עונה 2 פרק 1

riktal

New member
עונה 2 פרק 1

בעוד כמה שעות (ב-21:15) תחל העונה החדשה של GLEE בערוץ יס דרמה (ערוץ 13) ואחרי שידור הפרק אתם מוזמנים לשרשר לפה כל מה שבא לכם להגיד על הפרק הראשון של העונה (ואם ממש בא לכם - אתם מוזמנים להתחיל לשרשר לפה את המחשבות שלכם על הפרק הצפוי עוד לפני שהוא ישודר). תעשו לי רק טובה קטנה - למרות שברגע שהפרק משודר ביס לא צריך בעקרון לסמן
-עדיין - אל תכתבו ספוילרים בכותרת של ההודעה, כי עדיין יש אנשים שלא רואים את הפרק בשידור הראשון שלו, אלא מאוחר יותר, או בסוף השבוע ואין שום סיבה מוצדקת שתהרסו להם את ההנאה.

enigma14

New member
היה פרק טוב!

ג'ייקוב הזה עיצבן אותי בתחילת הפרק!
ואני דווקא שמחה שסאנשיין לא הצטרפה בסוף לגלי קלאב,יש משהו בה שמעצבן אותי...קרע אותי הקטע עם בריטני שניסתה להאשים את המאמנת בהטרדה מינית "תראי על הבובה איפה המאמנת נגעה בך?" "המצאתי את זה,המאמנת לא נגעה לי בציצים אני רציתי לנגוע לה בציצים"
ואגב אני היחידה שחושבת שהמאמנת נראת כמו המאמן טנאקה רק עם אודם?XD

Sapir 5

New member
סתם שאלה..

המאמנת פוטבול...היא גבר? איפה אפשר לקרוא על הדמויות? תודה :)

riktal

New member
רשימת השירים של הפרק

Empire State of Mind Every Rose Has Its Thorn (השיר ששר סם במקלחת) Telephone (השיר ששרות רייצ'ל וסנשיין בשירותי הבנות) Getting to Know You (השיר ששרים טינה ומייק) Billionaire (השיר ששר סם בפני ה-GLEE CLUB) Listen (השיר ששרה סנשיין בפני ה-GLEE CLUB) What I Did for Love (השיר ששרה רייצ'ל בסוף הפרק)

אחלה פרק!! ../images/Emo13.gif

ממש אהבתי ת'שירים! בעיקר ניו יורק וביליונר!! אהבתי דווקא שטינה ומייק ביחד, הוא ממש חתיך! מי עזב את הלהקה? ההוא שגם נחשב די ניצב כמו מייק? הפרצוף של הבלונדי החדש מעצבן אותי
באמת יש לו פה גדול כזה חחח וסאנשיין (האמת שהכרתי את שריס הזאת מהתוכניות של אופרה) שרה יפה למרות שהיא יותר מדיי צורחת אבל יש בה משהו מעצבן אז אולי טוב שהיא לא הצטרפה.. נראה שתהיה עונה כייפית

מה יא

New member
הדבר היחיד שהיה טוב בפרק הזה../images/Emo96.gif

היה הריבועים של מייק
ואני חושבת שאני אפסיק לצפות אם רייצ'ל תמשיך לקבל כל כך הרבה זמן מסך.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif היא מעצבנת ...

:\ רק בפרק 2 לא רואים אותה הרבה כי זה הפרק של בריטאני

למעלה