עונה 2 פרק 1

MaNcHi 135

New member
עונה 2 פרק 1../images/Emo58.gif

כן כן....אני מתחילה להדביק פה את הקצב.... ראיתי את הפרק הראשון של העונה ה2.... איזה יפה!!!! קיוויתי שהיא בסוף תהיה עם דאנקן! איזה חמודים! אבל משהו הרס....לוגן....איזה מאמי! יאאאאאאאא איזה מסכן! כל הצרות נופלות עליו... וכריסמה?! מה היא עושה שם?! בתור האמא החורגת של דיק? איך התגעגתי לקורדיליה....איזו סידרת פליטי באפי זה משהו... בכל מיקרה..לוגן...מזה ריחמתי עליו! מה מאשימים אותו ברצח?! אבל לפחות הוא יצא זכאי....איזה מסכן! וכשהיא ניפרדה ממנו והוא התחיל להשתגע התחילו לרדת לי דמעות..מסכן.... אבל לא הבנתי משהו...היא אמרה לוואלס שהחבר שלה הלך לבקר את אבא שלו ואז הוא אמר לה "למה שיעשה את זה"? וזה נתן את הרושם שזה לוגן... באמת למה דנקן הלך לבקר את אבא שלו... וואי הסוף של הפרק היה יפה! איזה מזל יש לה! אם מג הייתה קוראת לה אז גם היא הייתה מתה.... מעניין למה האוטובוס עשה תאונה...אבל כניראה זה יהיה הנושא של העונה.... אהבתי גם שהיא עדיין רואה את לילי... פרק יפה!

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 201

אוקיי, עכשיו שראית את דאנקן וורוניקה חוזרים כדי לקבל את סגירת המעגל שלהם - ואת ורוניקה זורקת את לוגן באכזריות - מה את חושבת? VD או LoVe?

irene17

New member
אני כל כך אוהבת

את הניגודיות הזאת בין השמות של הזוגות! בהתחלה אנשים לא כ"כ קראו להם VD, אבל כמה שלוגן וורניקה התחזקו ככה השם הזה התחזק. למרות שיש הרבה אנשים שלא מוכנים לקרוא ללוגן וורוניקה LoVe בגלל שזה קיטשי מידי. אני אומרת זה שם שיפר יותר מידי טוב שלא להשתמש בו.

snoop cat

New member
חחח אי אפשר לוותר על זה!

במיוחד כשזה בדיוק ההיפך הגמור מ VD (למרות שגם זה לפעמים בא מאהבה...
)

irene17

New member
חחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי! אפשר להגיד שפעם הייתה אהבה ואחרי כל עניין האחים זה הפך לזה.

inbalinbal1

New member
חחחחחח וספויילר

זה רק אני או שבפרק 207 המורה נמנעה מלהגיד vd כאחת מהמחלות או שבעצם היה ואני לא זוכרת????

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 207

כן היא דיברה איתם על מחלות מין ובמקום להגיד VD היא אמרה STD שזה מונח נרדף. אבל אי אפשר להגיד שלא היה בזה שימוש בפרק 108...

irene17

New member
מה שמצחיק

שהשימוש של זה היה גם בהקשר לורוניקה ודאנקן. אני תמיד מתחילה לצחקק ברישעות כשאני רואה את הסצינה הזאת שם. זה מגעיל, אני יודעת, אבל אני לא מחזיקה את עצמי.

snoop cat

New member
חחח ../images/Emo58.gif 201

כבר אפשר לקנות תרופה ללא מרשם נגד הדברים האלה. קוראים לזה "לוגן"...

tool2

New member
אוי אהבתיאת זה מאוד חחח

שורוניקה קיבלה 4 או משו בסגנון לא?

irene17

New member
היה על זה דיון בפורום אחר

שהם בכוונה נמנעו מלהגיד VD בגלל השימוש הנפוץ של זה אצל המעריצים.

snoop cat

New member
יוחזר הVD לאלתר!

טוב אז גם עכשיו לא נשתש יותר במילה love בגלל השימוש הנרחב?..

irene17

New member
זה שונה

כי ל- VD יש משמעות שלילית. ו- LOVE היא מילה שמשתמשים בה הרבה יותר מ-VD, אז הם בטח נמנעו מזה כדי שזה לא יראה כאיזשהו SHOUT OUT. אי אפשר לדעת אם זה באמת היה בכוונה או לא. כי בסך הכל היוצרים כן יודעים על הניסוחים של המעריצים. אני יודעת ב- 100% שרוב ת'ומס יודע על השימוש ב- LoVe, בגלל אחד הצ'טים שלו ב- E!. שלא לדבר על זה שג'ייסון דורינג השתמש בזה באחד הראיונות שלו (ועוד התלהב מזה שהוא משתמש במונח שלנו הטמבל). ורוב ת'ומס קורא את הפורום של TWOP ושם זה מאוד נפוץ, אז אני מתארת לעצמי שהוא יודע.

למעלה