עונה 2 פרק 1

MaNcHi 135

New member
אני ראיתי את זה..

אולי דימיינתי אבל מבחינתי הם פשוט זעקו אחד לשניה....

Nitzan122

New member
וואי את../images/Emo58.gif208

ממש מהירה, בכמה זמן ראית את כל הסדרה? בכל מקרה, באמת צריכים כבר להפריד ביניהם, הם פשוט כבר לא מתאימים ביחד שהוא יהיה עם מג (אם היא אי פעם תתעורר) והיא או עם לוגן או לבד או אפילו עם מישו אחר אבל לא איתו, הם כבר לא מתאימים ביחד, אולי צדקת כשאמרת שהם היו צריכים סגירת מעגל, אבל עכשיו אפשר לראות סוף סוף שמה שהיה ביניהם נגמר. וממש לא נראה לי שהוא עשה משהו עם קנדל, זה כל כך לא "דאנקני"

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 208 כבר אי אפשר לדעת

מה "דאנקני" או לא. בעונה שעברה הוא צרח על ורוניקה כמו מטורף, אח"כ ברח למקסיקו, אח"כ פצלח אוטו בהתקף היסטרי... ובעונה הזאת הוא פתאום נרגע ונהיה רומנטי ורגיש ו...אז פתאום התחיל לחלום חלומות מוזרים ולשקר לורוניקה ובקיצור... אפשר להגיד שהוא דמות בלתי צפויה (?)

Nitzan122

New member
עדיין,../images/Emo58.gif208

אז הייתה לו התמוטטות כללית, את לא יכולה להשוות את זה שהאשימו אותו ברצח של אחותו (ולמיטב ידיעתו יש אפשרות שזה אפילו נכון...) וכתוצאה מזה הוא עשה את כל הדברים האלה, לבין לשכב עם קנדל כשלוגן בבית בזמן שהוא עם ורוניקה....

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 208 למה לא?

כל האופנים בהם הוא מתנהג הם מוזרים. רק שלשכב עם קנדל בזמן שלוגן בחדר ליד... זה גם טיפשי!

irene17

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת

הוא לא מובן! והאמת שגם אני הייתי אומרת שזה מאוד לא דאנקני, אבל אני ממש לא מכירה אותו מספיק כדי להיות בטוחה. אני אישית מקווה שזה כן קרה.

snoop cat

New member
../images/Emo11.gif בואי נגיד רק שהפרקים משודרים

בארה"ב בימי רביעי בשעה 9:00 בערב שעון ארה"ב. אז אצלנו זה בערך 4 בבוקר של יום חמישי כבר.

MaNcHi 135

New member
אה....ואני חשבתי ש4 אחה"צ של

היום...ובגלל זה לא הבנתי למה הוא עדיין לא ניתן להורדה...

inbalinbal1

New member
חחחחחח

אבל אז זה היה משודר ב9 בבוקר שעון ארה"ב אולי בגלל זה הרייטינג על הפנים????? בכל אופן הפרק ישודר עוד כ - 4 שעות ו 10 דקות

MaNcHi 135

New member
ייאי!

אני מתה לדעת מה היה כתוב במכתב אז שישדרו אותו כבר!

MaNcHi 135

New member
צריך להבין אותי...

אני רגילה לראות ברצף איזה 3 פרקים כל יום ופתאום להתחיל לחכות שבוע שלם לפרק..זה לא מסתדר.. רק היום ראיתי איזה 5 פרקים ברצף של העונה ה2... אולי בגלל זה אני כל כך מכורה...נישטף לי המוח מכל כך הרבה ורוניקה מארס...

inbalinbal1

New member
אני עושה מרתון כל ארבעה פרקים

כלומר אני רואה אותם אחד אחד אבל צוברת ארבעה פרקים ורואה אותם זה מה זה כיף

למעלה