עונה 2 עכשיו ב VOD !!!

shink

New member
נכון

את צודקת, זה הכל היה מתוך צורך כלשהו שהיא לא יכלה\ לא רצתה לשלוט בו. היא נתנה לעצמה לזרום במקום לעצור. כל הלחץ וזה , היא לפחות בכנות מצטערת על זה.

t i t i13

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כ"כ כ"כ מסכימה!!!

שתלמד מאליס ראיתם איך היא לא בגדה בטאשה בעונה 5?? כמו גדולה חח נשמה שלי אין עליה

vitekriver

New member
את טועה לגמרי

אליס אולי לא בגדה בטאשה אבל היא ודיינה בגדו בארוסה של דיינה!! אז היא הייתה האשה האחרת אז שלא תטיף לבט ואל תגידי שגם ארוסתה של דיינה בגדה בה כי זה מזה לא קשור ,דיינה לא ידעה שהיא גם נבגדת

t i t i13

New member
חח בסדר אבל

היא עצמה לא ממש בגדה במישהי יענו זה יותר הייתה דיינה וחוצמזה ראית כמה היה חשוב לה שהיא תיפרד מהמשוגעת הזאת ששכחתי איך קוראים לה לא כמו בט שהתפרפרה מאחת לשניה!! חח

vitekriver

New member
בט הייתה רק עם קנדס היא לא התפרפרה

ראו בסוף עונה הראשונה שהן התאהבו במקום אז זה בכלל לא נכון אז להיות האשה האחרת מותר לאליסוזה עושה את זה בסדר יותר? ממש ממש לא אליס עשתה טעות בדיוק כמו בט רק שאליס לא שילמה עליה כמו בט בט הייתה שוכבת על מלא בנות לפני שהיא הכירה את טינה כי לדעתי היא לא התאהבה מעולם והייתה בעלת גלריה עשירה ויפהפיה אז היא משכה אנשים

t i t i13

New member
חח התכוונתי

שהיא קפצה מטינה לקנדיס הזאת וזה לא היה נראה שהיא הולכת לספר לטינה את האמת נראה לי שזה היה נמשך עוד מלא זמן אם טינה לא הייתה תופסת אותה חח קיצר חפרנו

chyio

New member
מה אתן משוות בין בט לאליס ס.ס

אליס ידעה שדיינה עושה טעות כי היא התארסה ממש מהר וראו עליה שהיא לא רוצה את זה. בט וטינה זה מצב אחרי לחלוטין. הן ביחד 7 שנים ופתאום בט החליטה שהיא לא מקבלת מה שהיא צריכה מטינה. אז אין בכלל מה להשוות :S

chyio

New member
ברור שלא

אבל אני לא חושבת שיש כאן מה להשוות. חוץ מזה שההפקה דאגה שזה יהיה פחות נורא ועשתה מהקשר של דיינה וטוניה צחוק גמור P:

Shiri from the block

Active member
אמרתי לכם שיעלו את העונה השנייה!../images/Emo113.gif והם יענו גם את השלישית ואת כל השאר כמו גדולים.

skipposh15

New member
חחחחח פאקק

ראיתי כבר את כל העונות באינטרנט בלי תרגום ובחרא איכות, טוב יאללה אני אראה שווובב!! (למרות שהפעם אני יודעת הכל זה פחות כייף
)

למעלה