עונה 1

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
עונה 1

טוב אני יודעת שיש לי טיימינג דפוק לסכם את העונה, אבל מה לעשות שהשידורים בערוץ 10 גררו אותי לוידאו ועד עכשו הספקתי לצפות בכל עונה 1. אני לא ארחיב כי אפשר לדבר שעות, אני רק אציין משהו מעניין וזה שבמהלך העונה יצא לי לבכות בשלושה פרקים: 1. פרק 6 הלידה של בסי (ומה שעבר שם על ג'ואי) גרמו לעיני להתחיל לנצוץ והפרידה הסופית של פייסי ותמרה גרמה לי ממש לבכי. לפי מה שיצא לי לראות בפורום, אנשים לא כ"כ התחברו לרומן שלהם, אבל אני מסיבותי שלי התחברתי אליו מאוד מאוד.. 2. כמובן זה היה לי צפוי הקטע שאולי הכי מרגש אותי בכל הסדרה, הנאום של ג'ואי בתחרות, התחלתי לבכות כבר בכל מה שקדם לו ובנאום עצמו כבר בקושי ראיתי משהו מעבר למסך הדמעות.. זה פשוט קטע שלא משנה כמה פעמים אני אצפה בו, בכל פעם אני אתרגש ככה מחדש. קטע ענק ומדהים לדעתי. מכאן חשבתי שאולי יתפתח דפוס והפרק הבא שאני אבכה בו יהיה 18 (6, 12..) מה שבנוסף גם נשמע מאוד הגיוני עלילתית, אבל גם פרק 13 האחרון לעונה גרם לי לבכות, בקטע שג'ואי באה לדבר שוב עם אבא שלה.. גם קטע מדהים. איך שהיא התחילה להגיד: "אני בת 15..." ואת ההמשך כבר צרוב לי בראש כך שלכן כ"כ התרגשתי.. :)

drunky

New member
מ..........

ללא ספק סצינות חזקות בעיקר הסצינות בסיום העונה בכלל פרקי סיום העונה של הסדרה תמיד היו ברמה גבוהה ולא גרמו לנו להתאכזב...

Dawson girl

New member
מסכימה

כל הסצינות שציינת היו בין החזקות
פרק סיום העונה הראשונה הוא אחד הטובים בסדרה

doron g3

New member
../images/Emo45.gif

קייטי בהחלט נתנה תצוגות מדהימות בעונה הראשונה, וסיום העונה היה השיא. גם העונה השנייה היא סוחטת דמעות וניתן לציין את הפרק השישי בעונה השנייה כדוגמה מצויינת.

1Shir

New member
ג'ואי היתה ה-דמות בעונה 1

ולמען האמת גם בשאר העונות.. היא מבחינתי עושה את הסדרה. אבל לדעתי השיא בעונה 1 הוא לא הסיום, אלא דווקא detention פרק 7 ותחרות היופי פרק 12. כרגע אני בוידאו בפרק 3 עונה 2, אוטוטו מגיעים כל הפרקים המעולים.. ודרך אגב קראתי עכשו את הסיכום שעשית לפרק 2 the dance וכל הכבוד, אתה מעולה! זה היה מאוד מעמיק.

למעלה