עונה 2 פרק 1

inbalinbal1

New member
שני מושגים

vd באמת זה מחלת מין וה-vd של הפורום זה v ורוניקה ו-d דאנקן שלחלק מאנשי הפורום שני המושגים גורמים חלחלה ויש כאלה שרק הראשון עושה להם חלחלה

MaNcHi 135

New member
אה...חחחח לא יפה...

הם דווקא חמודים יחד! אם כבר לוגן והיא זה הרס טוטאלי...שניהם משוגעים והוא בכלל מטורף... חמוד..אבל מטורף..

MaNcHi 135

New member
../images/Emo58.gifאממ..אני עדיין חושבת שהם

חמודים ומתאימים...אבל אני רוצה אותה גם עם לוגן.. מה אני אעשה....אי אפשר להביא לה איזה כפילה או לשכפל אותה ככה ששניהם יקבלו אותה.. אבל אם להיות הוגנת דנקן בא ראשון ולוגן סתם נידחף באמצע... כאילו צריך להודות שאם לא היה את כל הקטע של האחים הזה הם היו עדיין יחד עד עכשיו... והיא צודקת במה שהיא אמרה בפרק 3...שלוגן מחפש את הצרות...זה לא שהוא מנסה להתחמק מהן או מנסה לא להיכנס לזה...הוא פשוט עצמו מנסה להרוס הכל...מה אתה הולך עם אישה נשואה?! דנקן עם כל הצרות שאז היו עליו לא הלך לחפש לעצמו עוד צרות ואת זה יש להעריך... וואי אבא של לוגן מניאק! יענטו הוא ניסה להתנקם בה וידע שהיא הולכת להיות על האוטובוס הזה אז הוא ניסה להרוג אותה! זבל! לוגן עדיין מאמי... מי זאת המעאפנה הזאת שניכנסה פתאום לצוות?! היא כל כך מעצבנת! ג'קי...סתם פאקצה מטומטמת! לא מגיע לוואלס מהנ שהיא עושה לו..חחח ואיך ורוניקה מנסה להשתלט על עצמה ולא להרוג אותה...חחח חמודה! ומה הכוונה VD? כאילו הבנתי שזה וורוניקה ודאנקן אבל מה המשמעות השלילית של זה?<

irene17

New member
לא כ"כ מסכימה ../images/Emo58.gif 201

אם לילי לא הייתה מתה אולי ורוניקה ודאנקן היו נשארים ביחד. אבל אז איפה הסידרה שלנו? איפה הורוניקה שאנחנו אוהבים? אני חושבת שאפילו אם לא היה את כל הקטע של האחים ורוניקה ודאנקן היו נפרדים בסופו של דבר. כי אני ממש לא מסוגלת לראות את ורוניקה של עכשיו עם דאנקן. ומה הקשר לזה שדאנקן ראשון? מה יש לו איזו זכות ראשונים? אני לא חושבת שזה ממש קשור. זה שדאנקן היה איתה קודם לא אומר שהיא לא צריכה להיות עם לוגן בגלל זה... ואני אישית חושבת שכל העניינים של לוגן, כל ההרס העצמי וכו' הופכים אותו לדמות יותר מעניינת ועמוקה. ולדאנקן לא קרה משהו אפילו קרוב למה שקרה ללוגן עם העניין של פליקס. וזה לא משנה כי דאנקן שונה לגמרי, ולכן אני ממש לא אוהבת אותו, הוא תמיד יעדיף לא לעשות כלום. זה אולי טוב למציאות אבל זה ממש לא מעניין על מסך הטלויזיה שלי. ובאמת - אני לא מתווכחת, אני רק מדגישה את העמדה שלי. יש אנשים שאוהבים את דאנקן וורוניקה ולבריאות להם, לכל אחד יש דעות שונות.

MaNcHi 135

New member
אני יודעת שאת לא מתווכחת

או מנסה להעליב אבל זה סתם דיון כזה שלאף אחד אין כוונות להעליב את השני.. בקשר לדנקן יש לו פוטנציאל ענק ומשום מה התסריטאים בוחרים לעשות אותו אדיש ונמנע... לא יודעת למה הם עושים את זה והורסים את הדמות שלו...אולי כי הם בעצמם לא יודעים לאן לקחת אותו... בקשר ללוגן וורוניקה..אני רוצה לראות איך הוא היה מרגיש אם היחבר הכי טוב שלו היה יוצא עם הבחורה שהוא אוהב והיא הייתה שלו מההתחלה כמו הקטע עם דנקן..כאילו ידעת שהחבר הכי טוב שלך עדיין מאוהב בה ואתה עדיין הלכת איתה..מה זה אומר עליך בתור חבר אני לא יודעת.. שמעי לוגן חמוד כי הוא פשוט חמוד! אם אני הייתי אחת הדמויות שם הייתי קופצת עליו בלי לחשוב פעמיים כי החיוך ה"תמים" הזה שלו (יש לו חיוך של ילד!) גורם לך לרצות לאנוס אותו.. ודנקן לעומת זאת..אני בכלל לא חושבת עליו בכיוון הזה...כאילו הוא לא ממש עושה לי את זה ואחת הסיבות היא שאני פשוט שמחה שהוא עם ורוניקה כי ככה צריך להיות לדעתי... ונכון זאת סידרה...אבל מה שיפה בה זה שלקוחים אלמנטים מהמציאות שם... ואני אוהבת את הקטע הזה של אהבה אסורה שפתאום מותר להם להיות יחד שוב...

irene17

New member
אני לא רואה את הפוטנציאל

שיש לדאנקן. אבל זה לא משנה כי לא נראה לי שנגיע רחוק עם הדיון הזה.

only veronica

New member
אלמנטים מהמציאות?

באמת?! עיירה כזאת משוגעת ואנשים כאלה לא נורמלים זה מהמציאות.. אני אישית גם לא רואה מה יש לדאנקן להציע בתור דמות.. התסריטאים לדעתי לא "בוחרים" לעשות אותו אדיש וכזה,זאת פשוט הדמות. זה לא שהם הורסים את הדמות שלו,לדעתי זאת הייתה הכוונה שהדמות תצא ככה. אם הם היו רוצים שדאנקן יצא אחרת, הם היו עושים את זה. אבל,היי,זאת רק דעתי..

MaNcHi 135

New member
לדעתי הם מראים את הצד האמיתי

של כל העישירם שם למיניהם.. זה הכל מבחוץ ניראה יופי טופי אבל מבפנים מסריח...וזה מה שהם מראים...

irene17

New member
אני חושבת שהוא עירבוב

לדעתי היוצרים רצו לעשות אותו מסתורי כזה ומוזר בעונה הראשונה כי הוא היה ה PLAN B שלהם לרוצח. יכול להיות שאם זה היה שחקן ברמה של קריסטן בל, דאנקן היה יותר אהוב. אבל בכל מקרה אני חושבת שזה חלק מכתיבת הדמות. כי אני חושבת שאם למשל את לוגן היה משחק שחקן ממוצע, הוא לא היה הופך לדמות כמעט הכי אהובה בסידרה הזאת. הוא מקור האובססיה של הסידרה הזאת להמווון אנשים (אני כלולה). בעונה השנייה ***ספוילרים עד 208*** בעונה השנייה, איך שזה נראה דאנקן רק מצויר להיות הטוב והתמים - לדעתי הוא עומד להתגלות כאדם שונה ממש שחשבנו. כבר יש סימנים לזה - פרקים 7+8. אז בסך הכל אני חושבת שהיוצרים כן רוצים אותו ככה, פשוט השחקן לפעמים גם מאכזב. בהרבה מההבעות והתגובות שלו אי אפשר להבין אותו. או שפשוט רוב הזמן יש לו את המבט הריק הזה - וזה, הכי מעצבן אותי בו.

MaNcHi 135

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 8

ראיתי עכשיו עד פרק 8.. מה ניסגר עם דנקן ואלונה?! כאילו אתה מודע לעובדה שאתה יוצא עם ורוניקה נכון??? מה אתה חולם לי על אלונה?! מעניין מה היה כתוב במכתב.. ואני דורשת שיפסיקו כבר להרביץ ללוגן! אתם הורסים לו את הפנים היפות שלו! בקשר לדנקן וורוניקה...אני די מתחילה לקבל את הסגירת מעגל שלי... בהתחלה הם היו מזה חמודים יחד אבל לפי איך שהוא לוקחים את זה בסידרה את הקשר שלהם הם די נמאסים כבר יחד.. אני מתכוונת לזה שמראים שהיא נמצאת יותר מידי זמן עם לוגן והוא כל הזמן חולם לי על אלונה! וואי איזה מפחיד היה הקטע הזה שהתגלה שההורים של אלונה (כן כן...לא יעזור...בשבילי היא תמיד תהיה אלונה..לא משנה איך קוראים לה שם) מתעללים בילדים שלהם.. אבל זה היה מוזר כי בעונה ה1 הראו את אחותה הקצת יותר גדולה שהיא דיי שרלילה כזאת אז איך ההורים פתאום מתעללים בבנות שלהם?! וויביל נהיה קצת דחוס כזה ולא ממש בעניינים...כאילו מתעקשים להשאיר אותו שם...הוא צריך להיות יותר חיוני כמו בעונה ה1...שיעשו איתו משהו כבר.. כריסמה יפה כרגיל! אבל לא אהבתי שהיא ניסתה להתחיל עם דנקן...ד"א שמתי לב שלא אמרו אם בסוף הוא עשה איתה משהו או לא....

irene17

New member
מהירה את... ../images/Emo58.gif 208

אני אישית שמחתי ביותר על החלום כי זה מדגיש בדיוק מה שאני חושבת על הזוג הזה (VD). "אני מתכוונת לזה שמראים שהיא נמצאת יותר מידי זמן עם לוגן והוא כל הזמן חולם לי על אלונה!" יותר מידי זמן עם לוגן? אני הייתי אומרת לא מספיק זמן, אבל נו שיהיה... והאמת שעוד בעונה הראשונה חשבתי שדאנקן ומג הם זוג ממש חמוד (אומנם קצת קיטשי). הם מזכירים לי את ורוניקה ודאנקן שלפני המוות של לילי, שגם היו זוג חמוד ופה זה נגמר. בקשר לויביל. העניין איתו זה שהיו צריכים ממש לקצץ לו את החוזה. הוא יהיה העונה רק ב- 12 פרקים (מתוך 22), כי הם החתימו כמה שחקנים חדשים (ראיין, קייל וטסה) והגדילו חוזה לג'ייסון, אז היו חייבים לעשות קיצוצים איפשהו. (גם לפרסי הקטינו את מס' הפרקים כפי שבטח שמת לב מההיעלמות שלו). אבל הוא בכל זאת חשוב לעלילה, אז זה באמת נראה מוזר. כי כמה פרקים בכלל לא רואים אותו ואז פתאום בפרק אחר רואים אותו מלא. ואי אפשר לעשות אותו יותר חיוני כי יש לו מס' כ"כ קטן של פרקים - זה הכי טוב שהם יכלו לעשות. והעניין עם קנדל, אני חושבת שעוד נגלה אם היה שם משהו או לא, אז הם בכוונה השאירו את זה ככה. לתת לנו הרבה חומר לדיונים.

MaNcHi 135

New member
צודקת..

בכל מקרה..משהו אכן נהרס בקשר של ורוניקה ודנקן והוא כבר לא כמו פעם.. בעונה הראשונה כל המתח המיני שהיה ביניהם רק גרם לי לרצות את שניהם יחד...כי הם הופרדו באכזריות כזאת..אבל עכשיו אחרי שהם ביחד והיא באמת השתנתה הם לא ממש מתאימים... מה שמעצבן אותי זה שכאילו בכך שהם שמים את מג עם דנקן אז הם כאילו חוזרים על הקשר שהיה לו עם ורוניקה לפני שהיא השתנתה וזה מעצבן.. שיעשו את הקשר שלהם מיוחד ושונה...

only veronica

New member
אני אישית לא ראיתי שום מתח מיני בין

ורוניקה ודאנקן,הייתה בינהם מבוכה כשהם חזרו לדבר,מתח,לא מצאתי הקשר יצא דומה בגלל שורוניקה הייתה כמו מג,לפני שקרה לה כל מה שקרה. ואחרי הרצח והכל ורוניקה השתנתה(לטובה,לדעתי) וספויילר 208 ודאנקן מתחיל להבין שזאת לא הורוניקה שהוא אהב,ושהיא שונה,ומפה באים החלומות,כי הוא רוצה קשר כזה פשוט,והכל וורוניקה לא בנויה לזה..

MaNcHi 135

New member
כי ורוניקה נהייתה

סופר אינבסטיגייטור... ושמתי לב שגם כל הזמן מזכירים את הדחף שלה לנקום באנשים שעושים לה רע... פעם היא לא הייתה כזאת ועכשיו היא פשוט חייה כזאת..היא לא פחדנית והיא גם מוכנה להיכנס למקומות שאנשים לא מתקרבים לשם.. בגלל זה גם הורוניקה החדשה כניראה מתאימה יותר ללוגן מאשר לדאנקן...

snoop cat

New member
אווו.. זה מתחיל לחלחל! ../images/Emo6.gif

אני עוד זוכרת שקראת ללוגן "החבר הסנוב הזה של דאנקן"... חחח

MaNcHi 135

New member
חחחחח מי? אני? חס ושלום...

חחחחחחחחחח כי בהתחלה הוא היה סנוב אבל עכשיו חמודי!

למעלה