עונה 2 פרק חמש

enigma14

New member
וואו!איזה פרק!

הקטע עם וויל אמה היה כזה סקסייי!לראות ככה את מתיו טופלס שעליו רק עניבה זה מראה מאוד מלבב..אני כל השיר עובר לי בראש "OMG!OMG!OMG!!!!"
ובואו לא נדבר על זה שאני מלא זמן מחפשת איך קוראים לשיר הזה,כי ראיתי בדני הוליווד שעשו גם שיר עם המנגינה הזאת שזה אמור להיות בתוך הסרט הזה.וגם השיר בסוף היה טוב! אחרי שהפרק נגמר,שידרו את הסרט המקורי,והדבר הזה הזוי
ואני יודעת שזה סרט מלפני 35 שנה,אבל הבראד הזה חתיך!גם עם המחוך והבריות!זה נראה עליו יותר סקסי ממה שזה נראה על סוזן סרנדון XD בלילה אשכרה חלמתי על הסרט!

riktal

New member
השירים של הפרק

Science Fiction/Double Feature Dammit Janet What Ever Happened to Saturday Night? Sweet Transvestite Touch-a, Touch-a, Touch-a, Touch Me There's a Light (Over At The Frankenstein Place) The Time Warp

X יו יו S

New member
הי עוד לא ראיתי את הפרק

והקלטתי גם את סרט (הסרט שודר ביס אחרי הפרק) קיצר אני רוצה לדעת אם זה רלוונטי לראות את הסרט כדי להבין כי אני לא אוהבת לראות סרטים אבל מצד שני לא אוהבת לא להבין בדיחדות ודברים כאלה

זה לא ממממש רלוונטי

אבל את תביני יותר אם תראי את הסרט וחוץ מזה זה סרט כיפי

riktal

New member
אני לא ראיתי מעולם את הסרט הזה

(למרות ששמעתי עליו דברים טובים וקיבלתי לא מעט המלצות לצפות בו) ובכל זאת נהניתי בפרק. אני לא חושבת שצריכים לראות את הסרט כדי להבין את הפרק הזה.

אבל את כן מפספסת דברים

שפשוט אולי לא נראים לך משמעותיים אז את מתעלמת מהם. למשל בשיר ג'נט איך שקורט, קווין וטינה (נראלי) מחכים את הזמרים בסרט
והקטע שקרל פורץ עם האופנוע את הקיר וכו'

riktal

New member
אני בטוחה שאתה צודק

פשוט אין לי זמן
, אבל ברגע שיצא לי אני אצפה בזה.

svety

New member
לא רלוונטי, אבל כדאי ../images/Emo13.gif

יש כמה קטעים בפרק שמי שלא ראה את הסרט לא יבין, או לחלופין לא יפצח בקפצוצים ברחבי הבית תוך צווחות "אומייגאד איזה מושלם".

svety

New member
גם בצפייה שנייה,

זה היה מהנה. והפעם לא העברתי את הדיאלוגים כמו בפעם הראשונה, וממש התלהבתי
חוץ מהקטע שמרסדס עשתה את פרנקנפורטר. זה פשוט לא עובר כשהיא שרה I'm not much of a girl, פשוט לא. בכלל, כל השירה הנקייה שלהם לא ממש מתחברת לTime warp, וסנטנה לא ליקקה את השפתיים בשיר הפתיחה, וזה חסר
אבל - וויל ואמה, אוה, איזו שלמות! איזה אושר! איזה.. איזה... אה, פשוט מושלם. אין מה לדבר! זה דיי מפצה על הכל

למעלה