עונה 19 פרק 8 - Funeral for a friend

Check Point 83

New member
עונה 19 פרק 8 - Funeral for a friend ../images/Emo58.gif

לדעתי היה אחלה פרק. הפרק הראשון העונה שהוא באמת טוב מאוד פרק פתיחה טוב ושישה פרקים בינוניים מינוס..
כן, מדובר בעוד פרק בסדרת הניסיונות האין סופית של סייד-שאו בוב (המדובב בידי (קלסי גראמר - פרייז'ר) לנקום בבארט על הפללתו, ולא, הספויילר שפורסם פה לא היה נכון, הוא לא מת בפרק אלא רק מביים את מותו על מנת לבצע את הנקמה אהבתי את ה"איחוד" המשפחתי של כל משפחת סייד-שאו - האשה, הילד, האח (דייוויד הייד פירס - שיחק גם את אחיו הצעיר של פרייז'ר בסדרה) ושתי הדמויות החדשות אבא ואמא סייד-שאו. בסך הכל פרק שבהחלט מתבלט בטיבו על פני העונה הלא ממש ברורה הזאת. שרק ימשיכו ככה...

homerJsimpson

New member
../images/Emo58.gifהפרק הכי טוב מזה הרבה זמן

דברים שאהבתי: -כל הקטע של החנות בהתחלה, שהומר מסתובב שם ורק רוצה לקנות בטרייה ובסוף הוא קונה טיבו ומקבל אותה בחינם. - Lisa hurry up! the TV has been off for a whole five minutes! "
- הומר משוכנע שהוא יקבל את ה- ribs שלו, לא משנה מה. -ישו -"סיימת? כי אני כבר עשר דקות נוסע במעגלים סביב הבניין" דברים שלא אהבתי: כנראה רק את הקטע שבו המפיק מהטלוויזיה מוריד את המסכות עוד עוד...גם ככה לא ממש אהבתי את הבדיחה, והאורך שלה לא תרם, זה בטוח. בכל מקרה, פרק מעולה. כבר הרבה זמן שלא ראיתי כזה פרק טוב של הסימפסונס.

kobi 23

New member
מסכים במיליון אחוז !!! ../images/Emo58.gif

הוצאת לי את המילים מהפה באמת אחד מהפרקים הגדולים בעונות האחרונות. כל העניין של ה"מוות" של בוב היה גדול והקטע של המור בחנות עם הטיבו הפיל אותי.זה מזכיר את הימים הגדולים של טמטומו. ממליץ בחום ל"הזמין" מארה"ב ולראות.

homerJsimpson

New member
"?wanna have sex with me"

"!no, just need a battery"
שבוע הבא אגב, הולך להיות פרק עם פוטנציאל ענק לדעתי: הומר מתעורר באמצע הדשא ולא זוכר כלום, והמשפחה לא בבית. שילוב של ממנטו ושמש נצחית בראש צלול. מי ייתן והפרק יהיה ברמה של הפרק הזה.

kobi 23

New member
אגב ../images/Emo58.gif

שמתם לב שגם בשבוע שעבר וגם השבוע אופרה היתה שם?

kobi 23

New member
בקשר לאופרה ../images/Emo58.gif

את הקטע שלה מהפרק הקודם מאוד אהבתי (למרות שהפרק היה חלש לדעתי) שהאישה בקהל זרקה את התינוק כדי לתפוש את השעון קוקיה

jbu

New member
עוד לא ראיתי אותו

אבל כבר כול כך נמאס לי מהנסיונות האלו להרוג את בארט. וכשראיתי את הפתיחה של הפרק הראשון צחקתי כמו מטורף, במיוחד שזה היה כול כך קרוב לסרט עצמו.

starman

New member
דבר בשם עצמך

כל פרק עם סייד שואו בוב זה חוייה בשבילי ועוד כאשר משתתף שם דיוויד הייד פירס .

jbu

New member
אבל אני באמת מדבר בשם עצמי

למרות שאני אוהב את הפרקים עם דיוויד הייד פירס. עדין הפרק שבו מאר'ג פותחת מכוני כושר נראה לי הכי טוב לעונה.

Wish Master13

New member
פרק מעולה וקורע

גם עלילה טובה וגם הרבה מאוד בדיחות בעיקר בהתחלה (עוד בדיחה על התרבות האמריקאית - טיבו) והרבה קטעים טובים עם הומר.

למעלה