעט קבוע באותו חדר כאל בני אדם ולא כאל איזה מכשיר סטריאו? ברצינות, אני לא מוזיקאי אבל עבדתי בקונסרבטוריון ואני יודע שלנגן כמו שהילדים האלו מנגנים (אני מניח שהם כולם אמורים להיות גם תלמידים) זה לא קל. ולגבי השאר היה פרק מאוד נחמד רק חבל שהיה מעט מאוד קורט. לא ממש יכלתי להתלהב מהקטע שהיה איתו כי ראיתי את זה כבר כמה פעמים במהלך השבוע. היו יכולים להוסיף סצנה על קורט ופין חוגגים חג מולד יחד עם ההורים שלהם ביחד. האם נרמז שביסט קנתה את המתנה לארתי? והאם זו המצאה אמיתית? מצד אחד מגניב, מצד שני... מה כל פעם צריך ללחוץ על כפתור בשביל לעשות צעד אחד?

o0Invisible0o

New member
המצאה אמיתית..

וזה היה ברור שהיא קנתה, לא נרמז. ממש נאמר. [אלא אם את מאמינה בסנטה.
]

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. קיוויתי שיהיה אזכור קטנטן לחנוכה- חשבתי אולי בהקשר של רייצ'ל או פאק (טוב, רייצ'ל אמרה שהיא לא נוצרייה\יהודייה בפרק הזה...)- אבל זה לא נורא. הביצועים היה יפים. אני גם יותר ויותר אוהבת את ביסט. סו דווקא איכזבה אותי רוב הפרק, למרות שאני מניחה שבסוף זה השתנה. היה לי כל-כך ברור שיהיה קטע עם מישהו שייקבל את סו בתור זה שצריך חהביא לו מתנה, אבל לא ציפיתי שכולם יקבלו אותה... XDD.

Ayelet 363

New member
אה, ו-... ../images/Emo58.gif

דברים ששכחתי לכתוב: איזו חמודה בריטני!! היא וארטי ממש חמודים... אפילו שהם זוג הזוי. רייצ'ל גם הייתה ממש חמודה הפרק- למרות שאני מבינה גם את פין.

neurotica

New member
../images/Emo58.gif

כ"כ קצת קורט. אבל עדיין, אם קצת לפחות היה איכותי. שיר מצוין, ביצוע כ"כ חמוד (כל הפרצופים של קורט, הוא כזה מתוק!), וייאי, הוא מאוהב בו.
פשוט בא לי לאמץ אותו. אהבתי את כל השירים, למרות ששירי כריסמס קלאסיים לא ממש עושים את זה. baby it's cold outside - שיר מצוין. ביצוע מצוין. last christmas - שיר חביב ביותר. אני מחבבת את WHAM, הם מגוחכים בצורה חביבה. ביצוע נחמד של פינצ'ל. speaking of פינצ'ל.. אם אתה לא רוצה להיות איתה יותר, תפסיק להסתכל עליה ולחייך! אתה סתם מטעה אותי, וכנראה גם אותה! השיר שהם עשו בהתחלה, עם הmisfit toys ממש ממש חמוד.
מי שר את השיר על הגרינץ'? זה נשמע כמו שו, אבל כתוב בויקי שזה k.d. lang. בריטני היתה חמודה, פאק נראה מצוין, ארטי ממש מקסים, ביסט יצאה מלכה. הצליחו להפתיע אותי קצת עם סו (בקטע שבבית של וויל), למרות שהיא הרגה אותי בקטע האחרון, no i just hate you.
ועכשיו אני בchristmas spirit ואין לי מה לעשות עם זה בארץ. מזל שאני ממשפחה של רוסים וכן יהיה לנו עץ אשוח ומתנות בעוד חצי חודש. לא אותו דבר, אך דומה.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif גם אני לא חשבתי...

גם אני לא חשבתי שזו תהיה סו בבית של וויל, למרות שהיה ברור שמישהו היה שם... ולמרות שזה היה אמור להיות צפוי, לדעתי, הופתעתי שגם חברי הגלי קלאב היו שם. קורט...

gal255

New member
../images/Emo58.gifזוועה של פרק

באמת זוועה. הדבר היחיד שאהבתי באמת בפרק זאת הסצנה האחרונה. אני פריקית של רגעים מחממי לב, והסצנה הזו הייתה אחד כזה. כל שאר הפרק היה סתם ומאכזב, לא גרם לי לרצות להגיע לפבואר, לא משנה לי לרגע אם הם בפגרה או לא. (וזאת בניגוד לפרק הפגרה הקודם שהוא הפרק הכי טוב בסדרה עד כה לדעתי). אהבתי קצת את ביסט וארטי בסוף, רק חבל שזה לא היה בהקשר יותר חביב מאשר בריטני הדי מיותרת. (היא הייתה חמודה כשמדי פעם הייתה לה יציאה קורעת, אבל עכשיו היא דיי מציקה). אהבתי גם את סו. אבל ממש התאכזבתי מסיקרט סנטה. חשבתי שאמה קיבלה את וויל. חשבתי שהם יותר טובים מאשר לעשות את 'בוא ניתן לרשע המתחכם של הסדרה לכתוב את כל הפתקים על שמו'. עשו את זה כבר! (אהמ האוס). זה היה די צפוי שזה מה שיקרה עם הפתקים. וזהו עוד מקרה של משהו בעל פוטנציאל אדיר של קומדיה נהדרת, שהלך בדרך הצפויה של הקלישאה. את השירים ברובם לא אהבתי. פין ורייצ'ל מעצבנים אותי. זהו.. לא נראה לי קרה עוד משהו בפרק.. (אולי קרה, ולא שמתי לב,יש לי בעיות קשב וריכוז וקשה לי להתרכז במשהו כשהוא משעמם אותי). ובדר"כ אני אוהבת פרק כריסמסXD

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif+מתוך סקרנות מה היה פרק הפגרה הקודם?

את העונה הראשונה ראיתי דיי ברצף, כך שאין לי מושג מה היה הפרק לפני הפגרה. אמ... גם אני ציפיתי שאמה תקבל את וויל או משהו- אני חשבתי שוויל יקבל או את אמה, או את ביסט או את סו, אבל בניגוד אלייך- הרעיון שך "בוא ניתן לרשע המתחכם של הסדרה לכתוב את כל הפתקים על שמו" היה חדש לי לגמרי...

למעלה